Första föreläsningen med paddan!

Och jag skriver blogginlägg, känner att jag gå trean på gymnasiet all over again.. Min inriktning liksom. Vill bara åka till Sthlm, härligt väder att åka i också :D snökaos! Blev inte att jag åkte till Gävle heller, Sandri var upptagen med annat (mickeys födelsedag) och s var snuppen sjukling :( så jag får återberätta första lektionen så får hon berätta den andra för mig, för jag tänker inte sitta kvar :P parteeeeej!!!! Måste på bolaget, glömde drickat hemma. Ååååååå. Puss å puss! Glad tjej idag med :)


Glad cheeeey!

Ja idag är jag glad! Hade en alldeles för bra lillördag och plugget går bra (3 sidor skriven, behöver inte vara klar först om två veckor). Å bilen går bra. Sover gott. Minipaddan anlände igår. Imorgon ska jag åka till Gävle och umgås med Sandra i skolan hela dagen :) Sedan åker jag vidare till Sthlm, för att va med familjen och bästa Johanna, som jag saknat dig raring! <3 Äntligen ska du få din flytta-till-sthlm present :) Men nu ska jag bara njuta lite, åka in till stan åså. Puss å puss.
 

chill åså

Sitter nu och försöker skriva en rapport, inte allt för lätt. Men visst, det är så jäkla skönt att slippa allt åkande för att att träffa sju olika viljor i en uppsats (inge illa menat) MEN FAN VA JOBBIGT det var förra veckan :P Har kommit en pytteliten bit, men tänkte lite såhär.. Har ju hela dagen på mig imorn? Sen har jag ju faktiskt börjat. Det är bra. Så om jag chillar lite och sover på saken kommer kanske allt falla på plats tills imorn?
Imorse sov jag lite längre än planerat, skulle ju knäppa kort på Märta, men hon sov också mer än vad som var tänkt. Tur de :) Sen åkte jag och lunchade med Anna, riktigt mysigt!
Söt bild, ville bjuda på den idag.

Två dagar i Gävle :)

Har varit i Gävle sen igår mitt på dagen, tittade på två lägenheter, tackade ja till en av dem. Hålller tummarna. Men ligger tvåa så får den nog inte :( Men den var perfekt för mig. Kollade hockey med Sandra å Jennie :) Nått glas rött med Sandra och massa snack, musik och skrattanfall. Du är bäst Sandri <3 Så idag var det redovsining, tack gode gud att det är över. Så åkte jag hem käkade hot chili och drog av en timme i telefon med min bestisssss! Så nu ska jag dra vidare på äventyr strax :D glad tjej! jajameeeeen. Puss å puss.

Inre stress

jag är stressad, eller känner något sorts obehag. Det är något som gnager och jag känner att orken, minnet och lite sånt sviker mig. Har börjat med minneslistor för att inte glömma det viktigaste. Så nu tänker jag lägga mig i ett bad och ligga där ett tag. Tack för mig.

TENTARÖJ

Idag skulle jag få lov att dra i mig en hel 70is sprit å de RENT, eftersom jag lyckades slå på stort och skriva till mig ett B på juridiktentan, helt galet, trodde jag skulle klara mig precis. MAGISKT.
Jag saknar min bästa vän, jätte mycket. Inte alls sådär jätte roligt. Har varit flummigt tankspridd väldigt länge nu, det är som att nått inte alls stämmer. Hittar inte ord, glömmer bort saker, har ingen ork och ingenting är som det ska.
Här har ni kvinnan alla dagar i veckan, Johanna Niclasson! :) <3

Sista Johan Falk

Nu har jag sett sista och tankarna bara snurrar. GRYM FILM. Känner mig nästan lite ledsen att det kanske inte blir fler filmer? Men det känns som att Seth har en hel del att kunna bidra till minst sex filmer till? ;D

Har även en massa andra tankar i skallen, en lugn helg kan göra sånt hos en människa som det verkar. Igår hängde jag med Erik åså, va där å fika sen kom han å hälsade på mig. Snacka massa :) Sen imorse steg jag upp tidigt för att åka och jobba, rätt lugnt på jobbet. Allt detta lugn, får mig att varva ner, vilja lyssna på lugn musik och tänka, alldeles för mkt. Men imorgon drar stress å press med skolan igång. Jag vill att tiden ska gå lite fortare, trots att den redan går fort. Jag vill också ha tentaresultatet nu :) Det är så mycket man vill, som man inte får.

Här var mitt största bekymmer att pappa vägrade fixa luggen på mig, då löser man det själv, med en nagelsax. Kvällen innan fotograferingen. I övrigt bekymmersfri.
 

Hej Mr big!

Det är dags för dig att tala om vem du är, eller iaf ge mig ledtrådar. Annars kommer jag inte kunna slappna av och skriva inlägg som folk. Tack på förhand.


En natt i mitt låtsas stressiga liv

Inatt vaknade jag upp av att jag hade akutont i magen. Alvedon och ipren hjälpte inte, värmedynan hjälpte inte. Så jag fick ringa rådgivningen som beordrade mig att åka på akuten. Så där spenderade jag lite över 6 h innan det kom fram att det inte var något fel på mig, skönt :) Så nästa gång ska jag härda ut, slänga på mig springskorna och hålla tummarna att det släpper. Så jag gick direkt på skolan, gjort om hela vårt arbete pga missförstånd. Så imorgon ska vi intervjua en organisation som heter "Attention". Sen ska det bli en lugn helg för min del. Ska jobba på söndag sen blir det bara mys resten, middag och film. Vår mat från i söndags :)
 
 




 

Tar tåget mot Gävle.

Helgen har varit sådär alldeles lagom. Fredagen var jag ut och käkade med pappa :) Igår var jag rastlös, så tillslut bestämde jag mig för att gå ut, sällskapet blev Mats å Fia och deras mammagrupp, lite utöver det vanliga men det var kul, komma ut och spana på folk. Dagen till ära har jag och Fia bakat och lagat tre rätters middag, tillägger att jag varit lite bakis, eller min mage var bakis, sen blev jag ruskigt trött. Men jag tar nu mitt pick å pack och åker till Sandra i Gävle :) sover där så jag vinner ca tre timmar sömn! Myspys. Gick förbi solbryggan, rätt mysigt där ikväll.


Pling

Känslan när mycket av dina tankar faller på plats! :-) tack.


Grinolle

Ligger och tittar på film, såklart så gråter jag som en liten fontän! Sen går det inte sluta, förstår inte hur dom lyckas få filmerna sådär, man blir så rörd, skör å förvånad! Jag gillar iaf filmer, men det hade ju inte varit fel ha någon att se den med! :)


Tänker en tanke.

Jag tänker så extremt mycket nu, efter att ha sett en del dokumentärer och nyheter! Känns som jag valt rätt linje, nu gäller det bara att hitta den inriktning som passar mig :) nu tror jag mer eller mindre att jag bestämt mig för att flytta till Gävle också, när jag får lägenhet förstås! Ett litet men stort steg :) sjukt hur fort tiden går! Märta fyller snart ett och jag har lite mer än två år kvar i skolan bara! Sjukt! Känns som det var nyss vi började och Märta föddes! :)


Jobb, plugg och serier. För att inte glömma böckerna.

Ja jag är stressad, över ingenting! Det är helt vanlig vardag egentligen. Men så stressad ändå. Men sitter just nu på jobbet å varvar ner, har så skönt jobb ibland! Eller oftast ;) Så får ta tag i resten ikväll och imorgon, för på fredag blir det heldag på CUL å lyssna på föreläsningar! Så måste hinna med allt innan.. Sen på det letar jag lite smått efter lägenhet, inte sådär jättelätt, men iaf en början :) snart är en miniipad min också! Värd, lätt.


Helgen och alla andra tankar!

Drog till sthlm i torsdags och kom hem i måndags. Hade världens bästa helg med Johanna och fick träffa hela mammas sida av familjen. Underbart. Tre dagars drickande, ätande och njutande av ledigheten. Jobbigt att åka hem, livet är liksom mer roligt när man gör saker sådär. Men tillbaka till verkligheten och studierna. Har börjat fundera om jag ska flytta till Gävle. Jag är så vilsen. 21 år bor hemma, det trodde jag inte när jag var ungdom. Kan inte pappa bara kasta ut mig? Nä istället motarbetar han mig, men avslutar fint med "det är ditt val" och "då finns det inte ekonomi för en bil". Vad ska jag göra med mitt liv? Jag vill inte ha praktik i hudiksvall, jag vill inte jobba i hudiksvall. Vad gör jag här? Kan inte någon bara tala om för mig vad jag ska göra? Nån som vet hur jag fungerar, tack på förhand.

RSS 2.0