Femtio nyanser av mörker.

Jag vill vara ditt undantag.


Vad som skulle få mig att må bra just nu.

Jag har gråtit floder, så om jag fick bo lägenheten mittemot Johanna skulle jag bli lycklig igen. Kan inte släppa tanken på allt vi gjorde under dessa år och hur sjukt det känns just nu. Blödig. Väldigt nere tjej. Dagen började på topp och som frittfall rakt ner när det blev kväll. :(


Idag är en bradålig dag.

Tentan är gjord, och kändes helt okej, jag borde iaf klara den :) om inte kommer jag nog aldrig klara den, haha. Så det är bra. Det dåliga är att Johanna flyttar idag, och jag har inte hunnit säga hejdå. Men jag gillar inte hejdå. Så det är la bättre att åka dit så fort som möjligt istället, har för mig att jag lovade att jag skulle hälsa på minst en gång i månaden! Just nu känns det väldigt lite.. Alltså, separationsångest. Det har liksom varit Johanna som varit den som finns där, efter min pojkvänstid. Så nu är hon lite långt bort, fast, det är bara 30 mil. Det finns längre avstånd. Så tacka vet jag skype och att mammsen bor där så det bara blir att fara dit när man vill träffa min älskade Johanna! (Såhär blödig har du nog aldrig sett mig raring ;) )
 
Jag älskar dig min vän.

Moments

De små stunder, som man inte kan sätta ord på. En sån stund har jag nu. Tusen tankar och lite till. Önska mig lycka till, kan behövas.


Om jag inte somnar

Slå mig hårt i huvudet med en stol! Nån villig? (Stolen är nog äldre än mig)


god mat, bra helg och bra sällskap.

Har haft en grym helg! Johannas sista i hudik, eller iaf som bosatt, min allra bästa vän ska ut och se sig omkring, flytta till Sthlm. Jag är lite avundsjuk, jag vill också ut och göra världen. Men jag är lite bunden till mina studier just nu. Får ta igen det :) Fredagen bjöd på en hel del, bevittnade lite porrsdans, fylla, bilåkning med Justinbieber, för lite sömn och sånt roligt. Sen blev det Texas för käk igår, men jag var inte riktigt på utgångshumör, så jag åkte hem istället, tänker lite mkt på tentan. Ska bli skönt att få den gjord. Så idag har jag bara tagit det lugnt, pluggat och gjort mat. Oxfilé, sallad, klyftpotatis och pepparsås... Åååå, såklart lite rödvin till. Grymt gott kan jag säga. Första gången jag tillagar oxkött själv. Den smälte i munnnen. Får lägga upp lite bilder från fredagen till veckan :)
So long.

Tomt

Efter att ha haft mkt folk runt om sig under den senaste veckan känns min säng väldigt tom. Sen har jag svårt att sova, troligen pga tentan på tisdag.. Men bara att bita ihop. Wish me good luck! :)


pyssel i mitt lilla hjärta.

Imorse när jag skulle åka till skolan fungerade inte min stereo i bilen.. Pappa lämnade nyckeln i under min lilla bortavistelse, slut på ström och putsväck var den. Men så kom jag hem och vi fixade lite med några säkringar så nu är den igång igen. Så väl ute i garaget hittade jag min mikro, och kände att det var dags att ta in den och byta ut den vi har inne, grejen var den bara att det var lite knivigt att få in den i skåpet.. Men med lite pyssel lyckades jag, händig. En kvinna reder sig själv. Så efter det blev jag pysslig, så jag rensade garderoben, beställde tre par nya skor, tvättade och sånt. Men så satte jag mig i soffan och skulle kika serier. Sen är man ju typ fast. Iofs har jag inga serier kvar för dagen, men det finns alltid saker att göra på nätet! Helgens planer har börjats smidas och jag känner mig astaggad, nykter men ändå fest! :D Karaktär. Har BESTÄMT mig.
 
Puss å kram.
 

Galen helg..

Minst sagt, känns som jag och Johanna levt ett helt annat liv. Bara lyx hela dagarna! Det började med spa på kryssningen, champagne med choklad doppade jordgubbar! Sen drog festandet igång, vi och gamlingarna, hade ruskigt roligt! Hann med en hel del ;D Festandet fortsatte på fredagen tillsammans med två grabbar ute i sollentuna, taxi direkt dit sen trerätters middag. Mycket trevligt, tills en av dem däcka och vi drog vidare! Åkte lite mer taxi. Ja i princip har vi festat alldeles för mkt, höh. Säger min våg iaf. Nu blir det stenhårt med plugg resten av veckan. Dåligt med de den senaste tiden..
Skål för livet, hehe. Tack Johanna <3

Så när prioriteringen börjar ta sig.

Ja, jag har gjort det jag ska. Eller jag tänkte mer att, det får gå som det går.. Brukar funka. Men har iaf städat nedervåningen, bara 100 kvradratmeter, igårkväll sent. Pappa har äntligen gett med sig att köpa nytt kylskåp frys och torktumlare, så det kom igår, så jag kände för att vara lite snäll.. Sen tittade jag på serier. Idag fixade jag klart plugget. Nu är det bara bilen kvar! Men inte idag. För nu är jag halvvägs till Finland på kryssning och sedan fest i sthlm hela helgen! Imorgon ska jag på hockey med Sandra åså, Brynäs - AIK. Så åker jag typ direkt från gävle på torsdagmorgon, eller ja gävle-hudik, hudik-sthlm :D Mkt resande för mig den senaste tiden, men jag gillar det! Packar min söta rosa resväska som spricker mer och mer för varje gång, ledsen tjej :( min fina väska. Det viktigaste: absolut vodka i intimtvålflaska och nagelborttagningmedelsflaskan, good to go.
 
 
 

Hur ska jag hinna med allt?

När prioriteringen inte alls är rätt.. Börjar med att ge bilder från helgen!
 
 

Förfest!

Och jag förstår kanske 40% av det som sägs, norska är inte en del av min starka sida... :P men jag har ändå sjukt roligt! Tre tjejer och över 12 killar, som i himlen! ;) Mjukstartade med en öl till lunchen och en smirnoff till middagen, gick vidare till kapten Morgan å cola! Det börjar ordna sig! Dagen spenderades på stan, jag var som en zombie.. Så trött så trött... Laddar upp bilder från hela resan när jag kommer hem :) puss å kram!


Norge, Stavanger!

Ligger nu i Eriks säng medan han jobbar, tittar film och serier :-) planerar att ligga här några timmar till... Ikväll ska vi på middag hos hans syster och hennes kille, ska bli riktigt trevligt :) och imorgon blir det partaj! BRA helg! :-)


.

Another day
Another time and place
Somewhere, someway
We'll meet another day
Another day
Belongs to you and me
Somewhere, someway
Another day

 
Det du inte ser.

De brukar säga att jag är söt

Men kan tala om att skenet bedrar, eller gör det? Haha. Jag vet inte. Gårdagen och natten spenderades med Sandra. Var på läkerol och kirrade tre poäng med brynäs ;) Drack vin och åt mycket gott. Så nu har jag precis kommit hem, ska kika serier och packa. För imorgon drar jag och hälsar på Erik i Norge :D Ska bli sjukt kul!

Inte riktigt på topp

Min kära katt Pontus hade tydligen bråttom upp till katthimlen, han gick ut på vägen och somnade in. Även fast det är en liten grej (jämfört med allt annat som har med död att göra) att ens husdjur dör, så känns det ruskigt tomt, för hur många gånger har jag inte beklagat mig "de är du å ja Pontus" och nu är det inte ens det.
 
Så enligt vanlig ordning borde ju det mesta rasa samman efter det här, det är som en lag på det. Tentan ligger väldigt risigt till. Skit. Dålig dag, verkligen.
Men en liten rolig sak i allt är att Märta tog sina första mer balanserade små steg idag :)

Försöket misslyckades

Pappa hade ju såklart tagit en öl innan han klev innanför dörren igår, men det skulle man ju ha anat.. Han förvarar ju ölen i garaget. Så det blev till att fixa skjuts :PIkväll och inatt ska Märta vara med mig, medan Mats & Fia ska på fest! Ska bli mysigt :D så imorgon kommer väl jag vara en zombie, men det är det lätt värt!

Pappa kompenserar

Han tänker bjuda mig på restaurang ikväll, fint! Så jag beslutade mig för att skynda ta ett glas vin nu, för att han ska få känna att han måste köra. Smart drag av mig. Sen behövde jag ett också. Haha, skit också.

Jag är inte här.

Jag är nån helt annanstans. Det jag borde göra skjuts upp till sista stund. Myser i sängen med massa serier och tankar. Tänker drömma mig lite snyggt bort inatt! Wish me good luck :) puss å kram!


Jobb när det är som bäst!

Jobbar 21 h i sträck, men får sova på natten, man kan ju inte få det bättre egentligen :) Så direkt imorn efter jobbet ska jag åka till skolan för en föreläsning! Sen hem och antingen ta helg eller plugga själv resten av veckan.. Hmm tufft beslut. Har lite serier att titta igen på också ;)


Grattis till mig själv!

Dagen har varit väldigt, givande, i skolan! Var på biltema och var extra kvinnlig med Sandra innan skolan, en mugghållare till mina nya muggar införskaffades. Gillar inte dessa knepiga seminarium.. ingen närvaro eller nånting. Som Sandra säger, KÄPPHÄSTAR. Hmm sen kom man hem, där man varken får mat eller sällskap, snäll far är idag. Frågade vad vi skulle äta och får till svar: Jag har redan ätit. Frågar ivrigt hur det går med min present får till svar: Äh orkade inte åka och köpa dem, men du kan väl ta pengar till de? (Detta är min pappa i ett nötskal, när jag tog studenten tog han ut pengar när vi var påväg hem i bilen "ska bara svänga in på banken"). Men han ska veta att paybacksabitch. När han sitter på hem. Eller nått :P haha! Men ändå, min kväll kan inte förstöras, fick nog den mest "jag finner inte ens ett ord" present via mail. Jag smälter. Är väldigt glad. Galet. Tack! :)
 
 

RSS 2.0