so sick baby

Jag åkte såklart på magsjuka i fredagskväll, underbart. Så har legat hela helgen och tyckt synd om mig själv, träningsvärk i magen och pluggångest!! Men jag och Sandri är så gott som klar med uppsatsen, vi har gjort ett grymt jobb, inte en endaste gång har vi på riktigt bråkat över nått, utan bara diskussioner, bästaaaa!!! STOLT SOM BARA DEN! Sen ska Sandra ha extra guldstjärnor bara för att hon stått ut när jag haft en downperiod. Förövrigt så mår jag asbra igen, går omkring och ler hela tiden, så det var nog precis lågperioden jag behövde för att ta mig tillbaka till normal låga, några erfarenheter rikare! :D Så nu denna vecka ska jag bli frisk, göra hemtentan, klippa mig och festa till hoffmaestro på torsdag! LIIIIIVET :D Johanna kommer hem också! I övrigt har veckan varit som vanligt, hängt å dinglat lite överallt och ingenstans!
 

På rosa moln vill jag bo

Vill ni veta hur många gånger om dagen jag tänker på att jag skulle vilja bo på rosa moln i mina tankar? Jag försöker vara en mångsidig människa med kloka tankar och pressen det gett mig just nu, gör mig nästintill paralyserad. Jag har fått för mycket intryck och jag har gått igenom alldeles för mycket som jag inte bearbetat klart. Berget rann över och jag är svag. Ibland måste man få vara svag, för att sedan bli stark igen. Jag har humor, jag är smart och jag trivs med mig själv, med min familj och mina vänner. Ibland känns det dock som att jag vill så mycket mer än vad jag klarar av, jag kan inte säga stop, när jag egentligen VET att något är svårt, fel eller för krångligt. Jag känner så mycket och olika hela tiden, vilket gör att jag måste skriva om det, för att på nå vis ta mig samman och jobba med det här hela tiden. Det är okej för mig att må såhär, för jag vet att det blir bättre snart. Ha tålamod med mig bara.
 
Det är något med barn och deras energi som får mig glad när jag
känner mig som en känslobomb, eller är det inte så?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Godkväll

Jag är väldigt låg för tillfället och tror jag själv måste acceptera att det är så bara. Jag kan inte skynda på, jag skulle vilja men det funkar inte. Det är verkligen kaos i min hjärna just nu och känslan att jag misslyckats infinner sig väldigt ofta. Jag vill inte göra någon besviken men kan inte riktigt styra över det här. Det är så mycket som jag inte kan sätta ord på, jag kan inte visa och jag kan inte göra annat än att vilja sova bort det, drar gärna täcket över huvudet men samtidigt försöker jag göra det jag ska för att keep on goin. Men ibland måste man få ha dagar när ingenting är viktigt. I slutändan tror jag att detta gör mig starkare, ge mig lite tid bara, att berarbeta allt.
 
Break down, get up again.
 

Lovely weekend

Anlände till sthlm igårkväll, efter att ha haft en kaosvecka med massor av studier och tankar. Men det börjar ordna upp sig :) Längtar tills denna kurs är över, så man kan släppa all press och kanske få iaf en helg med absolut ingenting att tänka på! Gårdagen spenderades i Gävle, gick på hockey med Sandra, Micke och Sandras pappa som jag just nu glömt bort vad han heter, höhö! Men det var trevligt, trots förlusten :( Sen åkte jag vidare till sthlm och fick väldigt trevligt telefonsällskap hela vägen, fruktansvärt fort gick det :D Så idag har jag pysslat lite med hemtentan, umgåtts med mamma och handlat mat och VIIIIIN. Fruktansvärt mycket värd denna helg är jag, jobbat hårt. Så nu ska jag få ny energi så jag kan fortsätta plugga stenhårt nästa vecka :D

Berg och dalbana

Så är mitt sinnestillstånd. Gråter, ler, skrattar, blir arg, less, irriterad och så går det runt sådär.. Det gör så ont! Det känns konstigt att det blev såhär bara. Vill ibland radera minnet tre månader tillbaka och ibland är jag sjukt nöjd ändå. Jag vet inte vilket ben jag ska stå på och har svårt att se vad som är viktigt?! Sen när blev jag såhär känslig? Har alltid varit det, men varför just den här gången? Usch. Vill sova två månader i sträck så det blir mer i det förflutna än vad det känns som just nu. Fan så jobbigt det är alltså. Nu vet jag varför jag inte fått känslor på riktigt sedan M. Blä. Jag tycker om honom. Nu ska jag gå vidare. Kan behöva lite hjälp. Men det ska gå snabbt å smidigt!!


Känslan.

När en person man haft "nära" fast inte nära inte längre kommer vara en del av ditt liv, den är nog den jobbigaste känslan jag känt. Men ändå vet du att det måste vara så för att kunna gå vidare.. Vidare.. Även fast du vill mer, men kan inte. Allt kändes så bra när vi sågs, men det var något som saknades resten av tiden. Det gör ont. Jag har inte känt såhär för någon på väldigt länge. Med tiden, blir det bättre! Jag ville så mkt mer.. :(


God hej på dig lördag

Har jobbat 14 timmar idag, såååå nu ligger jag i sängen med datorn, telefonen och mitt nya doftljus. Mys med mig själv, värd! :D Veckan har varit både upp och ner, fått mycket gjort med Sandri, nu drar allvaret igång på måndag! :) Har tänkt alldeles för mkt igen, som vanligt. Men det lägger sig, skönt, lite perspektiv på vad som är viktigt! Saknar min bästa vän extremt mycket, tror faktiskt att om man skulle göra en lista på saker/personer man saknat mest i hela sitt liv toppar hon den lätt, utan tvekan. Så lite blogglove till dig Johanna! <3 Är sugen på en utlandsresa typ NU NYSS.. Vill åka å ligga på stranden med en öl, frukt och en bra boooook. En tråkig utgift denna månad, avgassystem byte på Gabriella, pinglan är lite rostig.. Tur man har ett nödkonto, pappa trodde jag var luspank, undra varför han tror det? Haha, han började nämligen prata om en avbetalningsplan....? Bokade också biljett till brynäs hemma match på torsdag, SLUTSPEL tagga!!!! Stämmning hoppas jag på.
 
Just give me a reason
Just a little bit's enough
Just a second we're not broken just bent
 

sex drive push start

Tisdag och jag har gjort en rutin av att vakna som en pigg mört varje dag klockan sex, kämpar för att somna om så jag inte tuppar av på eftermiddagen! LJUSARE tider, lööööv it! :) Hade en tung dag igår, måndagar i sitt essä! En hel dag med konstruktiv kritik och jag är helt förstörd. Det är något jag måste öva på, verkligen. Eller rättare sagt step it up lite kanske helt enkelt? Sluta vara så fruktansvärt lat? hehe. Fick ett slutbetyg på kursen livslopp och utsatthet, NAILD it. Fan så skönt, lyckades få ett C. Helt sjukt, med tanke på hur lite tid jag lagt ner. Är nästan inte ens värd det. Konstigt de där? Snart så kommer Sandri och vi ska jobba stonehard på vår B-uppsats. STEP IT UP! Tänk positivt som Karin min gamla tyskalärare allltid sa, DET ÄR JAG SOM BESTÄMMER öve mina egna åstadkommanden! COME ON! pepp, pepp, pepp!! 

.

Fredag är en utav favoritdagarna på veckan! Så ikväll är det jag som kockar till far och Fia :) Sedan blir det bowling och fredagsmys! Imorgon ska min grupp plus Nora komma och bada och käka tacos här hemma, ska bli väldigt trevligt! :D Frågan är ju dock om jag köpt lite för många vinflaskor.. 7 stycken närmare bestämt. SÅÅ nu är vinstället fyllt igen ;) Fick även lilllördags vin denna vecka, amazed! Hör ju inte till vanligheten längre, så uppskattades extra mycket! Så torsdagen spenderades i Gävle, rapport rapport rapport! Så sen tog jag helg. Och HÄJ på däg! TUDELO ha det bra puss å kram.
vinotintokärring mannen.

RSS 2.0