Nu gör vi helg

Ja eller hur? Nu är det fredag eftermiddag och vi förtjänar helg. Ska hålla kvar allt plugg i min hjärna dock, men sånt får man leva med. Det är ju lite längre helg än vanligt för många :) Ända tills på tisdag! Ikväll ska jag hänga med 107folket, Mats Fia och Märta! :) Snåla åt mig lite mat eftersom pappa är i Bollnäs. Myyyyys! Imorgon ska vi ev ut och äta och sedan festa till det lite, för ovanlighetens skull.. HAHA. Men ha en trevlig helg allihopa, för det tänker jag ha :)
SKÅL!

Dutti tjej

Jag har varit duktig nu, tränat två ggr denna vecka, klarat seminariet idag och inte köpt något efter besöket på nelly.com! STARKT. Jag har även valt kläder inför helgen, så jag inte ligger och funderar kring det på kvällarna tillsammans med funderingar kring om jag ska köpa nytt och alla tentasaker.. I-landsproblem! haha. Men imorgon blir det en andra dag med plugg, så wish me good luck.
Mina favoritpersoner på samma bild! Johanna under täcket och så Märta <3

Nu är det dags.

Att sluta klaga och göra nått åt saken, livet alltså. Jag studerar, super och tränar. Från och med idag. De två första är det jag tidigare skött bra, men nu är även träning ett måste. Idag bokades det in tatueringstid och tandblekning. Tycks mig förtjäna sånt lyx ibland, för att må bra. Så nu finns de små detaljer som man har att se fram emot.
Puss på nosen :)
En bild från i lördags, första glaset! Längtar redan till helgen.

TISDAG and counting.

Till helgen... Orkar inte plugga, eller vill inte. Behöver en pluggvän.
Myser i min onepeace.

Ett inlägg dedikerat till alla översittare.

Hej alla översittare! Vill bara tala om för er, att ni ska inte tro att ni är nått. Ni bör studera jantelagen mera (jag är inte helt för jantelagen, men för er....). Jag orkar inte hela tiden försöka bevisa något för er, det är jobbigt. Det finns andra människor än ni där ute, så MAN/WOMEN UP och var medmänsklig ni också. Alla människor har känslor och kan bli sårade. OCH jag lovar er att bara för att ni upplever saker på ett visst vis, betyder inte det att den andre upplever något åt det hållet ens. KOMMUNIKATION mannen!!! LIVETS NYCKEL.
Ville bara tala om det, för i en sådan liten stad kryllar det om dessa.
Jag är en snäll tjej, även om jag kan ha en jargong gentemot vissa, men oftast har de bäddat för det och ofta på ett roligt sätt. Men ibland går det överstyr och det blir riktigt jobbigt. Men jag ställer upp och känner att jag blir utnyttjad, så från och nu kan alla dessa killar sluta höra av sig. För I'M NOT THAT GIRL. Hejdå.

Söndaaaag

Och jag längtar redan till nästa helg. Buuhuu! Är på jobbet just nu å är nå hemskt trött.. Ska iaf få sluta tidigare så jag hinner se big brother!!! 😃 har ju lånat ut bilen till Johanna och Diana så de ska hämta mig så ska vi mysa till bb ☺ Gårdagen var ju störtskön, förutom vurpan jag gjorde i trappan, mina fötter är trasiga. Fick en snabbfylla eftersom jag anlände sen till hudik, men det funka ju de å. Sen lite mjölkdrinkar, mycket gott!!! Åh wiho


Hemma efter en heldag i Gävle :)

Var iväg och hälsade på Sandrii idag, var riktigt mysigt! Hon behövde en bra dag så klart jag ställer upp å försöker göra mitt bästa :) Vi käkade Max och myste hela dagen. Prata och bara hade det gött. Slapp plugga, hihi! Sen följde hon med hit en sväng innan hon tog bussen till Ljusdal. Var ett riktigt skitväder både dit och hem, orka med snö nu.. Får lov att vara allt eller inget, inget jävla blask! Morgondagen kommer spenderas i Ljusdal för att gå på länsdans, jobba å roligt är en bra kombination. Sedan beger jag mig till Evelinas födelsedagsfest för att öka dricktempot och sedan ut på krogen med ett härligt jävla gäng :D Så ha en trevlig helg, för det ska jag ha!
Visst är vi söta?

God kväll!

Mitt matchen tänkte jag att jag skulle hinna med ett blogginlägg, jag sitter btw på toa! Med macbooken :D Försöker maxa de där med att göra fler saker samtidigt. Toa, blogga, enrolla mig i en ny kurs och lyssna på kommentatorerna som är på tvn. Har idag lärt mig i denna kurs att vi människor KLARAR av att leva i kaos, oavsett vad den innebär. Vi är så bra programmerad att det som upplevs som kaos fixas på ett eller annat sätt. Bra va? :D
KAOS.

Tidigt morgon

Just nu är klockan kvart över sex och jag sitter på tågstationen. Var väldigt längesedan jag var vaken vid den här tiden, förmodligen var jag på fyllan då! Men ska inte klaga för det är ljust och det var lätt att komma upp :) Snart är det helg, efterlängtade helg! Ska jobba på lördagkväll, länsdans i Ljusdal! Ska bli kul :D Sen efter det ska jag hem och vara med brudarna för att sedan gå ut på kruuugen såklart. Är riktigt nöjd med min skolväska, det ser ambitiöst ut på nå vis ;)


Gårdagen

Igår var jag och Johanna på manis och kikade matchen mellan brynäs och skellefteå! Brynäs hade för andra gången chans att ta guld, men icke sa nicke, tiden är inte inne. Ett nytt försök imorgon :) Hann dock inte få biljetter till den matchen, men får kika hemma på storbild istället! Brände rätt mycket pengar igår.. Tror nästan att jag ser mig själv som ett rikt troll, men fallet är ju faktiskt inte så.. Fattig student egentligen! Sedan sov jag hos Johanna och åkte hem imorse för att plugga.. Somnade och sov 3 timmar, bra gjort. Så nu försöker jag ta mig igenom den här boken som jag planerat att läsa ut tills imorn. Då vi har föreläsning om den i Gävle klockan 9. Tröttsamt att kliva upp före morgonen för att ta tåget dit! Men vad gör man inte. På veckorna är jag tänkare och på helgerna är jag motsatsen, eller bara när det gäller vissa saker. Alkohol, vad gör du med mitt liv?
image description
Jag tänker oftast lite för mycket på veckorna, så därför känns det bara som att jag har ett liv på helgerna. Jag tappar bort mig själv i allt tänkande och väntar på att få komma tillbaka.

Lillfredag som Johanna så fint uttrycker sig!

Vaknade före alarmet idag, skönt! Hoppade in i duschen slog igång högsta volym på musiken och bara njöt av det underbara livet! Ska vara på bra humör idag, trots att vintern fått ett återfall. Alla vi som bytte till sommardäck jinxade våren. Ikväll ska jag och Johanna på manis och käka och titta på smfinal hockey! Kan ju gå till historien :D Men först skulle vi panta burkar, har bränt alldeles för mycket pengar den här månaden. Nästa månad ska jag sälja min ka och förutsätter att jag ska tjäna några tusenlappar på att köpa en annan bil. Med absbromsar! Hua, önskar att jag vann 40 000. Inte mer, för det är kul att sträva efter pengar :) Men bara så man kan glassa lite då och då.
image description
Ingen festar som oss mannen.

Funderar

Det har nu gått en vecka sen jag uppdaterat och det har hänt en massa sen dess, såklart. Men det är väl samma lika som alltid, fest, supa och njuta av livet! Tänkte idag när jag var och träffade Johanna på jobbet att söndagarna är så jävla roliga nuförtiden att den där klassiska nervarvningen skjuts upp till måndagen så kommer alla känslor ikapp tills idag. Vilket gav mig en riktigt kass dag på skolan, jag orkade inte engegera mig allt för mycket.. Jag skulle ha behövt sova lite längre och haft helg. Men ett riskbeteende på detta festande har nu uppstått, för påväg till skolan med högsta volym å bas i bilen med en partylåt vart jag sugen på fest. Sjukt, jag till och med tog en snus i nyktert tillstånd, enbart för att jag var less och behövde tänka på annat, jag valde snus? Dubbelmoral på mig själv. Men hellre det än rökning, helt klart. Men absolut egentligen inget av dem.
Så nu sitter jag och funderar vad jag har att erbjuda här, och mest är det väl egentligen funderingar på livet som är i mitt huvud just nu, läser så intressanta kurser så man tänker nästan så hjärnan blir mos. Åh nu vill jag åka och mysa med Märta, men hon sover nog så sött nu. Jag är ju världens stoltaste faster och dessutom ska jag bli gudmor till lillhjärtat! :) En liten dröm som man har är ju ändå det mina andra syskon har, iaf de flesta av dem. Hus, bil och familj med massa äventyr! Men kan tala om att sommaren är lite seg iår, hade behövt den nu. Jobba å bara slippa alla läsmåsten. Springa runt naken å ha det mysigt.
Ikväll kommer det bli en tidig kväll, tänker nog inte ens se BB, får se det imorgon istället. Är helt slut. Men den som väntar på nått gott :) eller kanske inte alls gott, det vet man aldrig med BB.
Sen ett litet curiosa, visst är det väll ändå så att de flesta går ut på krogen, packad, för att få antingen mysa eller ligga? Eller iaf, få ha roligt och bekräfta att man lever och är nöjd med sig själv? Eller?

Idag e de lillördag

Ja, det är de. Men det vore ju kul å festa, har gått och blivit festoman! HAHA :D Försökte övertala Johanna om att gå ut, hon skickade en bild på en pistol. Tror hon inte gillade sjukdomen hon dragit på sig.. Sugen brud ;-) Får försöka hitta någon annan sysselsättning! ;-D pusspuss

Sopschlutt

Är helt förstörd efter en tredagars påskfylla... Gävle för föreläsning idag, om jag lyckades skriva ner och förstå gjorde jag det väldigt bra. Så jävla trött! Men nu ere hockey på Tvn, 3-1 till Brynäs! ;-D


Långfredag :)

Humöret är på bättringsvägen, fick prata av mig lite hos Fia så det känns bättre! Hon hjälpte mig att fixa håret, riktigt nöjd nu faktiskt :D Kul med långt hår!
Kvällen bjuder på grillning med släkt, vänner och familj :)

bajshumör

är på ett bajshumör där alla kan ta sig i röven. orka. välkommen åter en annan jävla dag. JÄVLA KUKFITTOR. DÖ.

Vaknade upp imorse med...

Långt hår, troru man blev nå paff?! :D
Måste nog klippa av det en bit, haha ;D
Gårdagen bjöd på en finalplats för Brynäs, de två första finalerna är redan slutsålda. BUHU! Men fick ju vara med igår iaf, i läkerol :D Nu snart inleds påskhelgen... damdamdammmmtaaadaaaam!

Efter fest kom heshet

Ja helgen var asbra, Norlie & KKV var asbra, nöjd som fan! :-D Var självklart också in på hogges och det var mkt folk överallt! Kvällen slutade med en Pizza, Johanna och jag som gick hem till henne! Lite för mycket alkohol för damen så hon är en liten cockblocker, men jag är så pryd så det gör inget! Älskar lissom dig mest ändååååå <333333 eheheeheheh! Ja sen när jag vaknade upp igår var rösten lite sådär hes och halvt borta... Jag som ska till Brynäs idag å skrika! För i helvete!!!! Måste nog vara tyst ändå ;( Dagens goda gärning: Köpte en ros av nån som sprang på stan å tiggde pengar till sin familj! Då blev det lite pyssel på lektionen igår!! :-D


RSS 2.0