en liten sak och vulkanen fick utbrott..

Jag tog ett bad med ytterst lite vatten och fick en utskällning som heter duga. När en sak kommit fram fick vi också skit för allt annat som var fel på vår vistelse här:

- Vi tar för mycket plats i kylskåpet & frysen
- Jag och kvinnan i huset har tydligen ingen personkemi och hon hade svårt att nå fram till mig och mannen trodde att detta berodde på att jag "fört" med mig skabb medvetet in i deras hem (Vilket jag inte gjorde, det var av ren slump att jag fick för mig att det kunde vara skabb).
- De ogillar att vi gör lunch hemma själv på helgen.
- Vi utnyttjar dem, tycker de. (De sa; "Känn er som hemma" plus att de får betalt).


Sedan det som absolut är värst är att de säger att jag inte ska ta illa upp eller bli ledsen, men vaffan det är helt jävla omöjligt! Grät mig till en "astmaattack"



OCH VARFÖR SKA MITT MISSTAG DRABBA DE ANDRA?! Vad i hela helvetet gör det om man tar ett bad med lika mycket vatten som om man skulle ha duschat?

Jag är så sjukt förbannad och ledsen. Så nu måste jag vända mitt humör och min huvudvärk med en stor alvedon och mitt nylockade hår. Dags för karaoke med de andra (:

JAG VILL HEM NU!!!!

åååå friday tomorrow :)

ÄNTLIGEN, veckan är snart mot slutet! (: det är inte så långt tills vi åker hem nu. Bara 7 dagar! Ska bli skönt. Mitt huvud är alldeles slutkört varje dag tackvare allt skrik från barnen, döööör! :P Idag badade jag igen med dem, så varmt och skönt i poolen!

Nu vill jag åka hem till mina käraste! Johanni, Michaela och Annapanna, dom behöver nog mig mer än barnen på bidwell! haha ^^, Dock synd att älsklingsJohanni åker till Spaninen på måndag och jag kommer hem på fredagen. Då blir det några veckor till innan vi får ses! Completely addicted of you darling <3

Kollade nyss på american pie the book of love, fortfarande rolig (: haha! Har även börjat läsa twilight böckerna.. Beroendeframkallande, jatack! Men det gör inte mig något, nyttigt att läsa lite.. Så tiden går lite fortare.






Men det är ändå roligt att vara här, men borta bra men hemma bäst!


en dag som inte blir bra, någonsin

Idag har det varit väldigt jobbigt, alla barn är förkyld och smittar mig. Dom slickar på mig och jag får kräkreflexer, blä. Sedan är det aldrig tyst, jag får huvudvärk. I lördags var vi ut, på "the jolly farmer" var som bockarna! Erik lyckades att söva borta och ska nu få åka hem imorgon, vilken klant! Även att jag och Evelina bokade tid för brassevax tills nästa onsdag, smärta! Medan Frida ska göra nagelförlängning.. Kommer dö av smärta.

Idag är jag lite arg också, men det tänker jag inte ta tag i nu!!!

Gör mig lycklig och glad någon?


hemma från praktik pga sjukdom

Ja, då sitter jag här ensam. FAN! Skulle ha gått till läkaren i Sverige. Men så smart är man inte.. Ja jag tänker inte berätta vad det är, men ändå. Är iaf frisk imorn.

Men snart ska jag dra ner mot staden och utföra lite ärenden. Sen blir det fika med de andra, "cream tea" :)
Känner mig som en problembomb just nu :/

Få sitta här och läsa min bok och lyssna på lite Jason, japp precis!


Första dagen på bidwell brook school!

ÅH, det har varit riktigt trevligt att gå runt på alla praktikplatser idag :) Till sist kom jag äntligen till min också, efter en god lunch på the country table! Där jag praktiserar hjälper jag till att ta hand om skrikiga nioåringar med "special needs" DOM ÄR SÅ SÖTA. Det kommer bli så otroligt kul :) Stortrivs redan. Men saknar Johanni väldigt mycket och annapanna och michaela lite ;D saknar järngänget, så som vi var en gång för några månader sedan, precis innan verkligeheten kom ikapp.

Just nu sitter jag ensam på rummet där vi bor, Evelina och Frida har inte kommit hem än.. Undra vart dom är, vilsen kanske? haha! Dom skulle ju komma hem så skulle vi dra till Asda sen, shoppa en massa, lovely!


ENGLAND

Då har vi varit framme ett tag, rättare sagt ett dygn. Det har varit jätte kul, och värden vi bor hos är jätte trevlig! Mysigt rum för oss tre också :) Idag var allihopa iväg till Turquay och käkade lunch! Sen shoppade vi såklart också lite! Gjorde av med cirka 400 svenska kronor, men fick två par skor, ett par leggings, 9 par öhängen, två skjortor så det var lätt värt det! Sedan nu på kvällningen har vi käkat och ska spela lite mer kort. Bara mysa och ha det underbart.

Imorgon ska vi bege oss till praktikplatserna och göra oss hemmastadda! Ska bli riktigt kul :)
Kommer nog lägga ut lite bilder så snart jag har knäppt lite fler.


avskedsmiddagen som blev utgång som blev..

En sömnlös natt. Så jag sitter nu här och uppdaterar bloggen efter att precis ha kommit hem (: Nyktert på krogen är underskattat! Gick på ming först och käka trerätters, sen CH där vi tog drinkar tills dom stängde pga sjukdom.. VIP! haha. Sen vidare till bockarna (: Så var vi där ända till stängning och sedan klassikern zappata. Sen drog vi till Iggesund och där fick jag kramas lite med Johanna :D Sen skjutsade jag hem Victor och här sitter jag nu. Utan sömn, hur ska detta gå? Tur att resan är lång, så man hinner sova ett litet tag.

åh, johanni kommer sakna dig! OCH VET DU VA, jag älskar dig! <3

Resfeber

Åh, resfeber! Imorgon klockan kvart i sex ska vi samlas och därefter dra vidare mot arlanda, för att ta flyget till UK. Jag dör! haha. Det är så skönt att veta att man inte har något att göra under tiden vi är där och efter när vi kommer hem, då praktiken börjar. Så underbar känsla.

Och för att säga något om onsdags;

Jag och Johanna drack massor av Margaritas och vi lessnade. Vi drog ner på 3b ganska tidigt, vilken var bra eftersom det var så mycket folk där redan vid nio. Vi käkade en pubmacka (: Min inställning var att jag skulle ta de lugnt, men så blev det iaf inte. Det är ju en klassiker för mig numera. Men vi sov i lägenheten på södravägen och vaknade med världens huvudvärk. Det var iaf superkul (: På slutet inne på 3b så dansade vi och jag har nog aldrig svettas så mycket, det var så sjukt varmt där inne hela kvällen.

Och nu ska jag;
Ta det lugnt ett tag framöver (: Som det ser ut nu, är det studentkryssning den 9onde maj för min och Johannas del :D Dessa tre veckor som jag spenderar i England ska bli en viloperiod och sedan när jag kommer hem för att praktisera likaså. Tänkte ta tag i mina böcker som ska läsas.. Det borde finnas tid för det i England!
Men nu ska jag vara hjälpsam hela dagen, jag ska först hjälpa pappa att klyva ved sedan hjälpa Fia att tvätta bilen! Sedan ikväll blir det finmiddag med Johanni, avskedsmiddagen. JAG DÖR :(



I'm addicted! <3



Vaken alldeles för tidigt.

Jag har ingen aning om vad jag gör vaken nu, men vinden blåser så sjukt mycket utanför mitt fönster så jag kan inte sova. Sedan gick jag och la mig alldeles för tidigt, sådär skoltidigt, klockan åtta igår kväll. Men nu är det äntligen onsdag (: Så istället för att bara ligga i sängen att dra sig ska jag mysa lite prison break i soffan! Sedan blir det frozen strawberry margaritas med Johanni, åh jag längtar! Även att jag drack upp mit vin igår, rester från i lördags. Första gången det var riktigt gott med vin faktiskt (:

Packingen är nu klar, bara sminket kvar som ska ner i resväskan. Hoppas jag packade rätt och smart. Det som inte packades ner får köpas.. T.ex. bikini, gummistövlar och finstövlar. Men dock, ska jag vara super ekonomisk i UK. MÅSTE!!!!!!





Seså, taggad till tusen.

En sådan tisdag, som inte borde finnas.

Jag vet inte vart jag ska ta vägen, JAG HAR RESFEBER. Hur packar man för tre veckor? Det går inte, jag orkar inte. Jag vill bara sitta med Johanni och dricka frozen strawberry margaritas. Inte tänka på vad jag ska ha för kläder de närmasta tre veckorna. JAG FÅR PANIK. UK, soon, here I come.


Sen en liten sammanfattning av helgen;
Jag och Johanna gick ju ut "som vanligt" haha. Stadt, var lite tråkigt faktiskt denna gång, men jag var inte på mitt bästa partyhumör, haha. Jag var också otroligt chockad typ hela kvällen. Det är ju fan fantastiskt hur folk kan förändras, jag kommer alltid vara chockad xD Men kvällen slutade iaf hos Lars, vi efterfesta med fulsprit, sen vid 4-5 tiden däcka väll jag i sängen, men Johanna kom ju efter stund och myste med mig. Tur att jag alltid har roligt med Johanni. Bakismaten blev min speciallitet, allt kraffs som fanns över, pommes korv och champisar.. HAHA!

Och det som komma skall;
Bockarna imorgon, den sista utgången på väldigt länge för mig och Johanna. Det kommer jag sakna. Men det är kanske så att min lever skulle må bra av ett break, vad vet jag.





Ett kort från våran dag som modell!

RSS 2.0