tiden rinner iväg

och vart tar den vägen..?

Gratulerar Frida Åkerlund på din 18årsdag. På onsdag drar den ickevita perioden igång. Det blir, onsdag lördag onsdag fredag lördag! Det blir lite mkt om man säger, hoppas levern hinner med!
Idag far jag till bollnäs och firar syster, sen ska bror på operation imorn så ska jag vara följe med fia och han!
Man kan säga att jag är överlycklig bara för att missa en lektion med historia, fast ändå fick jag VG på hemtentan! ;D gryyiiimt!
Taggar mer tills på onsdag, för som sagt, obligatorisk närvaro då! Alltså, alla! ;D 

Kan hända att jag blivit förälskad i Johan Falk filmerna.. Tur att jag själv ska försöka ta mig in på polishögskolan 2011 :D ser framemot skiten! Liksom, leva livet. Göra något bra utav det medan man orkar och vill. 

My life is a puzzle, it takes a lifetime to solve it. 


Man lever ju iaf ända ut i fingerspetsarna..

Jaa, herregud. Jag är så enormt trött så jag vet inte riktigt hur jag ska orka med denna dag. Men det bästa som kunde hända, hände, historian inställd :D Så nu är det håltimme för min del fram till 10.

Jag tror jag lever på impuls, eller spårning som Annapanna säger :D Det är nog det nya inneordet "spåra" "urspårning" "spårning" osv.. Anna använder det flitigt om man säger så! ;D Sen är väl jag extrem med att verkligen leva upp till dem :D

Iaf så var jag med Annapanna igår, fika lite, kolla skolkataloger och umgicks bara :D Mysigt! Pratade om hur taggade vi är inför 2dra december och juldagen ;D Tror december kommer bli fyllemånaden NR1..!

Igår var jag och Fia till sundsvall :) Slösade en hel del pengar, som inte ens jag har än. Tack för lånet Fia :) Köpte lite grejor till rummet för att göra det mer hemtrevligt! Sen nån julklapp och några julklappar till mig själv :D
En helt ny outfit :D

Denna vecka ska också anmälningsavgiften betalas, vi åker till Kos, Grekland den 26 maj :) Ska bli grymt!




Montag, new week.

Hej ;D Nu har jag precis kollat på paradise hotel med anna och fia, sjukt urspårad tjej jackie, sen världens tråkigaste sex, och han mummlar "fitta" när han kommer... xD Sen var även jag och anna på maxi och kirrade gravtest, urspårat! Automaten verkade inte vilja fungera! haha ;D Testet var negativt! Men sen när får anställda fråga vem man varit med, HAHAHAHHAHHA xD

Sen om 45 min ska jag se andra avsnittet av paradise hotel såklart, nu har dom mig fast..
På skolan såg vi en film, monsun bröllop, lite långdragen men bra :) Sen slutade vi och tog en singel på frasses ;D
Har också hunnit med att baka lussekatter, göttmoooos!

Living life, just like everyone should do.

Vi skrotar toffelfredag tycker jag!

Jag känner en hel del inkörda människor.. Jag förstår bara inte hur alla kan pricka in samma fredag xD 
Så välkommen fredag och ensamheten! Fast jag gillart, men ändå antipojkvänner just nu! :P
En vacker dag ska ni få igen, smaka på samma medicin, då jag hittat min prins!
Men ikväll blev det svull och idol. Även att jag hämtade ut idolbiljetterna idag :)
Sen ska jag jobba imorgon! Det ska bli skoj, lite sjukt men men. Det var längesen.
Ska bara tat lugnt hela helgen, sen händer de nått impuls så fine ;D

Snart helg, yeah

Ja, då har halva veckan gått. Känns som dom springer ifrån mig :) Idag skjutsade jag och Frida pappa till järvsö där han köpte en bil, en saab. Som inte behövs besiktas först augusti 2011, helt sjukt :D Sen skattebefriad. Varför har man inte en sån bil? xD
Idag fick vi pengarna från stipendiet också :) Sjukt nice! Behövs verkligen just nu.
Svenska nationella muntliga avklarat för min del, känns skönt. Nu är det iaf en sak mindre.
I skolan lärde jag mig lite mer om judar, kul.. HAHA. Känns så meningslöst allting inom OP nu, samma samma samma hela tiden.
Vi hade också möte om Englands praktiken :) Ska bo i samma värdfamilj som Frida och Thimper ;)
Det kommer bli sjukt roligt allting! :D 
Nu ska jag ta ett bad till Melissa Horn!

Cya,





Jag klarar faktiskt inte av så mycket samtidigt..

Jag orkar inte med skolarbetet, man blir klar med ett så kommer det ett nytt.. Historia hemtenta, svenska nationella muntligt, social omsorg kompletering, bokläsning på engelska och sist men inte minst... Projektarbetet. Sen så sover jag antingen för lite eller för mycket. Varför är det aldrig perfekt nångång? 
Jag vill vara fri från allt arbete och bara vila en vecka eller två. Fast i och för sig, är det en trygghet för mig. Men två helger på rad skulle räcka.. När man åker hem efter skolan är huvudet helt slut och ibland är diket inte så långt bort. Förstår inte varför det ska vara så mörkt hela tiden, även fast det är mysigt ibland. Snacka dubbelmoral xD

I'm not a girl, not yet a women. All I need is time.


Det är ju inte bara jag

Då var hösten i sitt djupaste hål. Alla är något nere och allt händer nu, det är nu allt rörs om i grytan. Det är nu man gråter för att ladda om batterierna. Man myser ner sig under täcket i hopp om att nästa dag ska bli solig och härlig. Själv gör jag alla dessa saker, men sen på skolan toppar mitt humör och jag bjuder på mig själv. Jag använder min humor för att klara av dagarna. Sedan kommer man hem, mörkret ligger redan, man kryper ner, gömmer sig.. Jag är stolt över mig själv, jag klarade av mycket denna höst. Sen nu är det min tur att vara nere i svackan, fine. Det är vad man gör det till, jag vet. Jag vill vara lite nere, jag vill lära känna mig själv. Jag mår bra! Jag lever livet på kanten.

Borta bra, men hemma bäst!

Jag lider av jetlag, I think. Jag har biverkningar av vaccinet. Huvudvärk, feber och smärta. Jag hade fylla igår, trött känsla igår alltså. Jag känner också mig otroligt oengagerad i allt. Nått fick mig att tänka vad allt går ut på egentligen.. Är nog mitt i en svacka, neråt. Tur att de brukar gå upp rätt så fort. Ska försöka ta igen mig i helgen. Jag vill tillbaka till Thailand, där var allt lätt, man kunde tänka och längta hem. Vad längtar man efter nu? Man står ju ändå kvar ensam. När ingen ser vad man behöver, jag skulle kunna leva som en utvecklingsstörd. Dem tänker inte alls så som jag gör nu, dem tar dagen som den kommer och ser inte allt så svårt. Det är ingen som kommer förstå mig, någonsin. Bortglömd kan man säga.





RSS 2.0