Kvinnligt

Hänger å dinglar i Sthlm med Johanna! Har det mys åså. Världens bästa vän. Förstår det mesta och bara är grym åså. Älskar att snacka minnen och allt kul som vi vart med om, galet. Sedan hur saker förändras så snabbt, sjukt. Typiskt tjejiga! Dä ä vi rä. Funderar rätt mycket idag, mindre bra! Men det löser sig, som allt annat. Puss å kräm!


Jul å jobb

Är just nu på jobbet och kikar på Entourage :) har haft en underbar jul, fina julklappar och bra på jobbet! Igår blev det firande hos brorsan åså, sen idag firade jag med Johanna å hennes mamma i hög :) mysigt!! <3 fick en del bra bilder men är för trött för att fixa in dem just nu, så får bli bildregn sen istället :) är väldigt glad i övrigt faktiskt, livet går bra nu! Puss å kräm.


LOV

Godkväll :) Nu har jag LOOOOOOV. Den startade jag med Entourage, soffan och en powernap! Sen en drink såklart :) För nu är jag ledig. Dock jobb, men wtf. Så nu avslutade jag precis en timme i telefon med Johanna. Galet hur mkt du betyder för mig. Jag är så glad. Verkligen. :) Perfekt avslut på året 2012. Utan tvekan.

casual thuesday

Hej hallå! Det börjar närma sig allt sånt där roligt på slutet av året! Men vart ska vi fira nyår? Hudiksvall, Sthlm? Kommer bli bäst vilket som, eftersom jag äntligen får träffa min allra bästaste vän! JOHANNA baby! <3 Vi har så mkt att snacka om nu, så tror inte ens att en helg räcker til.. haha. I övrigt gör jag min sista skoldag på onsdag för iår, sen har vi kommit överens i gruppen om lov :D Har funderingar på att åka upp till vemdalen nästa torsdag å dra någon dag i skidbacken med Matilda, var så sjult längesen, förra året, haha. Men det blir liksom en favorit i repris isf :D
Men idag ska jag åka in till stan och handla lite mat och de två sista klapparna med FIa & Märta :) Så måste börja göra mig i ordning, det har blivit mysigare att göra det nu när jag dricker kaffe, som en morgonrutin, kaffe och springa runt i morgonrocken, livsnjutare. Det är faktiskt skönt att plugga, valfrihet. :) Längtar lite tills ikväll också, då blir det eventuellt pyjamasparty, hihi! :)
SO long babes.

Dumma snö

För första gången denna vinter tänker jag klaga på snön! Den förstör mina lördagsplaner.. Skit på en bröbit! Så nu är det söndag och helgen var lite för tråkig. Sådeså! Men fick iaf bada utekar å mysa med familjen :) bästa ändå! Kunde dock blivit bättre!


God lördagmorgon!

Somnade tidigt igår, helt slutkörd! Hade mysfredag med Vicke, Mats, Fia och Märta :) Tacos, spel å film! Jag orkade inte ens se klart filmen, å den var bra! Vet dock inte slutet, somnade rätt fort när jag väl kom hem. Gårdagen spenderades på skolan i Gävle, hade redovisning, soft sådan.. Sen föreläsning om gerotransendence, som jag varit på föreläsning om förr, en hel dag, när jag gick i gymnasiet :) Så väldigt nyttigt att repetera! Den mest givande föreläsningen på väldigt länge faktiskt. Öppnade upp många tankar :)
I torsdags jobbade jag eftermiddag och kväll, sen åkte jag til Söderhamn och sov där :) närmare Gävle, winwin! Nu till veckan blir det två heldagar, sen är det jullov! Tacka vet jag för det, behövs :)
Mamis side of life.

Snart så är det julafton åså!

Och jag ska jobba större delen av jul. Cash is king :) men nyår då blir det ledigt! Hoppas på nå magiska planer men går trögt än så länge, så får börja spinna igång fantasin! Idag var jag på CUL å träffade gruppen, hade Sandri via Skype, rolig vi sådär :) på fredag är det redovisning yao! Lång dag, tråk på det! Men sen är det helg :) på helgen händer alltid roliga saker. Åhå. Nu ska jag sova! Natti! Glad å trött tjej idag :)


Godmorgon

Vaknade tidigt idag, svårt att somna om! Väldigt mkt tankar i huvudet :) konstiga drömmar och sånt. Vaknar och funderar om det hänt, känns väldigt real ibland.. :P igår fyllde lilla Märtis 1 år, tiden går så fort :) hon bara kutar omkring och är så söt! Senare idag ska jag passa henne medan Fia klipper sig :) i övrigt ska jag göra klart rapporten, men känner att jag inte orkar lägga ner mer faktiskt.. Haha, slö. Borde ju få iaf ett E, hehe. Nått jag känner mig rätt så säker på iaf, allt annars känns lite osäkert och jag är som bambi på hal is.. Men det är väl så det ska va antar jag? Haha hoppas det. Pussåpuss


En helg i Karlstad :)

Sådärja! Livet börjar ordna upp sig, måste sluta vara skriva grininlägg, känns inte alls bra! Har iaf haft en grymt rolig helg i Karlstad :) umgåtts, spelat spel bowling och druckit lite! Definition av lite får tolkas fritt. På lördagen hade vi finmiddag och utgång på det! Sådär bra å skön helg helt enkelt :D taxichaffisen ville att jag skulle åka med han hela kvällen å styra musik, men tackade artigt nej... Vet inte riktigt vad han var ute efter? Hmm, haha! Sen resan hem tog betydligt inte lika lång tid :) körde bara en timme, sen sov jag typ reste, hehe! Skönt att sova i en säng igen :) fler liknande helger tack! :)


Ingenting

Absolut ingenting kan göra mig glad just nu! Förutom att hitta ett pencillin som funkar. Jag orkar inte må såhär. Jag bryter hellre benet!!! Dööö!!


Impuls, as usual!

Drog ner till Karlstad igårkväll, kom fram vid fyra inatt.. Stoppad av polisen blev vi också! Man kan ju nästan inte få sämre väder heller, men vi överlevde! Så idag har jag hängt å dinglat med ryssen å Nicke medan Michaela jobbat! Men de for in till stan nyss så jag vilar lite, två nätter utan tillräckligt med sömn å mina ögon är med svarta ringar, vackurt! Så nu ska vi ha en episk helg här, sen åka hem på söndag å köra en aseffektiv nästa vecka på alla plan! :D finemang! Pussåpuss på lille Märta


Hmm

Å här trodde jag att jag skulle få sova hela natten, men tji fick jag! Så jag ser lite serier och väntar på att få ta nästa tablett åså! :) tur att jag har ett gäng serier alltså, räddaren i nöden denna jobbiga natt. Men nu får det vara slut klagat ;) är trots detta glad chey, väldigt glad till och med :)

 


Nysått

Är jag på bättringsvägen igen! Tacka vet jag att man kan åka till läkaren även på kvällen, penicillin kur för lilla mig! :) och urinvägsinfektionshelvete kan ta sitt jävla pickåpack å dra till rymden!!!! Ingen vill ha dig! Blir så enormt ångestfylld/orolig när jag får det så jag knappt kan sitta still.


Skit.

Jag är lite arg just nu, på min dumma kropp! Kan jag aldrig få vara helt frisk och må bra året runt? Orkar inte. Bajs. Häjdå!


RSS 2.0