Födelsedagskalas :)

Hade en mycket trevlig födelsedag med familjen och Anna å Johanna :) Bjöd på älgstek, potatisgratäng och tårta (som Fia varit snäll att bakat). Johanna var nykter, för ovanlighetens skull, så man hade ju personlig chaffis! Tack för det :)
 
 

Dags att fira att jag fyller 21, kärring.

Ja, jag fyller ju på måndag, men då ska jag vara i Gävle och ha två seminarium.. Så idag får vi äta och dricka gott bara för att jag bestämmer det! :D Ska bli riktigt kul! Så under dagen ska jag göra klart maten, elda i karet och pyssla en massa! :) Jag är en väldigt glad Mikaela just nu, hoppas det smittar av sig :) 

irri

på att uttrycket morgonstund har guld i mund ändras till morgonstund har guld i mun. Ni kan äta skit, allihop. HAHA. sovit för lite.

Nattjobb ftw.

Kände att jag hade tid att jobba två nätter denna vecka, så är tillbaka på jobbet för att göra den sista nu. Har varit som en zombie hela dagen. Låg i sängen ända till 19, då kom Kjell in och var orolig att jag hade sovit över, och han tittade även in en gång tidigare och frågade om mat. Nyfiken, jatack. Låt mig sova! :P 
En sjuk grej, är att jag skulle ägna den här tiden åt att plugga, nattetid. Vad trodde jag egentligen när jag började läsa en vanlig bok? Har läst över 400 sidor sen igår, men klagar alltid om jag ska läsa nån socialstyrelserapport på cirka 200 sidor. Så nu har jag i princip försvunnit in i fantasin både natt och dag, skruvade dumma beroendeframkallande bok. Femtio nyanser av honom. 
En bra sak, mina justin bieber biljetter har kommit, och min nördiga t-shirt! (nu är jag med i gänget sandrihäst, jag har inte lika ;)). Så nu är det bara en lång väntan kvar, april. Kul. Men livet går väl ut på att vänta? Känns så. 
 
Nu sitter jag och lyssnar igenom Stiftelsens nya skiva, en del bra dängor faktiskt :) Hoppas jag tar mig igenom denna natt, känner mig rätt seg. Tur boken är med.. haha.
 

I see you

I fredags var jag med Fia och Märta till sundsvall och shoppade lite, hittade en ny favorit inom klädvärlden, baströjor. Lätt bästa. Köpte dock bara två, men det får duga så länge :) Köpte även ett par skor, ett par blåa, riktigt lång blir jag! Sedan mot kvällen vart det filmmys med Mats, Fia och Viktor, Johan Falk - Spelets regler. Riktigt snygg Kinnaman, som vanligt snigelspår. Gårdagen spenderades med Anna och Erik på läkerol arena för att se när Brynäs spöade Linköping med 3-1! Sedan begav jag mig till Johanna och Diana, som festade för sista gången i hennes lägenhet! Drog på hogges, var inte alls taggad. Kändes som rena rama kaoset där inne och helt plötsligt kände jag mig nykter, vilket jag egentligen inte var. Men satte mig i en soffa och satt där tills jag hämtade ut jackan för att ta bussen hem. Bra jobbat Mickis! ;) Sen dagen har spenderats i soffan mestadels. Har tänt ljus med bra musik och en film snart. Bra söndag :)
Sådär såg jag ut igår, med styling tips från andra sidan jorden :)
Njuter i sponsorbaren ;D

Tittade tidigare idag på avatar, och låten i slutet, vilken klockren låt!!
 
 
Har lyssnat ett par gången och är fast. 
Har så mycket på tankarna just nu, men vet inte om jag kan formulera dem i text. Jag gillar här och nu. Men det är så mycket jag vill. VERKLIGEN vill. Kan inte sluta tänka. Långt härifrån.
 

Tidig morgon

Hallåj! Sitter på jobbet, sista timmen innan hemfärd :) ska åka och sova nån timme innan det är dags att åka på skolan och ha seminarium. Inte jätte taggad men, ja det är väl bara stå ut. Hem och sova efteråt! :) Helgen bjöd på kräftskiva på fredagen och lördagen var det familjemys, typ. Somnade tidigt iaf (: Och nu på lördag ska jag åka på hockey med Anna och Erik, ska bli skoj, tacos å öl. MUMS! :D

Fest med Sandri in Gävle.

Tänkte att, ja, värt att festa. För om man tänker som en vis man sa till mig en gång: Det finns omtenta, inga omfester. Så finns det inte ens en gnutta tvivel i vårat genomtänkta beslut! :D Sandra pluggar in i det sista, good for her.

Skolan kör över mig

Vill bara göra något annat när jag måste läsa och göra alla dessa uppgifter, tänker softa ändå, orkar inte engagera mig. haha. Vill ha sociologikurser igen, lagboken kan få bo i skåpet istället. Ja, men i övrigt är det grymt, mår sådär jätte bra! Haft en toppen helg i sthlm med Johanna :D Marknan i fredags med karuseller, mår illa av tanken. HUA. Har sålt skolböcker och kommer nog få alla såld :D Sen i helgen ska pappa sälja min moped som jag fick, får hälften av pengarna! Älskade far! <3 Imorgon bär det av till Gälve för att umgås med Sandra och göra klart uppgiften! :D Sen skicka in skiten och ta dunderhelg!!!! Längtar.

Tisdag... HUNTED!

Vill ha helg, för då får man dricka och tänka på allt annat än skolarbetet, tycker denna kurs är mindre rolig.. SÅ krävande. Men med min käraste pojkvän (lagboken) och min älskare (macbooken) ska det nog bli bra i slutändan. Fin...T!

Helg är till för

Personer som mig! Var på vinkväll i Horne med Fia och hennes vänner i lördags, innan jag drog in till stan på förfest med syster och hennes vänner! Vinfylla är egentligen inget man ska ha, har inget svar på varför, men så är det bara.. haha. Vaknade upp med herr ågren vid min sida, lika snygg som vanligt (och detta är ingen person!!) Sedan bjöd Viktor på lunch och skjuts hem. Sen intog jag soffläge hela dagen, somnade och kände mig väldigt lelös. Men krogen var ju som alltid, förutom att jag inte riktigt var mig själv, tappade bort pengar, jackbrickan, glömde väskan i Horne.. Ja nått var inte riktigt rätt. Men nu är det måndag och ny vecka, så välkommen framtiden. Hejdå det förflutna, haha. Inga bilder blev det heller, skit tråkigt jag vet, Men nu ska jag läsa lite till, sen ska jag vara barnvak för första gången helt själv, till favorit Märta! :)         

RSS 2.0