Eoho

Fääääääst


Cuba libre med tillbehör!

Tar ett arbetspass fram till cirka 22 nu först, sen så! Men don't drink and drive. Ses ikväll! :D


Bandy

Hittade ett psykfall... En lätt knuff å hans skulle försvinna med ambulans....


En dag i Gävle

Ja, det gick la bra idag på seminariumet! Äntligen är kursen slut, redo att börja en ny så man får nya roliga uppgifter! Blir så trött att gnussa på samma i hundra år.. Ska dona lite med indviduella imorn, men först SOVMORGON. Sen mot kvällen drar jag och pappsen till Bollnäs för att se bandy med syrran och hennes familj! Riktigt trevligt :) Sedan blir det länsdans på lördag innan festen drar igång!! WIHO!

PUSS på nosen.

Böcks

Sitter med Erik å Johanna på böcks å tar en rackare! hihi..


Fått tillbaka individuella nu...

Så nu är det bara till att öppna alla böcker igen, jag som hoppades på att få slippa öppna dem på ett bra tag! Haha :D


Tacomys! :D

Ska bli så underbart gott! <3


Tröstshopping

Tyckte mig var värd det här:


Suck

Ja inte fick vi tillbaka uppgiften i tid heller, irri........ Då ser man ut såhär! HAHA


Erase me

Satt och funderade lite, kom på hur viktigt det egentligen är att stiga upp, klä på sig och få känna att man är "redo" att göra något. Gör man inte det blir man mosig i huvudet, det blir som att förlänga en bakfylla. Men som medicin varje bakfylledag hittar ju alltid vi på något, vilket HJÄLPER. Man blir inte uttråkad och dessutom blir allt mkt roligare... :D


BILDFEST!




Livet på in ohälsosam nivå för levern men hälsosam för själen!

Sebastian saint

Vem annars!


Jimmy tycker han är rik!

Men vinner man så gör man....


Själv on the dancefloooooor

Som väntat!........ Vi är som varje lördag bäst!!!!!!


Födelsedag

Noor fyller 20, fiiii faaaan :D


Dreaming.

Drömde så underbart rolig dröm inatt, kommer inte exakt ihåg allt, MEN, jag var på världens roligaste äventyr, allt från "låtsas storm i en båt tillsammans med en ubåt" till djungelsafari och det var bara massa alkohol inblandad.. Allt spårade ut och det var så sjukt kul, vaknade en stund imorse, och ville verkligen somna om för att fortsätta drömma, å de gjorde jag! Vaknade upp med ett leende på läpparna :D

imorgon ska jag....

Städa här hemma, laga god mat och dricka gott. Jag ska alltså inte ligga i soffan hela dagen och se film, som idag. MEN om jag mot förmodan skulle göra det slå mig hårt med ett baseballträ. För jag MÅSTE få städat, få i mig god mat och dryck. Puss

Dags för fredagsmys!

Ja såklart, ska ligga i soffan hela kvällen och inte göra nå alls! Eller jo, äta gött.... Mmmmmmmums! Extra stora!


Mmmmmmm MAX

Ska bli så underbart gott!!!


zzzzz

Fortfarande slut sen helgen, huuuuu. Lite hängig, fick ingen vidare klarhet i vad som var fel med mig efter besöket på hälsocentralen. Jävla sår som aldrig försvinner! Imorgon är det lite skolarbete innan vi drar till Västerås om jag inte minns fel, för att hämta en bil! :) Men tror fan jag går och lägger mig nu ja.. Natti.


Har dragit ut på det alldeles för länge...

Så nu var det dags, dyyyuyyyyyyyrt!!!!


Tillbaka till verkligheten känns..

Väldigt flummig, det är liksom tisdag idag? Har en känsla av att det är söndag än. Tiden stannade liksom upp för några dagar. Skickade in individuella igårkväll också, håller tummarna att jag inte behöver ändra allt för mkt..

Idag fyller våran inneboende Daniel 18 år, så GRATTIS till han :) Om cirka 50 minuter ska jag vara på jobb, forsa denna gång. Vet inte om det känns bra eller om jag borde vara hemma och ha rehab.. haha! Men det är bara för kvällen så det går nog finfint de! Måste bara säga att jag älskar impuls mest av allt, det är de som gör livet.


PEACE.



Miss u cinderella <3 hahahaha :D

Humor på sjuk nivå

Påväg ner till Sthlm raceade vi med en bil.. När vi är inne i Sthlm ringer min telefon och börjar babbla om att jag kört för fort osv.. Personen var från Telia och berättade att de hade samarbete med polisen, detta var min första varning och efter den andra varningen skulle polisen bli inblandad och böter skulle delas ut. Jag börjar bli fundersam.... Tänker "shiiiiit lovar att är det bilen vid raceade mot"....... Mycket riktigt det var dem, det hade luskat ut mitt nr via regnumret, sjukast ändå att farsan står på bilen ändå får dom fram mitt nr. Impad SOM fan. Skratta så vi dog :D typ egentligen som nya mötesplatsen. LYCKLIG, som ska drömma massa bra nu. NATTI!


On our way home

Sitter i bilen, bilkö på E4an utanför uppsala.. Men vi är goa å gla ändå ;D Å Johanna gör fler saker samtidigt.... SmygarN! Höhöhööhöhöhöhhöhöhöhöhö


Discooo

Kör riktigt hårt!!!!


Njutning i sin rätta form

Vi kan ju det här med att unna sig! :D så sjukt gött!


Spa, lyx!

Vi sitter och njuter häcken av oss! :D Skål grabbar....... Hehe


Jag kan göra mkt samtidigt....

Kör bil påväg ner till Sthlm.. Kryssning, impulskungarna. Skål! Testar snorlobbaN :D


Murvel

Anna murvlar!!!!!! Den lille körven


Hittade en gammal räv

KÄNDISBLOGGARE påväg in på donk!


På promenad genom stan...

I ett par lånade skor, påväg till donk!!


Feeest

Vi gör allt för nöjes skull


Kötta

Vi är bäst!!!!! :D


Skål

Öppnar den första.. :D cya on the dancefloor, drunk!


Mats Mats

Är pinknödig! Så nu drar han på toa ;D


Godkväll

Ja tänkte hylla min nya favoritspårserie, karatefylla! Sjukt rolig, tar fram partysuget i mig, egentligen borde den göra tvärtom men icke! Spenderade kvällen med mina kära vänner, Anna, Bella & Johanna :) riktigt trevligt, med mycket snack! Så rastlös som jag varit den här veckan gör så man blir turbo i allt, tror det borde finnas en stopknapp.. Men tyvärr! Haha hoppas att helgen skojsilojs gör mig lugn, eftersom nästa vecka innehåller ungefär lika mycket som denna gjort, alltså bullbak i princip! Sen kanske det märkts på att jag gjort ett antal blogginlägg också, haha :D Har iaf uppdaterat min iPhone till en ny programvara, 5! Så nu liknar min 4:a 4s:en! Guld! Tråkigt var bara det att apparna jag laddat ner och köpt var borta.. Och att komma ihåg alla de jag köpt och laddar ner var inte det lättaste. Minns iaf de viktigaste som kostade pengar :) drygt att de inte finns nedskrivet på Apple-id vilka appar man betalt för, orka liksom spara alla kvitton. Men aja dagens i-lands problem xD Nattinatti allihopa :) titta min vackra drömfångare!!!


Uppe med tuppen!

Ja, ligger just nu i sängen och funderar på att stiga upp, men det är bra kallt utanför täcket.. Ska till CUL idag, träffa våran handledare och sedan förbereda inför intervjun som vi ska göra imorgon! :) kom på en bild som jag bara måste lägga upp, det var för några veckor sedan, Kjell styckade upp en påkörd älg, 35 kg kött tror jag de fick ihop! Ny erfarenhet om man säger så :D


Uppdrag granskning

Vill fan slå ner Janne Josefsson! Han kan skita på en bröbit å äta upp den. Orka granska en endaste person. Visst att man inte ska utnyttja sin position, men vem fan gör inte det EGENTLIGEN i sitt arbete på något vis?! Sen vad vill dom egentligen ha ut av att hänga ut Pär sådär? Fan va sur jag är, trots att han inte är min favoritperson i vanliga fall MEN, orka känner jag bara. Dra ner hudiksvall i skiten, jävla journalistjävlar!!


Ja vad gör man?

Jo man bakar bullar när man har tråkigt såklart :) ni vill inte ens veta hur god dom var! Börjar blir lite uttråkad på att vara ledig när alla andra inte är det. Meeeeeeen ska inte klaga :)


Fotbolls Em

Ja, det är fan nu det är roligt att kolla fotboll, när det är jämt å det går bra!! Kompis det går bra nu!!! :D Plus att jag älskar bloggappen <3 hihi!


Grillat!

Det är ju inte varje dag man grillar när det är kallt... Mums! :D


Spendera pengaaaaar!

Var på stan och spenderade lite pengar idag :D supernöjd!


Kyliga dagar

Gårdagen bestod av bullbak, men eftersom bloggappen inte vill fungera som den ska så fick jag inte upp inlägget från telefonen. BAJS! Men dom var supergod. Gick och la mig sjukast tidigt, känner mig liksom lite seg efter helgen. Idag ska jag äntligen iväg på laserbehandling, tjoho! :D Men före de ska jag på stan och kolla efter lite smink inför det kalla halvåret :D Men ett avsnitt gossip girl får underhålla mig denna vackra tisdagmorgon!

image description

Med mjölk!

zzzzz

Nu har jag vaknat upp efter att ha sovit hela dagen, men känns som jag behöver lite krubb sen sova igen! Får nog bli så, så jag orkar spendera hela natten på jobbet igen. Det är lite tungt nu när det är mörkt exakt hela nätterna, man blir ju så virrig i huvudet! Annapanna ringde inatt, fylletös! ;) Blir tacos även denna kväll, mums!

En JOBBig helg.

En lugn och fin helg kan ju vara det man behöver, men det är fan psykande att inte få sova när man vill.. Men vad gör man inte för pengar. HAHA! :D Två nätter å hela helgen är förstörd. Kvällen spenderades med Anna å Michaela i Annas nya lya, lite tacos innan jag drog iväg på jobbet. Har styrt in ett nytt ljud hos Anna också, grymt :D Enkelt å billigt, woho! Men har fått tid nu på kvällen att finslipa lite på individuella uppgiften, känns som att jag vill vara klar, slut på tankar. Men får fundera några veckor till :) Så på måndag, tisdag och onsdag blir sjukast lugn som det verkar på schemat just nu.. Men däremot har jag slagit vad med Johanna, hon ska ha en alkohol- & ciggfri helg. Vilket även innefattar att hon inte ska befinna sig på krogen. Vilket jag hoppas alla kan hjälpa mig att se till att berätta om hon förmodan skulle smyga ikring där imorgon eller ikväll, OKEJ?! Även om man ser henne med en cigg är det superviktigt att man talar om för mig! Tudelo! PEACE.

Godmorgon!

Vaken tidigt idag, eller rätt så iaf :) Ska iväg på skolan om en liten stund, inför seminariumet. Sedan vid halv ett ska jag åka och jobba några timmar medan personalen där har möte :) Ska även jobba där hela helgen, nätter! Då blir det till att jobba med individuella om det är lugnt dvs. Känner att min helg kommer bli sådär lagomt rolig.. Men ibland måste man ju :) Gårdagen vart det lite spring på stan, hittade barnkläder. Till syster Bella och en outfit till lillen som kommer i december :D Fast lillen får nog vänta innan han/hon får testa den då jag köpte en liten större storlek! Tror att det är en liten han, men man kan aldrig veta säkert! Längtar! Peace.

Samhällsproblem

Ja herregud.. Försöker ta mig igenom den men fastnar i annat! Ååååååååh, a Walk to remember <3


efter en vecka med skojsolojs!

Jag och Johanna bestämmde oss i tisdags för att lura Lusth att vi drog till spanien i tre dagar sådär lite snabbt, stjärnan själv gick på det! Tillslut fick vi berätta igår på festen, rolig reaktion kände jag DIREKT! :D Lyckades få med ett helt gäng som gjorde vårt skämt trovärdigt, sen photoshoppade bilder som knäpptes på himlabadet i sundsvall i tisdags! Så underbart kände jag.

Gårdagen var PERFEKT! Fick ta mina första steg in på bolaget, alltså när jag själv betalat iaf :D Sedan vart det gocart, thailunch, nintendo wii, finväder, karbad och slutligen middag och fest med underbara familjen och vänner! Kan inte begära så mycket mer faktiskt! Dagen spenderades i sängen, lite lätt sliten, men klarade mig dennna gång från min vän toan.. Fick en väldigt intressant bok av Johanna igår, "att bota en bakfylla" klockren. Fast dagen till ära var det nog Johanna som behövde den, boken består till mestadels av recept på återställare.

Morgondagen blir det läsning, seminarium på torsdag. LADDA, TAGGA!

Som ett litet avslut på inlägget tänkte jag delge ett litet löfte, jag ska vara nykter två helger i sträck. Heller inget alkoholintag under veckorna får ske.


SO LONG MOTHERFUCKERS.

RSS 2.0