Vi säger OHAH teknovox, vi säger OHAH teknovox!

I fredags drog jag som sagt till Gävle, för att delta i nollningen! Hade en massa roliga stationer mitt i gävle med skändarna :D LJUD-Djurmemory, hur låter en vandrande pinne? Lite fiffigt. Sen hade vi livlina genom våra kläder.. Å sen var det dags för ett klädombyte mellan mig och Martin under ett påslakan mitt i stan.. Vi vann våran battle :D Störtlopp med fyra personen på ett par skidor, sedan kom en lavin på våran vackra sten, som blev i ett antal bitar, men med lite skändartejp var det fixat! Sedan framåt kvällen var det dags för förfest sedan gick vi allihopa (ganska lång parad) till kåren, grymt billigt å bra måste jag säga :D Sov i sätra hos Hanna, sjukt tack :) Sedan morgonsamlingen var det våran grupps tur att hissa flaggan å sjunga nationalsången.. Om man säger såhär så måste jag öva på både sången och hissa! HAHAH fick göra om typ 5 ggr. Kan inte riktigt med text förklara hur roligt det är, för man måste helt enkelt uppleva allt, för att förstå hur skändarna är! Sedan begav jag mig till Hällbo i Bollnäs för att umgås med familjen, lyskväll, brännboll och god mat! :)

Sedan nu sitter jag här å taggar inför en fortsatt nollning imorgon! :D På onsdag drar lektionerna igång, kursintro med mera! Är taggad som fan :D


Första dagen :)

Var på skolan igår i gävle, gick bra! Nollningsveckan har dragit igång och jag missar en del, det är ju svårt att pendla med nollningen. Men tänkte åka dit imorgon å ev stanna tills lördag innan jag drar vidare till Bollnäs :) Träffade några fler socionomstudernade i min nollningsgrupp, vikingarna! Riktigt kul ska det bli! :D Sedan på onsdag nästa vecka är det avslutningsmiddag å då är det långklänning som gäller, frågan är dock, vågar man ta balklänningen? Har ju bara en allt för sommrig långklänning annars.. Men får snicksnacka lite med de andra om hur dom ska göra! :D Sedan när jag åkte hem tog jag en fikapaus i iggesund hos bärgarn, med Camilla. Hon har ju fyllt år medan jag varit borta! Mysigt var de :) Sen skynda hem å göra mig klar inför en kväll på bockarna med Johanna och Noor! Var en helt okej kväll :) Hade inte ätit så värst mycket under dagen så var lite extra trött å slut!



Dagen har bestått av filmkik och lite mariokart, fick nytt idag till wii :D Iförd min lila vackra onepiece, lätt värt vartenda öre!!

Have fun.

Tjyv!

Nån snålsatt på mitt spotify imorse, har dock glömt bort vart jag loggat in. Oooooorkar inte byta lösenord!
Sovit rätt könstigt inatt, ny säng och en alldeles för lång vila igårkväll. Å imorse läste jag konsten att lyckas med sina studier, håller nu på att lära mig hur man läser effektivt! :D Ska iväg och klippa mig om en liten stund, ska bli förbannat skönt att få bort allt jävla hår!!!! :D



SO FUCKING LONG!

arbetslös å nöjd

Vaknade precis upp efter några timmars vila, bara för att jag kan :D haha! Skönt å va arbetslös. Fick Nathalies säng idag, så sov in den lte. Tidigare idag var jag in till stan å hängde med Anna, fikade och bytte storlek på hennes nya klackskor, snyggt serrö! Duktiga kompisar vi är som köper sådana fina presenter :D
Imorgon ska jag klippa mig, hua, de är svårt att försöka spara ut, ser ju ut som en svamp i håret!
Sen är jag ovanligt festsugen idag, men får hålla ut tills på onsdag..


Nu är sommaren slut.. :(

Verkligheten eller bara på skoj?

Sista passet avklarat, nu är man arbetslös! Studerande från och med onsdag. Skönt :)

Fredagen bestod av fest utan utgång, riktigt lyckad, OM MAN SÄGER ;D Sen gårdagen var en riktigt höjdare, käraste Anna fyller ju år idag så igår va vi ut på skattjakt och annat kul :) Det blev pepparstek på medelhavskällaren först, sedan utgång på hogges! Riktigt roligt. Mot natten hittade jag en rejäl fest i forsa, haha! Sen kom Johanni å hämtade mig, slockande på hennes soffa innan vi drog på donken å sen hem till Anna för att käka tårta och mysa. Kollade på kocken, sämst film. EN BRA HELG!

När sanningen gör ont.


cola 0

Sitter och dricker cola zero, en miniburk som vi fick på yran! Får eftersmak av groggen jag blandade sista dagen där på yran, varm cola zero absolut vodka pear och schweppes russian, en riktig upplevelse! Sitter å tänker tillbaka å vill tillbaka både till yran on sunny beach! I'm a fucking alcoholic? Man är ju skadad, eller mer erfaren? Man får se det som man vill helt enkelt.

Igår bar det iväg till Uppsala för att Natta skulle fixa rum, vilket hon gjorde sedan blev det Max innan vi åkte hem! Sedan blev det en sväng på bockarna med Natta å Ante :) Kom hem rätt sent och började göra smörgåstårtor till pappa. Snäll man är, ibland iaf!

Ska alldeles strax iväg och jobba kvällnatt, sedan gör jag min sista dag på lördag! :D Känns sjukt bra! Än sålänge..!
Även att jag ska få en 160s säng :D Lycklig!

So long motherfuckers!


Bara en gång 60 år pappsen!

Nu är det äntligen nystädat efter en riktigt lyckad 60årsfest. Sköt upp det tills idag eftersom jag var helt slut igår, orkade inte mkt, det blev onepiece hela dagen nästan! Fast en sväng till pizzerian på moped orkades med :) Snart drar allvaret igång, har bara tre arbetspass kvar, ett imorn, ett på torsdag och ett på lördag! Sen ladda om för school! :D Längtar, känner att orken för jobb har svikit mig nu när man vet att man kommit in på skolan!

En syn som ingen trodde skulle bli av!







DÄR JAG HÖR HEMMA, i baren!

Förberedelser

Hej och hå, här går det med 110km/h! Förberedelserna inför pappas 60års fest imorn börjar nu bli klar för denna dag :) Fick även rycka in å jobba idag, tillbaka efter två veckors semester! Frågan är nu, hur kommer det bli när allt fullt ös är över? Studierna drar ju igång, men nått annat måste man ju ha att se framemot? Yran nästa år kanske? :D Utomlands, kryssning? Iofs fyller jag ju tjugo snart, woooohooo :D

Peace!

Vill du smaka?

Semesterfreeeak!

Har nu landat hemma igen, efter två veckor av konstant festande och massa annat roligt! Tänker låta bilderna tala för sig själv..






De mest cencurerade bilderna får vi behålla för oss själva och säga med ett leende på läpparna "det som händer i sunny beach stannar i sunny beach"

So long!

RSS 2.0