Ny vecka, nya tag!

Efter en grym helg med Johanna och annat folk är jag nu pigg igen :D Sovit lite dåligt, men pigg ändå! Ska försöka plugga lite marxism idag och äta lunch med Johanna på pulsen, spaghetti & köttfärssås, mums! Köpte nya skor och byxor i lördag, ett par chinos och ett par assnygga klackpjux! SJUKT NÖJD. Hoppas veckan går fort så det blir hälg igen, ehehehe :D

Idioti

Jag önskar allt som finns i världen har en stängavknapp. Just nu skulle det vara den jävla fittiga idiotfläkten som låter högre än en industridammsugare! Hur fan i hela helvetet kan en dator ha en sån högljudd fläkt?! Men snart är detta jobbpass över och jag ska åka heeeeem och sova, minst till klockan efter två! Sen mot kvällen ska jag roa mig lite, de är jag värd efter all läsning. Måste försöka trycka ner de som kommit in i mitt huvud så det får plats med mer till veckan. Har även suttit och spanat in utlandsresor, i sommar drar vi. Kanske till Sunny beach igen?! Satt och spanade in kartor för bästa location för hotell/fest/relax/beach. Vart så jävla sugen, helt sjukt. Skulle kunna åka dirr.

Tacka fan för..

Regelbundet sex, det är otroligt vad man uppskattade det på sin tid som ickesingel... Men de va ju längesen dä nö! OMG, ibland känns det som man går under för en stund!


Boken jag just nu försöker plöja igenom

Ser ju alldeles underbar ut, eller? Men måste faktiskt säga att den är rätt intressant, läser just nu om Karl Marx. Hade tänkt försöka läsa efter föreläsningarna så det blir aha-upplevelser när jag läser. Så har liksom lite att ta igen nu, tur jag jobbar natt imorn, så är jag smart lämnar jag datorn hemma och tar med mig böckerna, sen tar jag dunderhelg och fortsätter plugg på måndag! :D


Otroligt

Att in gamla dator funkar MYKCET bättre än den nya, det är ju skandalöst! Önskar att mina kursböcker hade kommit så jag kunde läsa lite om strukuralism, funktionalism och Karl Marx/Marxismen. Men den som väntar på nått gott väntar alltid på BOKUS. Dom tar alltid lång tid på sig, helt otroligt. Så dagen spenderas med att oroa sig lite för föregående tenta och den kommande.. Men en sak i taget, tjohej! Har nu gett mig in i the walking dead träsket, och ska troligen börja kolla på dexter. Det kommer sluta illa. HEHE.


Blir du inte lite sugen här då Johanna? ;)

En bra start på veckan!

Ledig en måndag, kan inte bli så mycket bättre! Förlänga helgen och en dag närmare nästa ;D Till helgen kommer dead by april till gossip, köng! :D Imorgon drar vi iväg till Gävle för att starta upp en ny kurs, socialt arbete på makro-nivå! Hoppas innerligt att den är lite lättare än den vi precis haft. Inte för att den vi nyss hade var tråkig men jävligt krävande.. Började kolla på en ny serie igår, som för övrigt går på SVT1. Äkta människor, de var en massa bra svenska skådisar :) Och idag såg jag klart på kronjuvelerna, kan säga att den är sjuk på sitt egna lilla vis.. haha :D Björn Gustavsson, ojoj!




Jag och lillasyster Isabella <3

Järvsö

Vi har nu kommit fram till att man ska undvika "första åket" eftersom vi hamnade i nån jävla skog och det var ganska brant där... Hua! Drog av oss skidorna och gick i djupsnö... 😂 hamnade bland några stugor och tillslut hittade vi tillbaka till backarna! Så nu är vi inne å väntar ut den värsta snön och putsar glajjerna!!


Efter en mysig kväll!

Så är jag återigen trött :) ska ladda med sömn för imorn blir det utförs med Mathilda :D Järvsö here I come!!!! Kvällen spenderades med brorsan med familj, älskade lilla bebis!!!!!

 


Trött tjeeej

Är lite utpumpad efter en mysig kväll med Noor och Johanna :) Varmt karbad, ölkorv, vin, vindruvor, daim och vattenpipa! SAMTIDIGT. Nästan kungligt bra. Ska la gå och knoppa in om en liten stund, ska bli skönt att sova. Sedan hoppas jag att jag känner mindre skolpress imorgon, går liksom runt å tänker på den där förbannade tentan... Men man kan inte få allt på plats första gången alla gånger. Det löser sig väl, ja det tror jag iaf!

Puss å kram!


Ångest

Jag har lite släng av ångestbomb i mig just nu. Provet var uppdelat i tre och vardera var 10 poäng totalt, för att bli godkänd behövdes 5 från varje del, kruxet är att det var bara två frågor per del, alltså 5poängsfrågor. Jag känner attt jag körde första delen och det blev nog bara kattskit. Men ska försöka släppa detta och hålla tummarna att jag klarade mig, för det hade varit så skönt, hoppas åtminstone att jag bara behöver göra komplettering. Nu förstår jag varför föregående klasser haft det tufft i den här kursen.. Oavsett hur många poäng den varit på! Men ikväll blir det karbad ölkorv å vattenpipa, tack gode gud att de är helg! Ny kurs på tisdag.

Kämpar på sista dagen innan tenta!

Ska bege mig iväg till CUL nu för sista dagen i böckerna, det ska sitta nu! På fredagen efter så blir det karbad å vattenpipa at my place. GÖTT!

SAKNAR <3

Ny frisyr...

Bu eller bä? Ska spara ut nu, så är det bara.


Trodde jag ja..

Datorn låter ändå, ska nu skicka in den för fjärde gången, kommer ändå inte få en ny. Men jag måste ju ha en hel dator, det tycker jag dom borde förstå. Lovar att mitt nästa datorköp kommer bli en mac, tänker överge pcträsket.

Min kära dator

Har kommit tillbaka, och det kända felet är nu okänt. Det är hdmi-uttaget de är knas med, eller sladden... Beror på lite hur man ser de! Min hjärna håller på att explodera!!! Men snart är denna helvetesvecka över OCH jag bara SKA klara tentan, det finns inte något annat...

Såhär ser det ut!

Mitt närmaste sällskap denna vecka! Ska bli så underbart att få lära sig om dessa metoder och processer, åh önskar det var lite fler böcker!!!


Tidig måndag!

Gick och la mig tidigt igår efter en grym hälg! Johanna fyllde år så det firades med brakfylla för många... Hua! Det var några "ska aldrig mer dricka" ord i söndags! Men nu ska jag plugga hela veckan såå so long!!! Syns på fredag klockan 13!


Skit på en bröbit

För så tycker jag om de flesta killar just nu, det enda dom duger till är sex. Eller ja, ska iaf säga att männen i mitt liv är pappsen å brorsan, men tolka inte detta fel nu. Man kan iaf inte lita på en enda liten rackare.. Och dom som kan lita på är väl antagligen upptagen. Det är väl lika bra att keep on dreaming. No boyfriend=no problems.
PÅ EN


Bibliotekskunskap

JA, så jag bloggar ett skuss istället.... Vi klarade seminariumet :D Lycka. Så nu äre hårdplugg, EFTER helgen. Imorgon är det efterläsning för oss efterblivna som missat nått, eller inte förstått! EHEHEHE. Ska göra så gott jag kan för att skrapa ihop ett E på denna kurs! ;) Kan bli tufft men, gör mitt bästa.

Micke å Johannes

Det var en gång två flickor som träffades via gemensamma kompisar, båda var relativt nysingel och asköt. Så de söp ons, fre, lör när den ena flickan var arbetslös och den andra gick i skolan. De utforskade en hel del och kom på att de skulle nog bli bästa vänner... MM och de gjorde allt tillsammans, rakade varandras papayas, matade varandra, puschade varandra till en snyggare fylla och för att inte glömma så läser de av varandra fruktansvärt bra. Dessa flickor är även såkallade periodare när det gäller vilket umgänge de hänger med, så vill man hänga med får man öka tempot rätt mycket. Utlandsresor, festivaler, kryssningar och sex on the beach är en lätt match för dem. Men en dag träffade den ena ett appendix och de konverterade om till pojkar på grund av de namn detta appendix gav den ena flickan. RIP. The end.

Rastlös

Efter en ruuuuulig helg med Johanna så är jag nu hemma och väldigt rastlös (lägg dock inte för stor tyngd i ordet rastlös för det kan betyda flera saker). Lördagen bjöd på god mat till att börja med, grillat hemma sen var det MANGE bjuder på max, inte allt för pjåkigt fäktiskt! Sen vart det rack'n roll i gävle för att lyssna på lite såndär ashög och skrikig musik, inga kommentarer.. Haha :D Sen vart det heartbreak, sjukt stort? Rastade Johanna lite, själv satt jag å Mange å snackade massa skit i ett hörn tills Johanna kom och voffade att "nu är jag redo att åka hem". Så kom hem runt tre kanske, ruuuulig kväll! :D Söndagen bestod av flötmat och häng med Johanna och bihang's ehehehehhe! Hann även med att skjutsa å träffa Annapanna! OCH födelsedagskalas för Fia :D Sen så åkte jag tillbaka till Johanna och sov med henne, å vi hade de så grymt mysigt, sov ända till 12! Skulle ha pluggat idag, men hmmmm....... kan skjuta på det en dag till! Käkade lunch med Mange på hot chili sen sprang vi på stan ett bra tag! Fått mycket gjort. Lekte lite mekarmicke!



Jag gillar liksom oss tillsammans, så crazy. BRA

Vaken å pigg

Efter en skön morgons sömn så lagar jag lite husmanskost :D ska bli förjävla göttmos! Kvällen spenderas i soffan framför massa filmer, bäst!


Skönt att arbeta!

Det är ju inte alla som får betalt för att kika på JVM!! :D ligger nog i världens skönaste biosoffa också, har det alldeles för bra ibland!!!! :D VMGULD!!!!


Fasters sötnos!

<3


Bio

Var på Stig-Helmer story idag, inte riktigt som de andra filmerna.. Seg så inni! Sen har pappsen funnit sitt inre barn, lirar hockey på sånt där bord :D Brynäs-Färjestad.. Jag skulle ha pluggat även idag, har dock bara läst lite, men får ta lite i taget! ;) Annars går det ut lika fort! Imorgon blir det en träff med gruppen, ska finslipa på det sista innan vi skickar in den och sen bestämma när vi ska ses inför seminariumet nästa vecka :) Det ska bli skönt att få den här kursen gjord kan jag lova! Bjuder även på en bild från idag då pappa pimplar sittandes på moppen.. ;D


Dröm

Hela natten har jag drömt en jävligt psykande dröm.. Om å om å om igen körde jag på en tenta! Den gick på repeat så hade ganska jobbigt hela natten!!!! :( åh måste plugga nu! Häjdå


Gott nytt jävla år!

Ja å dra på fan va jag har ont i mitt knä, föll igår å skrapade upp.. Men kvällen var tipptopp! Förfest hos Denana och Haris :) Tolvslaget spenderades på Åhléns sen drog vi på Gossip, där vi fick skumpa å lite annat gött :D Denna dag har spenderas på donken och i Johannas säng. Måste bara säga hur äckligt donken är egentligen... Hua mig! Måste sluta käka där alltså ;P skönt med ett nytt år, wiho! Ska bli så fint ;D måste köra igång med plugg! Tenta 20/1! Taggaaaaaa!!!!!


RSS 2.0