Måndag :D

Då var en ny vecka igång igen! Sov i 107 inatt, så när mats drog imorse gick jag och sov med fia :D det var lite kallt med filt på soffan faktiskt! Sedan steg vi upp runt halv nio för att dra in oss mot broman och måla brädor igen! Sen drog jag med fia till matsalen för att äta gratismat ;) Sen målade hon vidare och färgen tog slut när de var sju brädor kvar! Förjävligt! 
Alltså måndagarna är så otroligt onödiga! Vi kommer dit har OP går hem.. Sjukt surt! sen efter skolan drog jag och karin ner på kvantum och köpte mat åt henne. Hennes dag är inte att rekomendera idag. Inställd dubbel-lektion imorse halv åtta sen ta den nu på kvällningen istället, blääää! Tycker synd om dig! Sen övningskörde jag hem, gick bra tycker jag och pappa! ^^,
Bara 38 dagar kvar till uppkörning/uppskrivning! HejaHeja! :D Sen nu håller jag på att göra hemgjord pizza, gött moooos!
Sen ska jag kura ner mig under en filt och en finfin film!

Cya



TP inlärning

Nu sitter jag och Fia och lär oss alla frågor på TP :D Och vi har målat massor med brädor, sen ska vi fortsätta imorn! För jag har ju sovmorgon till 12:10 imorn! :D Så sleepar jag här uppe i 107! Efter vi var klar med brädorna idag åkte jag och hämtade lite grejor på violvägen hos marcus! Så träffade jag Annis :) Riktigt kul tycker jag! Sen vart det spaghetti och köttfärssås i 107 :D Uppskattas! Och nu snart ryktas det om att vi ska se film! Mysigt. 

"Näms ordet "boll" i bibeln?" VAD ÄRE FÖR FRÅGOR PÅ TP xD


pappas moped xD

Söndag=Historiaplugg

Jag tror jag har nå fel, jag vaknade och öppnade historiaboken helt utan problem.. Nu är jag klar med första delen och ska ta den andra sedan :) Igår var jag med Mats, Fia och Peppe till sannäs till Bergström och Anna :) Mysigt med lyskväll, väldigt fina lysengagemang där på campingen :D Kom hem runt halv ett kanske, somna direkt! Sen när jag vaknade imorse hade jag fått några fyllesms tror jag ^^, SKÖNT ATT SE ATT NÅN ÄR I FYLLA IAF! :D Själv ska man vänta tills födelsedagen som infaller om 31 dagar, innan man dricker nästa gång :) Sen är jag övertaggad på att ta körkort tror jag! Skulle vara skönt och bara ha kortet i handen! Om jag blir klar med Historian nån gång, så kanske efteråt ska jag åka till skolan och måla med Fia! Igår var jag superduktig, jag städade huset IGEN! En stor eloge till mig!

Nej, hejdå! 

:D


helg, freedag :D

Idag är nog den värsta dagen i skolan. Jag förstår inte hur man ska orka med att prata engelska i två timmar sen historia två timmar på en och samma dag! Helt sjukt. Underbart att få läxa i historia idag också, fråga 1-6 men kruxet var att alla frågor har a,b,c,d,e,f,g med frågor också! Lovely :D Men efter skolan drog jag ner på staden och käkade med Karin, sen hemköp för att köpa godis! Sen gick vi upp till Karin och väntade på att fia skulle hämta oss, för hon skulle klippa Karin :D Sen skickade jag Karin vidare till Delsbo! :D 
Sen nu sitter jag här och har grus i ögonen, jag tror John blund står och stampar utanför min dörr, ska snart släppa in han, men inte riktigt än ^^,
Jag är lite sur för att jag fortfarande är 17 också, för alla ska på TBL på stadt imorn. Det vill ju såklart jag också gå på, men bajs på mamma och pappa.. 
Sen vad är det för planer inför imorn, istället?! Det är frågan ;D

men nu tror jag att John blund vill in. GOOOODNIGHT!


Jag har alltid roligt med dig, även när vi inte gär något <3

Onsdag

Igår spenderade jag hela min lön på kläder och småsaker. Fast även de sista körlektionerna. Så nu är den slut, tur att det kommer en ny imorgon. Även att igår klarade jag hela teoribiten på körskolan, så nu raderade jag idag och höjde ribban lite! Det ska gå finfint de här tycker jag :) Anna kom och hämtade mig och Karin på körskolan så körde vi hem Karin för att sedan åka hem till mig! Där vi käkade bacon och vita bönor, för gott! Sen vart det chips, ostkrokar och dricka till baksmällan, tredje gången jag ser den, fortfarande lika bra :D Sedan åkte Anna hem och jag hamnade här, ska nog ta tag i tvätten snart! Men orken sviker hela tiden tycker jag! Det kändes iaf att skolan dragit igång idag, första läxan eller hur man säger nu för tiden. Man var skapligt seg i skrivandet!
Idag är det bara 35 dagar till 18 år, 42 dagar till uppkörning/uppskrivning och 49 dagar till Thailand! :D 
Mycket bättre än så får man vänta länge på! 


Nu ska jag ha lite terapisnack med mig själv! SÅ CYA.



Måndag

Dagen började med att jag åkte bil till skolan med pappa, som vanligt :) jag hatar att åka buss.
Sedan i skolan skulle vi tydligen vara i aulan, jag vet aldrig nått nu för tiden! 
Sen höll vi på med massa onödigt skit där, not so funny. Sedan klockan tolv skulle vi redovisa pusslet, bromans själv. 
Då insåg jag hur sjukt mycket jag utvecklats de här åren jag gått där och allra mest den här sommaren. Jag har lärt mig så enormt mycket och jag är nöjd med det jag åstadkommit hitills. 
Sedan när det var gjort slutade vi :D 
Då drog jag till körskolan med Elin :) Satt där och nötte hur länge som helst. Klarade två av tre tårtbitar på rep.uppgifterna! Tänkte gå dit imorgon efter skolan igen och klara den sista! 
Men tänkte ju även gå på stan och slösa lite av lönen jag får! Har typ inga kläder kvar nu, för jag gick ner så drastiskt att inte kläderna hängde med. Alltså 10 kilo på 3 månader helt omedvetet, jag har fått så sjukt mycket kommentarer! Det är sjukt kul att folk sett det, det gör mig superglad! Livet är ju i vågor, därför blev det som det blev men jag är nöjd med resultatet denna gång! Bara det inte fortsätter gå dåligt med maten. 
Jag ser så sjukt framemot Thailand den 15 Oktober, körkortet, studentresa, studenten, Englandspraktik och allt annat som året har att bjuda på! Imorgon ska vi få skåp och sedan ska vi leka i borgaparken. Det ska bli kul :) 
Fast dagarna känns lite onödig nu i början, vill bara dra igång och lära mig en massa så tiden går lite fortare. Iallafall till Thailand!

<3 tack till er som finns där...




Söndag

Den här dagen har varit tung, extremt tung! Allt har varit upp och ner och som Anna sa så har det varit den värsta dagen i vårat liv tillsammans! För jag har haft värre dagar om man säger så! 

Tur att jag har Fia, måste jag bara säga. Hon är lite av min psykolog om man säger så. Sen ska Karin påminna mig imorn vad som komma skall.... :D

18år
Körkort
Thailand
England
Studentresa
Studenten
Plugga vidare/Jobba

Jag behöver nog ett uppåttjack i kurvan nu. Om nån är villig att hjälpa mig så är det bara att höra av sig! :)

Ska nog försöka sova tidigt ikväll också!

Så Gooooodnight!


My new blogg :)

Ska försöka ha blogg igen, för jag älskar att skriva av mig! Det är för underbart liksom.
Men sen hur aktiv jag kommer vara är en annan sak.

Uppdaterar igen om några timmar!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0