Sometimes..

Ibland så saknar jag dig. Ibland funderar jag vad du gör. Ibland tänker jag alldeles för mkt. Och avslutningsvis så kommer jag förmodligen alltid vara jag och ingen annan.

Doften av nytvättade

Sängkläder och kläder fyller mina rum. Det är så mysigt att ligga i sängen och mysa ner sig med Celine Dion, hon är min GUD! Vilken pipa alltså. Dagen har bjudit på jobb, kakbak och svampsökande! Nånting på gång hela tiden liksom :) Därför skönt med lite egentid nu! Gjorde även i ordning naglar igår, grymt nöjd! (Köpte även en ny klocka, och en skinnjacka, men det är hemligt) Haha! 
 
Märtas första äpple :)




 
 
 
 
 

Har haft semester..

Från bloggen alltså! Massor har ju såklart hänt sedan sist! Har bland annat varit i sthlm förra helgen med Johanna och festat, dock knäppte vi typ noll bilder(?) Ingen vet varför... Men det var grymt roligt iaf! Johanna skulle ha kickoff med Jc så vi passade på att köra stenhårt på lördagen innan. Men annars har det varit som vanligt, jobbat häcken av mig, och då jag varit ledig har jag troligen varit med Märta och Fia, sedan såklart tittat på serier. För nå bra väder har det ju inte varit i sommar direkt. Har även betalat räkningarna idag, usch. Men skönt att få de ur världen så fort som möjligt så det inte känns att man har pengar ens, haha. 

Nu till veckan ska jag starta upp skolan igen, andra året here I come. Ska bli skojsigt! Slippa jobba och hänga med Sandri lite meraaaa :D Stolt att jag klarat första året faktiskt, trodde att nått skulle vara sådär halvklart men med lite tur så klarade man ju sig från det också! :) 

Så nu täkte jag ladda upp några bilder från de senaste veckorna, så njuuuut! För det har jag gjort :)
 
 

Ja tiden räcker inte till

Att skriva om mitt händelserika liv.. ahahahaha.. ljug. Jobbar häcken av mig så har inte tid med så mkt! Men förra helgen var det fäst för mats å fia, deeeen var rolig! Vann femkampen :D Vart inte mkt att städa och sånt, bara bra såklart! :D Nån dag ska jag orka lägga in lite bildern från den, meeen orkar inte just nu. För idag är det lördag, slapplördag <3 Har vant mig vid det lugna livet nu, inge sprit å inge fylla. Hm ja, tråkigt skulle man kunna säga, men hm precis vad jag behöver just nu. Men so long.

RSS 2.0