Avicii

Nu har man gått och blivit med Aviciibiljetter :D Sjukast nöjd! Sedan var jag iväg och tränade idag, jag tror jag kan vara en av de roligaste att se på när jag gympar.. ehehehehhe! Så jävla klumpig när det gäller koordination! Men hörniniiiniiii! AVICII 3 MARS, FTW :D :D

Tänker liksom berätta att, ibland på söndagar brukar jag må såhär, eventuellt blir det kanske så till helgen.


<3


Instagram FTW

Hittat en riktigt räääääsersida, instagram, sjukt bra. PUSS! Mikapelah, heter jag där då! Idag vart det övertid för mig och Johanna, mys mys mys! Vart tillochmed ren på köpet, vi kom på att vi duschat/badat tre daggar irad med varandra. Giftpar? Ja precis. Har förståss inga bilder nu när jag uppdaterar från datorn men kan nog bjuda på en från mobilen alldeles strax, ehehehheheh. Livet är fan bättre än vad man ger det creed för faktiskt!

Snökaos

Ja, och helt oförberedd. Hade tygskorna på mig.. Men det är mysigt :) Gårdagen var faktiskt helt great dag! Min dejt med Johanna var perfekt, bad, mys, middag och slutligen fest med Siggan och Kickan! Fick till och med träffa fucking Adam Tensta, höhö. Jag är ej lika kändiskåt som dom men, fick vara med så snällt ändå :D Idag var det testköra lite i snön då, både för mig och Johanna! Hon skulle jobba, hua mig tack att jag inte jobbar! :D Blev hot chili till lunch, mums! Sen skulle de bli nå mer hämtmat idag som pappsen skulle ta med hem efter hockeyn! Fast vad... hmmmmm! Även att jag fått svar från wizex nu och mitt låtproblem kanske är ur världen snart!!! :D:D:D Puss å kram!

Fredagsmys

Efter en hård dag med pyssel och städ ligger jag nu i soffan å kollar idol! Längtar till min och Johannas dejt imorgon :D åååååå!


Försök att ta tidig helg!

Håller tummarna att inget går emot mig så jag får helg redan idag torsdag :D Tänkte ju försöka få igång nån sorts träning jag också då, eftersom jag och Johanni ofta kommer på tal om att vi borde göra de dårå.. Synd att hon har mer motivation än mig, alltså synd för mg, bra för henne! ;D Jag vill liksom bara ha de gött, höhöhö. Livet på ett silverfat skulle va lite gött.. mmmmmm! Hittar ju inget som jag tycker är sådär SJUKAST roligt. Men jag är för lat, jävla kossa man är. Klagar över att man inte orkar, jävla i-lands problem. DÖ.




Frågan är ju kan jag någonsin se ut lite mer som jag gjorde förr i tiden? För jag var mer fit på den tiden... Lite slankare, lite lättare och lite färre saker att tänka på, haha!

Bildregn sen kryssningen :D




Tänker inte avslöja de allra roligaste bilderna, då man brukar tala om att "det som händer på kryssningen stannar där" Men vi hade det grymt jävla roligt!!!! :D Tråkigt att jag glömde min locktång bara, men får tillbaka den för 28 Euro. Billigt.. :(

Huuuua

Vaknade upp med halsont :( och jag ska åka på skolan och vara där hela dagen. Lite ledsen blev man ju..... Gårdagen var en toppdag, fick mycket skolarbete gjort och till middag fick vi Kinamat, firade Daniel som klarade körkortet! :D Längtar till helg! Hoho :) får hinka i mig lite te med massor av honung!


Fest

Ja vad gör man inte!


Påväg mot Gävle

Sitter nu på xtåget som går 08:19.. Seminarium på g i Gävle! "vart är svensk välfärd påväg?" är frågan jag och min grupp ska svara på idag. Efter skoldagens slut ska jag på bio, twilight :) Sedan är det hockeytime irl i Gävle!! Var sjukast längesedan. Kanske blir nån öl eller annat också ;) Onsdagen började i en fika på jambo och slutade i fylla på Gossip! Sjukt rolig kväll trots lite folk, man behöver ju bara de allra bästa för en lyckad kväll! :)


American horror story

Ja ett nytt maraton med mina favoriter Johanna och Erik har inletts, så ofta som det går! ;D första avsnittet gjorde oss förvirrade och nu behöver vi svaren på det man inte förstod... Klassiker! Men nu ska jag sova, ta tag i livet och gå till skolan imorn :D tjoophäääj!


Vilken miss..

Kan inte få in bilderna på datorn då jag aldrig haft nån sladd till kameran.. :( För min riktiga dator är på lagning och den får jag inte tillbaka på några dagar! Men ska försöka leta reda på en sladd så jag får in kryssningsbilderna, men inte idag :P Har valt ett socialpolitiskt problem nu, eller ett tema med en problemformulering.. Ohälsa med missbruk av olika sorter! :D En bit på väg iaf. Imorgon blir det föreläsning hela dagen så hoppas jag får lite inspiration! Men snart blir det farsdagsfika med brorsan å fia. So long lovers! ;D

Hmm

Lovar att lägga upp ett inlägg om kryssningen en annan dag, men nu tänker jag hylla mig själv för att jag är nykter en lördag!! :D Å ändå är jag vaken halv tre, grymt av mig! Men nu är alla greekavsnitt sedd.. Så imorn ska jag fortsätta skumma igenom kursböcker ;P Godnatt!


Kryssning

Nu är vi på väg till båten!!!! :D en cider på bussen, sprit å shot i shampooflaskor, livet! Så kommer tillbaka till verkligheten på fredag, sen plugg hela helgen!!! Tjoopho haj!


Helgen

Efter en helg med jobb å fest sitter vi nu å tittar på karatefylla :D Texas igår med ett bra gäng! Firade Erik å Rasmus :D Sen förfest hos Erik, sen kruuuuugen! Fick sedan skjuts hem av Lusthen, kung :D Veckan som kommer blir nog en griiiiim vecka!! Ny kurs, kryssning å massa skojsighter!!


Känslan..

Av att vara dundertrött och veta att man ska stiga upp tidigt två dagar irad nu är bra nog psykande.. OCH att jag vill se mera Greek. Sandra Hast, varför ge tips på en sådan serie?! Vaaaarfööör? Nu är jag ju fast för ännu en till serie. :D Det sägs vara kontaklärarträff imorn på CUL, drygt att sitta å snacka med han i hundra år. Vill sova å kolla Greek istället. Natti!


lovely

Tråkig dag med massa tvättning, men ändå mysigt att mysa i soffan hela dagen, själv i huset. Perfekt! Ska hinna med att städa imorgon innan det blir bakning och gardinbyte.. Lite mera filmkik hinns nog med denna vackra kväll! Imorgon blir det fest, fira livet! Och Erik :D

RSS 2.0