Ledig:)

Nu är jag ledig i två dagar :) vet inte riktigt vad jag ska hitta på, men tänkte hinna med att träna iaf! haha, måste köra hårt innan sunny beach! Så det känns helt ok att unna sig lite extra :D Bara 6 dagar kvar nu. Hoppas tiden kommer gå fort så vi får åka nån gång! :D I eftermiddag tänkte jag åka och baka bullar med Fia, så man kan ladda upp lite i frysen också! Mums :)
image description
Tänkte även pussa på min sötnos :)

Tidig söndag!

Har varit vaken sen halv nio och dagen känns så seg och lång!! Har hängt hos brorsan Fia å Märta men tiden går ändå sakta, är liksom så trött.. Men måste försöka vända dygnet till jobbet drar igång imorn :) ser faktiskt framemot att få tjäna lite pengar igen :D så det blir en vecka sen drar vi till Bulgarien!! Maxtagg! :)


Midsommarafton :)

Igår vad det ju de dårå, så var jag Johanna och Diana uppe i bra tid för att fixa midsommarkransar :) Så var vi uppe på köpmanberget och pysslade med det och knäppte lite fina kort :) Sedan drog vi till hagmyren, å drack lite och bara myste! Sen åkte vi hem till mig för att grilla och dricka lite mera, så drack jag väl lite för mycket för snabbt som har blivit av en liten tradition på midsommarafton, förra året exakt lika, fast denna gång hann jag iaf åka in till stan på fest ;) Men var hemma vid 12 och somnade fortare än fortast.. Tror vinet smakade lite för gott igår? Kan det vara så? haha.. :P Tack för skjutsen Fia, var väldigt behövligt!!

Sometimes I feel lost

Ibland får jag den där känslan att jag är vilsen, troligen för jag vart så inaktiv som det bara går de senaste dagarna, men det har varit så skönt. Ligga ner och bara må. Nu är det sommar och på måndag börjar jag sommarjobba, en vecka, sen drar vi utomlands en vecka sen tillbaka 9 veckor å jobba. Vet inte ens om sommaren räcker till för det men så ser planen ut iaf. Hade också tänkt åka på yran iår igen :D Someday can be any day now.


Tandblekning på g :)

Har nu laddat inför första natten med min tandblekningsskena på överkäken :) bara sju nätter till sen då! Sen åtta till på nederkäken! Mycket jobb, men hoppas på ett grymt resultat :) Har precis kommit hem från ett zumbapass, jävlar vad svettig man blir, roligt är det också, lär mig iaf lite mer varje gång, är ju lite klumpig. Har gjort två denna vecka så nu tänker jag vila i helgen! Synd att när man gör tandblekning måste man tänka på vad man äter, undvika allt med citrus, kaffe, te och andra färgämnen man hittar i maten! Och däribland är väl läsk och de inräknat.. Så nu blir det vatten och lättdryck med ev. päron och färglösmat som korv å makaroner osv! Men det ska nog inte bli nå problem :) Vitt vin får man dricka iaf, gött! Fast denna helg ska jag nog låta studenterna ha sitt, måste ladda för midsommar, vad som nu händer då! Hoppas på nå brakfest ja! :D Nu ska jag kika serier iaf, pusshaj!

Glasögonsugen :)

Vad tycks om dessa?

En vanlig helg

Med festligheter och sånt mysigt! Har sådär lite jobbigt att minnas allt, men har funderat hela dagen så nuså, har allt kommit tillbaka :D förkeps hos Anna igår, supertrevligt! Michaela är ju hemmavid och hälsar på :) innan de så var jag med pappa och hans vänner till långvind och käkade på restaurang, nyöppning, supergott, raggarbiiiil! Sedan gleds de runt på stan hela dagen med Johanna och Diana! Sen åkte jag hem innan Märta skulle sova så jag fick pussa lite på henne och så simsalabim så kunde hon åla sig framåt då, stolt faster!!!!! :D puss å kram! Hihiiii!!!


Sommarlov

Har nu sommarlov!!!!! :D haft en avslutningsmiddag med hudikgänget och jobbat.. Så känner mig helt slut just nu! Hoppas helgen har något grymt att bjuda på :D


Magisk helg med Johanna stockholm

Som inte kan beskrivas varken med ord eller bild.. Men kvällen började på ett hotell med Sara och Nathalie, sedan drog vi på krogen, sen efterfest till 8 på morgonen, bra jobbat :D Trodde aldrig att jag skulle orka gå på BBfinalen, men det gick det med och där var det regnigt men dock så bra stämmning ändå! Hanna J vann, GRYMT !!!!! :D Nu ska jag försöka ta igen ett antal förlorade pluggtimmar, tenta imorgon.

RSS 2.0