addicted

Jajamen, jag tror det! En ny vecka har dragit igång och jag började den med att kliva upp sex imorse, slog igång en film och myste medan de fortfarande var lite mörkt! Helgen var, hur ska man utrycka sig, hmm.. Skoj, men dessa söndagar är jag redan trött på.. Två söndagar irad har jag spytt, alltså så mkt drack jag inte! PSYKANDE!
Nu blir det en lugn vecka, innan jag fyller år nästa lördag! 20års fest tjoho! :D Ska försöka smida ihop nån aktivitet tills dess, vet inte vad jag är sugen att göra för mat.. Kallskuret kanske? Aja, nu ska jag göra mig klar för skola, finslipning av gruppuppgiften! Sedan hem och läsa boken som vi har seminaruim på nästa vecka, har bara en sisådär 250 sidor kvar.. blä.

Anna Lusth, vill tillägna en rad till dig som genomgår något som jag inte kan någonsin förstå. Man behöver inte vara stark jämt, men jag vet att du är det! Jag älskar dig <3


trött slut sjuk

Har nu sovit fyra timmar efter skolan, funderar på att gå och lägga mig på riktigt i sängen strax. Helt förstörd. Blev klar med gruppuppgiften idag :D Så imorn ska jag försöka läsa på egen hand..
Blir ingen middag idag heller, orkar inte. Pappa är i Tyskland så är alldeles ensam.

SO LONG

Mammor på stan!

Jag och Johanna fick i uppdrag att gå som mammor på stan igår när det var Gfest, oh herregud vad ungdomarna är full med liv! Fick ta hand om en yngre kille som hade druckit en eller två för mkt sedan fick vi även stoppa en hel del vandalisering! Men en mycket givande kväll, så ikväll överlämnar vi till andra mammor på stan. Kommer nog ställa upp fler ggr som mamma på stan, eller hur Johanna!? :)

Puss å kräm, syns i baren?

Är han inte för söt Pontan, Anna Lusth? :)

Limitless, I wish.

Efter en dag i skolan fick jag spendera lite mystid med Johanna, en film å te! :) Sedan nu när jag kom hem, unnade jag mig en drink! Riktigt god var den :D Imorgon ska jag slipa lite på min uppgift, sedan vid tre drar jag iväg å jobbar kväll i hög! :) Ska bli trevligt att träffa dem där igen!

Det går bra nu, kompis, de går bra! :D




Höstmys och Melissa.

Hur härlig är inte en kväll med Melissa och tända ljus. Lite tid för sig själv, där man kan stanna upp och tänka (tänka är bra, men som de närmsta vet gör det också ett humör på topp). Ni är allvarligt sämst om ni inte vet vad jag pratar om, ha!

Var till Gävle idag, igen. Givande dag! Sedan imorgon fortsätter grupparbetet på CUL, ska också försöka hinna med att lunchdejta med Johanna, tacos på 24:an.



Vi är mysmongon tillsammans, världens lyckligaste att ha dig vid min sida! (Trots våra olikheter)
Tillsammans gör vi skillnad <3

Böcker tjockare än två biblar..

Fick hem 6 stycken böcker idag, så nu ska jag imorgon fortsätta att bege mig in i läsningen och komma igång med individuella uppgiften, vet inte riktigt hur jag ska lyckas, men man får la göra sitt bästa. Sjukt ovant arbetssätt på högskola.. Kom en bra bit på gruppuppgiften idag iaf :) Måste behålla motivationen uppe, sluta stressa och förstå att det är för att jag ska lära mig som jag gör det, man kan ju inte förstå varenda mening! Måste få ihop minst en sida imorgon så jag känner att jag är på gång. TAGGA TILL!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idag blev jag med ny Iphone 4. <3 kärlek.

RIP iphone

Min mobiltelefon är spårlöst borta, stulen på en söndag på marknan, ska man skratta eller gråta? Blir till att köpa en ny imorgon. Fast jag vill ju ha den nyare modellen, men när tusan kommer den? Buuuhuuu :'(
Aja, får leva som en grottmänniska i några dagar innan telefonkortet kommer då.
Gårdagen var rätt rolig alltså, lite svårt att urskilja vad som hände men hade kul, å de är väl ändå det viktigaste? Great.

So long.

Flirt, with me!



Some say, some do, but I drink!

Ikväll är det dags igen, tar vara på dagen. En solig höstdag, lila klänning och ett par höga klackar. Ses i baren, my life, my everything.

Flirtshower!


Livet framför tvn, äntligen!

Jag njuter av livet framför tvn, då mina skolböcker inte kommit med posten än. Har lite att läsa, men såklart är de svårt så då får jag njuta :D Onsdagen blev en tur på bocken.. :D Rätt tråkigt lite folk där så vi drog hem lite efter tolv, duktigt däå! Sen var det grupphandledning på skolan idag :) På måndag drar grupparbetet igång, ska bli riktigt spännande. Tänkte kolla på programmet och lyssna på radioklippet imorgon inför den uppgiften :)

Marknan imorgon också, nostalgisk varje år. huhuhuuuu! Åka lite karuseller kanske?



Jag älskar tvhösten <3

X

Pretty little liars

Har nu hittat en alldeles för bra serie.. Det är även dags för seriehösten att dra igång snart! Är nöjd som bara den :D Helgen bestod av, som vanligt fest, god mat och älskade vänner! Sedan drog veckan igång med en träff med min klass, eller ja gruppen på studieorten! Riktigt nöjd, allt känns toppen! Var på föreläsning hela dagen idag, teorier i socialt arbete och kritiskt tänkande i socialt arbete! Mycket nya svåra ord.. Men är väl där för att lära sig antar jag? :D Imorgon bär det av till gävle på en annan kurs, pedagogik A. Då får jag träffa Denise och Karin igen, ska bli skoj! Sedan på kvällen skulle det va fest med vikingarna, de skulle på baracken, men om jag ska åka tåg blir det ju så att jag inte hinner vara med :( Får se hur jag känner imorn! Kanske får infall å tar bilen vilket fall.



Ni vet känslan när det känns hela tiden som att det ALLTID saknas någonting? Det finns små saker som poppar upp i huvudet som man önskar man fick uppleva igen, eller bara höra någon säga en sak som bara den kan, som får en att le, skratta och bara vilja leva precis där för stunden.

Kisses.

Hemma efter en vecka i Gävle! :)

Har haft en toppenvecka i Gävle!! :D Sov de tre första dagarna hos Ida och Jesper, där även Johan söv :) Tack! Sedan sov jag hos Hanna igen sista natten, hann även med att se henne på blåskonserten igår :) Veckan har bestått av allt mellan alkohol, föreläsningar, spårade bilder, lekar, tipsrunda, konstsim i en snuskig damm, mutmiddag med en popcorntårta med ketchup med mera... Ska nu låta bilderna tala för sig själv. Tack alla som gjorde veckan SÅ BRA!










Denna bild får avsluta det roliga.. :)


Har det gått förlångt när man tittar mer än 5 mil i backspegeln på bilen bakom när man upptäckt att det är en snygg kille som kör, å det första man tänker är "ta regnr, kan kolla upp ägarn"? HA.


RSS 2.0