idag har jag tvättat

inte kläder, men hjärnan kanske? Vi snackar kursen "hjärntvätt" inte social exklusion. Tror faktiskt man hela tiden blir medveten om saker, men fan alltså här pratar vi mindfucked.. haha! Vet inte om jag kan smälta allt på en gång? Det är liksom inte att man lär sig att byta bandage utan här snackar vi om att man kan i princip ifrågasätta ALLT. Mestadels för att jag är inne på att allt är socialt konstruerat..? Fattar ni hur mycket skit vi får lära oss som vi inte har en susning om varför vi gör? Bara för att det förväntas av oss? Vardagen.
 
Nej men vet ni vad, bära eller brista! Think GOOSE.

Baby I would

God morgon, en liten måndagsklassiker att blogga. Helgen har varit aktiv, har träningsvärk och ont i nacken. Gjorde årets snyggaste vurpa, men det var det lätt värt. Älskar att åka skidor, verkligen, så mys och häftigt liksom! Sen hann jag ju med badning igår också, så igårkväll var jag helt slut, men tog mig ork att ta en liten promenad ändå, träna bort träningsvärken, hehe :D
 
Så nu sitter jag här, funderar över min och Sandris problemformulering och syfte till fältstudien osv.. Sen så när jag inte kom nån vart med det, började jag fundera på om jag ska slipa lite på hemtentan, som ska handla om hur min lärprocess varit denna kurs. Typ som en dagbok med referenser till det jag läst och tycker är viktigt och intressant med mera.. Sjukt bra upplägg på tentan, för här kan man verkligen sätta upp målen helt själv känns det som :) Det gäller väl  bara att komma igång egentligen? PEPP.
 
Klickade hem biljetter till hoffmaestro nyss också, väldigt mycket pepp, var längesedan vi såg dem nu. Bollnäs om jag inte minns helt galet.. Galet att bo på samma hotell som dem, sen däckade vi. Skönt att efterfestchanserna dog. haha! :D Förfest med det nya testamentet, kommer du ihåg de Johanni? ;)
 
Så nu ska jag återgå till mina studier, önska mig lycka till.
 



 

spring, åk gör allt förutom att stå still.

Är så lycklig att jag fick två strike och 9 på sista omgången på bowlingen, höhö. Endast det är liksom värt allt just nu, hehehehehehehe... :D Nä men hade en grymt trevlig fredag, lite rött vin och jag klarar väl i princip det mesta! :) Så blev det en plankstek på medelhavskällan, mycket gott! Fredagsmyset liksom drogs upp på en annan nivå! :D Så idag ska jag slå följe till Hassela med Viktor :) Supertaggad på lite utförsåkning och badning, förövrigt ska ta mig till himlabadet imorgon också, skööööj!
 
Why does it feel so good but hurt so bad
Oh oh oh...
My mind keeps saying
Run as fast as you can
I say I'm done but then you pull me back
Oh oh oh...
I swear you're giving me a heart attack
Troublemaker
 

strong enough

Är det inte konstigt hur fort humöret kan ändras? Lovar att det tar inte mer än en sekund innan man kan känna något helt annat. Små saker kan göra en glad och ledsen. Ibland är jag så ledsen att jag omvandlar det till humor för det känns så fruktansvärt banalt... Varför ska en person kunna styra över hur man mår? OCH OM man inte är säker på en sak, varför inte bara bestämma sig? Liksom, vad säger magkänslanegentligen? Ja eller nej? Tror jag har använt varenda försvarsmekanism jag kan för att inte totalt känna att det är mig det är fel på, men det är svårt. Fast å andra sidan, jag vet att jag är en bra tjej, med mina fel och brister och jag tycker att jag har koll på läget, men när det känns som det gör lite hela tiden nu, så känns det som att jag tappar det? Min självinsikt liksom trycks undan, av mig själv. Det är krångligt, svårt och nånstans ändå hoppfullt. Jag vågar äntligen att känna något och visa det.

och snart!

Godmorgon! Nu var det några dagar sedan jag uppdaterade, beror mest på att jag haft mycket annat för mig :) Nu är jag uppe med tuppen för att åka till FIa och hjälpa henne med Märta nu när hon är sjukling! Så tur är väl att jag tog mig i kragen med skolarbetet redan i måndags, får se om jag är klar, men det känns så? haha! Upptäckte igår att min senaste tenta saknade lite poäng och då måste jag få korrigerat betyg, alltid positivt när man får meeeeera! :) I veckan ska vi dra igång med fältstudier, ska bli väldigt intressant! Hoppas att det kommer flyta på bra och smidigt! :D Tänk om det vore onsdag för tre årsen, då hade det varit en given bockarna idag... Eller vad säger du Johanna? Nostalgisk, livet hade sin centrala aktivitet då, och nu? Nada. haha nästan. Februari 2010 då åkte vi skoter hem från en efterfest om du minns, eheheheh ;) nära döden. höh. Galet vad tiden gått.

I'm in love with friday

Ikväll ska jag jobba för första gången på väldigt länge känns det som.. Ska bli kul :) Blir bara några timmar! Sen blir det hem och sova för att kliva upp tidigt imorgon och åka till Bollnäs, mosters lillpöjk blir storgrabb, 14 år! Står inte på först han kommer hem med nån brud och ska låta mig godkänna henne, helt klart! Hehe! Svullnaden i kinden är snaaaaaart borta, bara lite kvar! SKÖNT. Igår fick jag hem mitt packet som jag skickat efter, med massa hårprodukter, inte alls billigt, men lätt så värt, DET ÄR JAG VÄRD. Som allt annat, höhö. Schampoo, balsam och olja! Mums!

Every story has an end.

Jag tror jag behöver sova lite, kanske till och med mycket. Men som nu när jag är trött är jag faktiskt lite ledsen, jag är också rädd. Att jag fallit helt själv. Det är inte som det var. Det är konstigt. Jag vill inte. Bjuder trots min lilla neråtdimp på en bild, puss :)


Härliga tider

Jag drog ut eller opererade ut tanden igår, lyckades sova nästan hela natten problemfritt! Ser ut som jag har en golfboll i kinden, skönt, inte. Så idag drog jag å lafamilia in till stan å köpte present till Oliver som fyller år. Ska till Bollnäs i helgen och fira honom, ska blir fruktansvärt mysigt :) Mats Fia å Märta kanske till och med är med i HT på torsdag, vem vet! Alla stjärtans dag, för oss som är lonely så döper jag om dagen lite, hehe :) plus att vi ska ha seminarium hela dagen, kärlek på högsta nivå de ju! <3 förra året fick jag ju godis från Telia iaf, snäll dom!! Fick en semla igår, gotteligott!! Jag är sjukt mysssugen!!


Nämen hej måndag, trevligt att råkas!

Är helt förstörd. Påväg att tappa rösten, orkade inte vara kvar på skolan och påsarna under ögonen är lika stor som tennisbollar, känns det iaf. Så nu ska jag snabbkurera mig på nått vis, efter en hård helg.. Men skoj har vi haft :D Kunde dock varit bättre, men man får väl inte allt här i världen ;) Har verkligen lite brått med en uppgift om hemlöshet och fattigdom. Kanske ska dra ihop en historia om mig själv? Är väl i princip båda två. Definitionsfråga, haha :D Är ju rätt bra på att "unna" mig. Det jag köper mest är nog mat, men ändå, mat är gott. Så måndag till ära så ger jag mig själv frikort på att absolut göra så lite som möjligt. Tar igenom det imorgon efter att jag opererat bort en av de två tänder jag ska dra ur, om det går.. Annars blir det välsigt mycket plugg på onsdag. Börjar bli sjukt nervös faktiskt, har tandläkarskräck efter tanden som gick sönder när jag käkade ett chips.. Smärtan att laga en sån tand, efteråt alltså. Allt för mig, tuuudelooo! :)

Dreams

Svårt att sova, drömde att jag blev jagad och fasthållen! Vaknade med en klump i magen och var kallsvettig, känns inte normalt. Jag är egentligen så fruktansvärt trött också, har inte tid att vara vaken nattetid! Så ska försöka sova igen, men tankarna bara snurrar!


Bra kaos!

Åh, jag känner mig nog lite hängig. Tror jag är påväg att bli lite sjuk. Eller så är det för att jag ska till tandläkaren idag, har inte riktigt bestämt mig! Gårdagen var rätt lugn, tills kvällen när jag hade blivit bjuden på middag, nervös i vanlig ordning. Tror att denna gång är topp tre på nervositet listan, meeeen jag vet inte varför. Haha! Det är ju inte direkt som det är första gången jag käkar middag. Som tur var släppte det efter en stund, också i vanlig ordning, men hua, butterflies! Senare ikväll ska jag åka till Gävle å sova där OCH dela en flaska vin med min kära Sandra :) vi ska också försöka plugga lite, men det återstå att de hur de går ;)
 
För att försöka förklara min nervositet, så består den mestadels av att jag inte kan sitta still och tappar i princip talförmågan och tankarna snurrar 120km/h. Helt koko! Har väl aldrig varit med om detta förr. Vad gör du med mig. Fjant. Haha :) Bra kaos. Puss å puss!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Musik, alltså MUSIK

Kommer alltid vara min enda true love. Som alltid kommer bestå och finnas där, promise. Kommer ur duschen dansar näck och skriker att FAN VA LIVET ÄR GOTT! :D Just nu lyssnar jag på Zara Larsson, kan fan inte bli mycket bättre än hennes röst. Fast Justin du är alltid N°1 utan tvekan. Nä men helt seriöst, utan musik, då skulle jag nog måsta käka minst en karta zoloft varje dag. Kärlek på högsta nivå!
 

 
 

Godkväll and hello söndag!

Gårdagen var tipptopp, mys i solen ute på isen på förmiddagen, sedan följde jag med och hämtade pappas nya bil, värstingbilen, Buick le sabre eller vad nu pappa hela tiden tjatar om! ;D Sedan på kvällen blev det middag här hemma och sen vidare till Anna på förfest, väldigt roligt! :) Men har kommit på att jag inte alls är en alllyssnare längre, för när rock spelas för mkt, då sätter jag mig lugnt i bakgrunden, höhö! :) Krogen var sköj, åkte hem i lagom tid och åt rostade mackor med marmelad och ost, sjukast gott! Vaknade imorse och åt det igen! :D Idag har jag hängt med Märta å brorsan, sen blev det soffan och nu sängen, väldigt aktiv för att vara sådär bakis eller vad jag nu varit, mest trött kanske. Så ikväll blir det en tidig kväll :) Så jag orkar med föreläsningen imorn! :)
 

RSS 2.0