Plugg

Mitt plugg har blivit mitt liv för några dagar, pluggade tom på jobbet idag. Knåpade ihop ett häfte så det ska vara lättare att plugga nu när jag ska till sthlm i helgen, måste köra stenhårt till omtentan den 10 mars! Är så SJUKT taggad inför helgen :D Ska bli skönt att komma bort och få göra nått annat för en gångs skull :) AVICII!!!!





Äldre män

Ja tacka fan för att det är sjukt mycket bättre roligare och så med äldre män.. Helgen har varit asbra och vill bara att alla helgen ska vara såhär :D LYCKA! Men tillbaka till äldre män, det är så jävla mycket enklare, dom är ju inte som de yngre som inte ens vet om dom står på jordens ens.. Så jävla stroppiga och dryga snorungar! Det ligger nånting i att killar ligger under tjejers utvecklings nivå. Men som sagt, helgen har varit tipptopp och det lyckades bli en två dagars med 30+ och Nause. Sen bjöds de på hockey också, hockeyluder numera, eheheh... Inte ens tentan som jag hade för nån månad sen förstör helgen egentligen, kuggade. Men nu ska jag ändå bara njuta av hur bra jag haft det i helgen. Men nu tänkte jag bjuda på en liten kärleksförklaring till Johanna:

Lovade ju som sagt att skriva lite sånt romantiskt tjoffs! Men som både du och jag vet så är jag väl inte lika mycket mjukis som förr, vi gillar la mer humor! Men iaf, så vet då inte jag vad jag skulle gjort utan dig. Jag förstår inte hur vi alltid lyckas ha så skojjsigt jämt! Vi är ju inte normal på en fläck men ack så lycklig jag är när vi är vi. Jag trivs liksoooom. Trots att vi har lite sådär olika åsikter så har vi liksom växt in i varandra och kan läsa av varandra, vi e lisssom beeeest! Puss på nosen raring, du luktar gott!

Röjj!

Nu är tentan över och jag tänker njuta av en måstefri helg! Så jävla härligt. Käk på Texas å ett glas vin till mig, noor och johanna! :D


TENTAMEN

Vi sjunger på sista versen nu innan det är dags imorgon klockan nio. Beroende på hur det går imorgon tänker jag ev. åka på systemet och handla lite inför helgen, om jag är värd det förståss! Tycker vi som varit på CUL hela denna vecka har varit otroligt duktiga, stolt så inni! Helt insane att så mkt ska få plats i våran lilla hjärna, men vi har skött oss bra och förhoppningsvis fastnar det. Så nu ska jag hålla fast vid de jag lärt mig och köra stenhårt.




Önska mig lycka till, BIG TIME! (:

Hallå dääär

Som fredde säger i fårviföljamed :D eheheh. Igår var det semeltisdagen, Fia Märta och Mats kom med hembakta semlor och dom är bra mkt godare, inte lika mkt mandelmassa och inte heller för hårt vispad grädde ;) Märta har nu börjat härma ljud, jag är så hemskt facsinerad!! :D Sötnosen min då! Har nu haft två heldagar på skolan med råplugg, ska fan sätta den här tentan så är de bara!! Orkar inte göra omtenta i ev. ännu en kurs! Har ju inte fått svar från den första än ens :P Så i helgen blir det "time out" big time, fylla. JATACK. Lätt värdet.


Favorit i repris kanske? :D

Funderar

På om jag ska stiga upp nån timme tidigare imorn för att hinna se serier och vakna med the voice kanske?! :-D biggan är min nya pojkvän asså! Skön säsong de kommer bli!!!! Men resten av veckan ska jag plugga :-D huuuuaaaaa!


Slut på helg!

Mår lite bättre nu, efter lite sömn så! Har bara en lite daldipp, kan ju bero på att jag har tenta på fredag åså.. Så kanske blir rejält tentakalas nästa helg på NAUSE :D Hoppas på de. Dagen har spenderas i soffan, sen blev det gomiddag, ädelostsås med kött å potatis! Just nu sitter jag på jobbet och väntar in BBpremiären, har ju 24/7 :D NÖJD! Så inatt blir det bb och plugg, så dutti jaa! hihi. Men matchen igår var toppen, fifan brynäs vann! :D Jävla känsla de är att va på plats!!


Har också lite roligt att se framemot när jag å Johanna drar till sthlm, får träffa mammsen och sen knäppa modellbilder igen, ska bli kul! Sminkad av nån annan, GULD :D eheheh.
Håll tummarna för att det går bra för mig på tentaplugg och tentan.

Mår inte riktigt som jag brukar

Både i kroppen å i huvudet! Har en konstig känsla.. Går inte riktigt att sätta fingret på den men den är verkligen inge rolig just nu!!


Lördag! :D

Vaknade inte för så längesedan, så jag slängde mig på träningscykeln! Dutti Mikaela :D Ska nu upp på kontoret och läsa igenom anteckningar sedan in i duschen å göra mig fräsch inför en hockeykväll i Gävle! :D Johanni följer med den här gången, wihoooo! :D <3<3 till dig johanni, BARA dig. tänk de sånt dravel som jag kan också ;)

Twitter

Mit liv är ju så intressant att jag skaffade twitter, kanske lite ironisk är jag meeeeeeeen, man e ju tyngaste... @mikapelah

Resumé

Ja nu har det gått ett tag igen.. Tänkte göra en liten resumé av helgen och början av denna vecka! Helgen var lugnare än lugnast och jag jobbade lördagkväll och umgicks med familjen, grillade ute på isen i solen både lördag och söndag! Även så var jag och hämtade Johanna för en söndag ute i skogen med mig å lafamilia! :) Riktigt uppskattat <3 Måndagen tillägnade jag plugg, läst ut en av böckerna som tentan ska va på. Hann också klippa mig, endast topparna dock, nu ska de sparar :) Gårdagen jaaa hmmm alla fjärtans dag, var jag och Johanna på bio, hamilton! Lagom bra tycker jag då.. Fick iaf en present igår, en ask gelehjärtan som jag hämtade ut på hemköp från telia. Snäll dom EEE! :D Idag så var det föreläsning hela dagen innan jag å såklart Johanna drog på hockey, gratisbiljett katching! :D En tradition snart.. eheheh. Tänkte lägga upp lite bilder så det lyser upp livet lite.

Pontus nya lya!


Sover så lugnt i vagnen :)

Happy face, ehehehe

Äntligen har man ett rejält kort på far å son!

Peppson i skoterdräkten! ;D

TYNGASTE MAN EH

Märta kan vara den sötaste tjejen! <3

Efter bilden... Den före behåller jag för mig själv.


Tuff brud!

Helgen

Kommer innehålla detta som det verkar, känns uselt! Ska hinna med nån timme på jobb också! Hörshäj


Sitter med en kopp/glas te.

Ja, och tänker på en fråga som man ställer sig egentligen hela tiden, varför lever vi här på jorden, vad går det ut på? Har börjat fundera på de allt mer nu. Självklart vet jag ju basicstuff (Familj, vänner, kärlek, nöje, arbete osv), men liksom vad är den bakomliggande orsaken EGENTLIGEN? För vems vinning? Man blir ju som en förstörd skiva av att studera all dess vetenskap, sociologi m.m. Har märkt att jag själv ändrat lite tänk i olika situationer, blir förvånad, för om det hade varit ett år sedan hade jag lätt bara glidit med och tyckt lika som jag alltid gjort och som andra tycker. Vill jag vara den jag idag är, eller vill jag bli den som man är i sina drömmar? Jag blir knäpp. Läste en krönika i HT häromveckan, att man ska ta det mesta med en klackspark, men jag kan fan inte. Jag är en funderare, kan inte rå för det. Man ska inte tänka så mycket på vad andra tänker och tycker om en, men det måste ligga i undermedvetandet, nån sorts automatik. Men jag är ju rätt bondig brud, så what the fuck, jag är ju som jag är ändå.. Ja, konstaterat, jag är en lanttjej med några tafatta försök att vara nöjd och känna mig vacker. Tack för att ni lyssna på mitt dravel, puss.
Det är sant.

What if..


Ja tänk om man såg ut såhär direkt när man klev ur sängen och såå, de skulle vara skönt. Vill ha långt hår igen!!!

Ja nya tag var det

Sååå jag var ju duktig å var i skolan rätt länge idag, åkte hem, lagade mat (inget avancerat, hemligstämplat), hämtade ved, eldade och sedan var jag upp och umgicks med Mats, Fia å Märta! Nykraft :) Nu har jag nyss klivit upp från tvåtimmars badning, tillsammans med Dexter.. Ehe! Å till råga på deee har jag myst ner mig i sängen med lite mysmusik som jag tänkte somna till. Imorgon är det jag å Max, klassiker!!! Real one asså. Det finns även dagar som är mörka men ändå så ljusa!


När tröttheten medför..

En söndag fylld med bara jobbiga känslor, stress press och en skvätt av "vad håller jag på med". Helgen har varit supertrevlig i övrigt men just denna söndag är väl en sån när man får igen för alla andra söndagar.. Man vill bara dra nått gammalt över sig och lyssna på musik som får en att somna eller gråta. Måste åka upp till Fia å brorsan imorgon och få lite bebisenergi, Märta min lilla skrutt! <3 jaja nog klagat nu är det dags att sova för nu väntar en ny vecka med nya möjligheter, huvudet högt baby! :D


Helgen är runt hörnet

Spenderar fredagen på jobbet, i hopp om att få lite nya krafter inför nästa vecka med plugg. På lördag drar jag iväg till hassela och åker utförs och badar med Matilda och Elin, ska bli kul :D Gillar vintern liksoooom! Fast sommaren är inte allt för dum den heller.. Hua, en drink på stranden! Gött. Kvällsnöjjet idag får bli dexter, fastnar ju lika fort för en serie som man blir full av alkohol. Inte riktigt min grej mitt i plugget, haha. Imorgonkväll ska jag umgås med Johanni och Bella :) Hon är hemma från sthlm, ska bli niiiiiice! :D



Jag älskar min röda tröja, den är så JAG.

RSS 2.0