Tre dagar av skolbänken kvar

Är ledig ända tills på onsdag då jag ska göra prov i den absolut sista kursen i gymnasiet, arbetsmiljö och säkerhet. Helt insane!

Onsdag & Torsdag; Var min klass och BF på fackutbildning, riktigt trevlig. Även program från bollnäs var där, roligt med lite nytt folk. Vart femkamp på kvällen och BF från hudik vann, grattis ;) Maten var hur god som helst, vi gjorde inget annat än att käka. Torsdagkväll bestod av finmiddag på radjos och sex and the city 2 med Johanna, så jävla grymt snygga män i filmen, dör ju.

Idag; Tror jag att det blir hängdag med Johanna, film och bara massa skitsnack ;D Ska ju bli jobb heldag imorn, ända till klockan 17, mycket pengar, olalaaa :D Sen en finfin utgång väntas, underbart. Hoppas vädret blir bra! Tänkte även åka tillbaka till stan och sola sedan lämna tidrapport och storhandla med farsan! ;D kan ju behövas.. haha.

Some very small things can make you smile..

jag älskar mitt meningsfulla liv, höhö

Åhåååå, nu kan man iallafall räkna skoldagar som är kvar på händerna!!! Jag älskar mitt liv. Ska fan på bio med Johanna på torsdag, sex and the city 2, gryyymt! Som Johanna sa igår, vi är ju som att vi vore tillsammans, man brukar ju säga att man går upp i vikt, det gör vi för vi käkar typ bara skit när vi är med varandra (fast vi går inte upp, men man tycker att vi borde).. Var in på skolan en sväng idag, lyssna på redovisningar och redovisade England, drog och käka, sen beordrade jag pappa att gå och betala balen så nu är det klart också. Sen har jag lämnat in religionsboken ;D Troligen så kommer jag och Johanna dra iväg på en kryssning veckan efter studenten, så sjukt taggad. Hoppas på finväder hela studenten och efter :D
Efter skolan drog jag och unnade mig jeansshorts, sen solning, måste ligga i nu på slutet :D

PUSS

runt hörnet liksom

Helgen gick som en vind... Hann med allt möjligt tycker jag. I fredags kväll jobbade jag sedan bara söv ja, och skönt var det! Sen upp tidigt som tusan på lördagen och göra i ordning vagnen inför karnevalen! Så jävla kul att åka :D Sjukt bra ljud, musik och snygga var vi! Synd att inte alla var med bara :/ Sedan drog jag hem och jobba kväll igen, pengar pengar!! :D Sedan lurade Johanna ut mig som vanligt, förfest hos Fia och Mats i stan, så sen det blev stadt och manis. Sen efterfest nånstans, sen sömn nånstans. HAHA! Sen återträff dagen efter med lite donken, gött! Sen senare bestämde vi oss för att gå på kina och ha finmiddag, uppskattat som fan, tog med oss maten hem och idag smakade den asbra! Vi gled runt en stund, tills jag satte i Melissa Horn skivan och det bara gick upp för oss hur glad vi var och vi åkte och köpte lite fika på hemköp pch drog sedan till en mer avskild plats och bara njöt av livet, det var så underbart och humöret var på topp. Idag är också mitt humör på topp, trots uppgiften om buddhism jag precis gjort klart! Senare ska jag in till stan och umgås med Johanna en stund, och handla nå kött som det var extrapris på idag, till studenten. DET ÄR FAN INTE LÅNGT KVAR NU. Hej ångest!
På onsdag drar klassen iväg på fackets dagar i järvsö, kommer bli grymt :D haha go mat iaf..







Alla är ju inte lika snygga som oss, höhö! :D



Skoj hade vi, och fler gånger vill jag åka flak iallafall, finväder, alkohol, mat och bra sällskap skulle va perfekt! ;D


En nykter onsdag, tråkigt nog.

Idag ska vi vara riktigt duktig och vara nykter! Ska bara åka och käka, ska bli gott. Måste tänka på morgondagen och alla dagar den här veckan. Ska till och med vara nykter på karnevalen på lördag, ska nämligen jobba klockan tre på eftermiddagen, viktigt med alla pengar jag kan få just nu känner jag! För snart har man ju inte studiebidraget och inte pappa heller, säger han.. snyft. Fast vem vet hur lördagkväll slutar ändå, man vet ju aldrig med mig och Johanna, höhö. Måste fixa alla bilder från hennes kamera också, så jag kan lägga upp lite roliga här i bloggen :) Sen nu kom ju solen fram ganska lagom till kvällen också, kan inte bli bättre. Blev ju precis klar med etikuppgiften också, så himla skönt. Nu är det bara ett prov och två grupparbeten kvar, sen äre klappat och klart i skolan på ett tag.

Knäppte studentkort idag, tänker iaf låna Fridas idé med att skicka tillbaka dom, höhö. Nästa vecka blir det Järvsö med klassen, facketsdagar, jippi! Hoppas på god mat iallafall.

Skål!


studentångest..?

Drar en liten summering av helgen;

Fredag;
Mot kvällen crousade jag med Johanna och Bella i stan, åkte hem tidigt för att jag skulle jobba :)

Lördag & Söndag;
Jobb på morgonen. Sedan kom Johanna och hämtade mig hemma, så drog vi hem till henne i Iggesund och gjorde oss redo för grillfest med världens bästa väder hos min syster :) Det var riktigt nice. Sedan drog jag och Johanna ner på stadt och där träffade vi på min bror som bjöd oss hela kvällen, man har ju det bra ibland :D Sedan vart det hoppes och käka, tänkte åka buss hem med brorsan, men ändrade planer i sista stund.. Haha! Johanna kan ha hoppat över sömnen den natten medan jag sov ända till klockan 3 på eftemiddagen, från och till iaf. Sedan drog jag hem och sov 3 timmar till. Sedan drog jag till Johanna i hög och umgicks lite, drog på donken och hemköp, köpte lite gotta. Sedan inatt har jag sovit så jävla kasst! Förkylning och djävulskap.. Sedan hade jag prov imorse, gick väl sådär, ORKA! Hann även med en solning, skönt!

Sedan har man ju det bra och ska jobba ikväll och sedan vara ledig imorn, kan ju va nice :D

Karneval på lördag ftw ;D

Hoppas man inte är ensam om studentångesten.. haha

Långhelg gillas!

Kan ju skriva en liten redovisning här ifrån sängen om vad veckan har gett ;D

Onsdag;
Hade två lektioner, slutade kvart i elva. Totaldissade städning av skolgård. Vilka tror dom att dom är?! xD
Åkte och solade lite, börjar ta sig nu, två ggr i veckan och jag är fit for fight till studenten! Drog hem, fixade i ordning mig. Drog in till stan, JC, för att vänta på att Johanna skulle sluta. Vi drog upp till Bella och Maja, sedan förfesta vi där. Kvart över nio var det världens kö utanför bockarna, har aldrig någonsin sett något liknande vid den där tiden. Kvällen spårade ur i vanligt ordning, lite slagsmål, lite mycket shots och lite annat gott.

Torsdag;
Dega sönder, drog på Amandas och käka lövbit. Sedan kom Anna och skjutsade hem mig och Johanna till mig, dags för karbad, proffs på de där nu vi ;D

Fredag;
Planering saknas, men kanske att det blir en sväng på bockarna ikväll, nyktert. Ska ju jobba imorn på Ica :) Sen på måndag ska jag jobba på sommarjobbet också, bli lite varm i kläderna :D Ska väll käka brunch nu, sen bara fixa och njuta av ledigheten. Kanske också plugga lite religion, vem vet.. haha! Imorgon ska jag och Johanna åka till syster grilla och festa lite. Ska bli nice :D

pssst, inte långt kvar till studenten nu, men jag längtar fan mer till löning nu än till något annat på planeten.


jag behöver hjälp

jag vill ha hjälp

Härlig helg :)

Fredag;
Jag och Johanna åkte till Anna och käkade med henne och Erik, tacos :) Sedan drog vi till staden och hem till Thomas för att senare dra på bockarna en sväng, jag fick köra den här gången, Johanna skulle jobba dagen efter så det blev lugnt, men självklart ägde vi scenen ändå ;D

Lördag & Söndag;
Johanna jobbade som vanligt, medan jag städade hela huset. Sedan blev det karbad med Johan och Jocke :) Sedan in till stan och utgång på stadt, tror jag aldrig varit med att det varit så lungt som det var i början, klockan var ju halv tolv och det kändes som om det var 20 pers där inne :P Sedan ordnande det upp sig. Kvällen slutade på järnvägsgatan och "togs sedan upp igen" på söndagen, vi gick på kebabhouse för att käka, sedan drog vi till lantmätargatan till Jonas där vi stannade över natten. Där bjöds det på tacos, film och en massa götta! En riktigt trevlig söndag, precis en sån man behöver.

Måndag;
Drog till skolan, fick skjuts med Frida därifrån öster :) Hade religion sen åkte jag med pappas bil hem, han är nämligen i Harsa med sina treor. Så nu är jag ensam tills imorn. Tog ett bad när jag kom hem, sen somnade jag några timmar. SÅ SJUKT SKÖNT. Vaknade och käka lite, sen nu sitter jag här och framför tvn :)
Även att min matersättning sen praktiken kommit in på kontot, kan säga att det satt så jävla fint just nu!! :D

Hoppas veckan har något trevligt att bjuda på, det är ju kortvecka :D



Helg :)

Då var det dags för helg igen! :) Ikväll blir det tacos mys med Anna och Johanna. Sen ska jag försöka ta tag i städning inför studenten här hemma, alltså den stora städningen som aldrig görs här hemma.. Sen blir det fest med Johanna som vanligt, man behöver knappt fråga längre vad jag gör på helgen. Så är det nån som har förfest och vill höja nivån lite så bara att ringa mig eller Johanna!

Jag var så trött igår efter besöket på bockarna nykter, så jag sov 15 timmar sammanlagt igårkväll/natt. Orkade inte ens prova min balfrisyr, var så sjukt trött. 

Funderar på att bada utekar imorn också, nån som är sugen att bada med de två bästa partypinglor i hudiksvall? Give me a call! Självklart har snygga killar första tjing!!! :D


Det känns som jag lever i skuggan

Men jag är glad, men önskar att jag fick bestämma bara den här gången om hur det skulle vara. Jag vet inte varför, men det bara känns så. Tänk om man ändå kunde se hur framtiden skulle bli ;) (kontrollfreak jag är, hahahah).

Imorgon ska jag tillbaka till skolan på typ hundra år känns det som.. Sen mot kvällen blir det en pubmacka sen karbad hemma hos mig med tjejerna (: Ska bli mysigt!

Nu är det inte långt kvar till studenten, imorn får vi mössan och idag fick jag hem studentskylten, vissa har ju det bra som får välja bild själv, höhö! Klänningen till balen klar och till tåget, skor fixat, smink och hår! Allt faller på plats :)

Jag ska försöka, jag lovar.

ett stort steg för mig men ett litet för dig

Att sitta ensam en måndagkväll som denna känns precis vad mitt liv behöver, kanske en tisdag onsdag torsdag fredag lördag och söndag också. Flyttade datorn ut till tvn, vilket betyder att mina slappa framför tvn dagar är tillbaka (jag orkar nämligen inte flytta datorn allt för ofta). Jag önskar jag fick ha sex med Jack Braff, han är precis den kille jag vill ha, inte allt för snygg, snygg kropp och urgulligt leende.

Jag satte upp mål idag för mitt liv, dom lyder såhär;

- skaffa bra utbildning.
- skaffa ett jobb jag trivs med.
- skaffa pojkvän.
- bilda familj.
- känna lycka.
- flytta (om inget får mig att vilja stanna).
- inga icke godkänt i betygen.
- aldrig ångra det som en gång fick mig att le.
- komma ihåg mina misstag och lära av dem.
- aldrig glömma att personerna som finns runt om mig verkligen bryr sig.

Sen såklart tänker jag ta en dag i taget, men jag vill göra något bra med mitt liv!


Självklart hittar man tillbaka till verkligheten på måndagar

Helgen har varit awesome, men gårdagen var rätt jobbig att ta sig igenom.. Typ helt död! I fredags vart det massa fest här hemma först, sen på nån förfest på väster. Sen drog jag och Anna på bockarna. Helt slut på lördagmorgon, men vaffan. Hämtade Bella och Johanna, drog på donken och sen ladda om. Bella fick ladda på jobbet (: Vi började dricka lite smått hos Johanna, sen drog på vi förfest på öster. Sen vart det stadt med dogge och elprimo och nån till snubbe.. Eyo, grabbarna stod som fån och lockade folk till efterfest, dööööör xD
Camboyana är faktiskt sköön. Jag skedade iaf med Bella den natten, som däckade! ^^,

Synd att hudiksvalls inneställen snart försvinner.. HAHA xD

Anna Lusth, jag älskar dig.

RSS 2.0