Lillördaaaaa!

Mitt i big brother pausen tänkte jag tala om vad jag pysslat med idag oså.. Var in till skolan och fixade sista inlämningen, så nu är det bara att plugga till tentan på tisdag. Sen var jag på stan och spenderade bra mycket pengar, lite presenter och lite till mig :) Köpte mig en ansiktskräm för 600:- sjuk jag e. Men den var superbra och förhoppningsvis ska jag inte bli så torr nurå.. Sen var jag hem till Mats, Fia och Märta och käka och hjälpte henne att vaxa benen och under armarna inför sommaren. Vart sugen jag med, men det får vänta nån vecka! Spara det till veckan innan utlandet ;D Provade även en hårborttagningskräm idag, den var asbra! Så nu e man slääät på benen, ehehehe! Längtas till hälga!!!! :D
Min tatuering har lääääkt superbra :D

duttitjeeeej!

Nu är jag i princip klar med sista inlämningsuppgiften! SKÖNT! Nu ska jag bara plugga till tentan, sen sååå!! Helgen så blir det dop, sen efter det ska jag och Johanna dra till sthlm och röja för en kväll :D Sen blir det BBfinalen på söndagkväll!!! :D Underbart. Hoppas tentan går lika bra som inlämningsuppgifterna! Håller också på just nu att tvätta kläder, så sen ska jag stryka lite kläder till pappa, så han inte behöver stressa så mkt på lördag. Han åker nämligen till malmö imorgon! Plåtsm.. Gårdagen var vi dutti, zumba sen innebandy, grym vi e! :D
Sådär ser jag ut bakis och när jag ska skicka en puss till min mor på morsdag!

Paintball, naket, fylla och mycket sol!

Har haft en sån otroligt bra helg med bara massa roligheter :D Fredagen spenderades med Johanna och lite folk på gossip, kollade på showen naket! Grymt kul :D Vann en champagneflaska, så då upptäckte jag ganska snabbt att det skulle spåra ur! haha. Sedan på lördagen skulle jag spela paintball med massa folk, syrran, jennifer bland annat :) Det var förjävla kul! Fick bara ett blåmärke :D Sedan efter det vart det några kapten morgan en pizza och en massa vin.. Sen blev jag full igen. Sen fortsatte festandet ända in på morgonkvisten! Var till och med en som badade utomhus.. KALLT! Har även haft en toppensöndag, blev bjuden på bakismat, tacos och fick skjuts hem! Service :D Sen när jag kom hem blev det ett bad, sen somnade jag på soffan! Var så grymt skönt, så nu kanske jag orkar vara vaken till bb-liven ikväll iaf :)

Soliga sol

Önskar jag hade varit ute mer idag, men glömde bort att titta ut när jag vaknade så missade att det var sol. Vaknade istället upp och drog igång med plugget direkt i sängen, lite besviken. Men eftermiddagen spenderades för mesta dels ute, grillning, pyssel med bilen och nu slappar jag bara i kvällssolen :) Fia å Märta var över på mat åså, så mysigt :)


Nytt, nytt, nytt!

En ny jävla jobbig inlämningsuppgift, en ny bil, ett nytt perspektiv. Det är var jag erhållit de senaste dagarna. Har iaf jobbat igång med uppgiften, tänkte ge upp för dagen. Ska iväg till stan och göra laser igen, tänk att det gått tre månader redan. Sjukt. Sista svängen till Gävle på måndag också, sjukt. Snart är det över :D Första året alltså. EHEHE :D
Igårkväll hjälpte Daniel mig å dra sladden till baslådan i golfen, så jävla sjukt hur grym killar kan vara på sådana saker, mitt tålamod skulle aldrig klara det där. Jag är ju egentligen en kvinna som för det mesta reder mig själv, men inte det där.. haha!
Var även på gummirock 3 igår, riktig skrattfest som Johanni säger ;D hihihi! De får nog roligt de där skolorna som ska se de :D Missade dock zumban, men får ta igen nästa måndag!
Johanna har lovat att lära mig att göra fläta, men jag vet inte, är det en omöjlighet att lära sig det? Mina fingar klara det på nå vis inte.. haha. MÅSTE!

Helgen!

Ja, det har ju vart lång helg. Igår åkte jag med pappa och alla andra tvåhjulare på 2-hjusldagen! Jättekul, och bra väder :D Körde nån skruttmoped som pappsen hade gömd i garaget, gick inte mer än 40 km/h. Men ja, så skulle jag åka och jobba, så fick ta moppen till hög för att sedan åka på länsdans, god mat och trevligt var det :) Sedan var jag chaffis åt Johanna resten av kvällen, var på efterfest hos Annapanna och jaa, det är ibland roligare att vara nykter än full, för fy tusan hur vissa folk beteer sig. (Hoppas att jag inte är allt för jobbig på fyllan) xD haha.
Provad även på segway, DYR leksak. HIHI!

En känsla

Ligger i sängen och kan inte sova, tänker på att jag glömt bort hur det känns att vara kär, så försökte tänka tillbaka, då kollade jag på lite bilder, så fick jag en känsla av att allt som hänt sen den bilden var ett enda stort hål, minneslucka. Det var sjukt wierd! Som att jag skulle vakna imorgon och tro att det var som när jag var 16,17 år. Jag tror att jag har svårt att släppa in någon in på livet, men saken är den, jag vill kunna göra det. Inte kanske just nu, men inte om allt för länge heller.. Åh! Känslan, kom tillbaka!


Bildregn :)

Det säger väl allt, grym helg :D Nykter fredag, men full lördag och söndag.. Inte varje helg det händer om man säger så!
image description
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Fest!

Godkväll! Nu sitter jag in my home och uppdaterar i fyllan, lika gött som alltid! Tänkte bjuda på lite bilder, men orkar inte lägga in dom i datorn så det får bli imorgon! ;D Gillare! Puss! Livet på en pinne (:

Ny tatuerad :D

Riktig nöjd :D Men nu har jag sagt att detta är den sista! Så ska försöka hålla mig till det (: Lägger upp en ny bild sedan när jag tagit bort plasten.
Så just nu sitter jag på skolan och pysslar lite med lagboken, resten av gänget har redan dragit. Men jag har fan inte lust eller tid att hålla på resten av veckan med denna uppgift så försöker fixa den nu, hoppas jag lyckas.
Helgen var lugnare än lugnast, därför har jag inte uppdaterat om den. Jobbade enbart. Däremot måste jag bara påpeka att det var fan meningen att jag inte skulle festa denna helg iaf, har bevis. Johanna skickade sms och jag insåg genast att festen hade spårat ur om jag varit med ;D hehe. Men i helgen blir det mindre lugnt igen, men bara MINDRE.

Friday Friday..

Som Rebecka Black sjunger.. EHE. Var in och besiktade bilen imorse, rakt igenom! ;D Så snart är det dags att sälja pärlan. Vill ha fyra dörrar och ABSbromar! Sen var jag och handlade lite gotta inför kvällen, för ikväll kommer det lite folk hit och badar, ska bli trevligt! :D Synd på regnet bara, men vad gör väl de! Pappsen och jag tänkte även grilla ikväll! Började läsa en bok igår, en vanlig jälva skönlitterär bok, så underbart. Sen huxflux så hade jag läst bra många kapitell.. Så idag började jag också läsa en introbok i Juridiken, ska nog gå bra det här, för det är riktigt spännande :D

Tentaaaaa

Sitter och laddar upp för tenta.. Hade en AStuff dröm inatt.... Var med i ett kriminellt drama åså vare bara massa snygga män å jag, så fick jag skydda dem och fly landet, flydde till USA! Heltufft! :-D dock när jag vaknade upp och kollade spegeln hade de dykt upp massas prickar i ansiktet, myskoooo! Fult dessutom!! Men wish me good luck :)


Valborg i bilder

Hade med mig kameran hem till Patrik som bjöd på fest, riktigt trevlig och mysig grillfest! :)
TACK SOM FAN ALLIHOPA SOM GJORDE KVÄLLEN! :D

Godkväll

Tänkte uppdatera om helgen och gårdagen så fort ja orkar, men just nu laddar jag tenta och att bli frisk. PUSS

RSS 2.0