Det är alltid lika underbart

När man får tillbaka resultat från tenta och uppsatser! Jag och Sandra lyckades med att skriva till oss ett B, magiskt! Fick ett E på hemtentan, den var kaos, haha! Men hade ingen ork kvar, så det blev ett D :D NÖJD TJÄÄÄÄJ! Å idag, då ska jag på JUSTIN BIEBER. Hur perfekt är inte livet idag då kände jag? :D Sen att jag springer och dejtar pojkar som bor alldeles för långt bort spelar faktiskt ingen roll för mig idag, hehehehhe. Puss på nosen babes! :)

As the days pass by!

Ja tio dagar har det gått sedan sist jag skrev, har verkligen haft tankarna på annat så inte riktigt hunnit med att dokumnetera livet! :) Var ner till Karlstad och Filipstad förra veckan så det var full rulle! Denna vecka har det varit skola och sånt halvroligt, men nu är det sista kursen innan sommaren och av uppgifterna att dömma så tror jag inte det blir samma tempo som förra kursen! Inte så långt kvar tills vi får reslutatet på hemtentan och B-uppsatsen nu! :D Bilen krånglar lite sådär, men jobbar på att fixa det.. haha. Ni vet när allt egentligen går emot en, så skiter man i och är glad ändå, så känner jag! :) Till helgen ska jag åka till STHLM och på måndag blir det Justin Bieber, som jag längtat!!! :D I fredags hängde jag med Anna, bowling Olearys och massa skitsnack :) Var supermysigt! Sen igår blev det mat å bastu hos brorsan, sen var jag helt slut och åkte hem istället för utgång, sov 12 timmar, skööööönt! :D förstörd typ liksom...
 

check it out

Ni vet den där känslan när allt liksom bara är bra och man blir varm i kroppen för att det är så? Känslan att äntligen veta mer om dig själv, vad dina begränsningar är och vad som gör dig glad! Ett sånt här inlägg är tills sen, när jag glömt bort det och kanske tvivlar. Varje dag går vi människor runt och har drömmar och mål i livet, men dessa mål kan förändras på några få sekunder och det är då viktigt att återgå till sig själv och fråga varför man gör de val man gör här i livet. Vad är meningsfullt för dig? Är det olika berende på vad du är på för humör? Vad gör dig annorlunda och unik? Vilka personer i din närhet påverkar dig och dina val?
 
Glöm inte bort vem du är och för vem du är du.
 
 
I övrigt är allt lugnt å skönt, en ny kurs har dragit igång och det är sista innan sommarjobbet drar igång :) Drar neråt landet och dinglar resten av veckan, ska bli roligt att se något nytt och göra något annat! För att sedan uppskatta allt jag har efter mina medvetna val. PUSS Å KRAM. Spänd tjej!

 

RSS 2.0