söndag, vilodagen nr 1 :)

Jag förstår inte hur min kropp hänger med efter allt som hinns med när Johanna är i farten ;D I fredags var järgänget hos Johanna och käka tacos! Sen drog Michaela och Anna, så kollade vi på film med Jompa ;D
Tog en nattlig tur till söderhamn för att hämta Johannas faster Anna.. Pappa fick vänta en timme på mig i stan, haha! Inte så snällt, men men. Sen i lördags var vi ju övertaggad som vanligt!! Men ngt som inte händer så många kan ju vara bussresan hem, först såg jag pappa, sen kom brorsan!! xD Sen Victors kommentar "Det är den roligaste bussresan jag vare med om" Sen så säger Johanna, men vi är ju bara vid apoteket! xD Liksom åkt nån minut, hahahhahahaa! Så sjukt kul! Sen imorse var det nära döden upplevelse på skotern när Victor skulle skjutsa hem oss, vi åkte liksom på vatten xD Johanna var SJUKT rädd. :D tur att vi lever. Tänk rubriken "Två festklädda tjejer och en kille drunka efter en skotertur".. Men nu ska jag se klart OC sen imorn blir det kastrering för Pontus!




When you see me like this..

Hej hopp! Idag gjorde jag engelska nationella, muntliga! Fick ett VG, duktigt gjort av mig. Nu sitter jag hemma hos Michaela medan hon jobbar, hundvakt! Sedan ikväll ska vi mysa, efterlängtat!
Sedan imorgon blir det jobb för min del, sedan utgång på kvällningen hade jag tänkt! Efterlängtat.. haha!
Ska nog ta mig lite mat nu, eftersom skolmaten såg ut som koblaja!!

GOOD DAY

bajsdag

Idag har det bara varit jobbigt att vara vaken. Jag är sjukt besviken på mig själv. Men jag ska fan sluta klaga.. Liksom vem klagar över att få ett G i en kurs, jo JAG. Det är så sjukt! Jag fick därför svulla ner mig med donken och massa annat skit idag! Jag som trodde att den här dagen, den enda torsdagen jag inte var bakis skulle bli bra, men icke! Sen finns det så sjukt mkt jag vill få ur mig men det spelar ju ingen roll om jag skriver här, svårt med gensvar om man säger så. Jag gräver ner mig ett tag med The OC och blir en soffpotatis.



HÖÖÖÖÖRS HEJ. skulle vara skönt med någon att prata med en stund!

lovely

jag är kåt, det finns inget att göra, jag har världens bästa schema.

Får nöja mig med serier och utgång imorn.

HÖRSHEJ

Ta vara på livet och dess möjligheter

Att sitta och vänta på att må bättre går inte, att försöka göra något åt saken fungerar. Det går inte en dag utan att jag tänker på hur jag vill att mitt liv ska se ut om 10 år. Men idag, nu, nyss och imorgon tänker jag inte låta mig styras av den tanken. Jag tänker låta vinden ta med mig på livets resa. Sen om det blir storm efter vägen så får jag ta itu med det då. I den ålder jag är i nu, är man allt en riktigt tänkare, funderare och allt sådant komplicerat. Men varför ska allt ske på en gång? Ibland förstår jag inte ens hur jag själv tänker. Varför välja vad jag vill jobba med i resten av livet nu? Varför inte bara tjäna pengar och spendera dem på massa onödigt medan jag inte har massa saker som måste köpas. Jag vill sväva, jag vill inte ha båda fötterna på jorden, för ett tag iallafall. Sedan när tiden är rätt, kommer jag landa. Men låt mig vara den jag är, utan att dömma.

Jag är nöjd med livet.

Tack till er.

Då hoppade jag över Januari och gick rätt till Februari

Det har gått så sjukt fort och mycket har hänt :) Vet inte om jag står på båda benen eller om jag svävar. Var iaf iväg på en kryssning som vi klurade så sjukt på. Vågar inte ens tala om detaljer.. haha! Men just nu är jag påväg att bli sjuk igen, inte så roligt. Men onsdag blir det en utgång vilket fall.

Var i sthlm i helgen hos mamma. Lite lätt rastlös efter allt hit och dit under hela januari :P
Vi lyckades ju träffa rätt dag att åka på kryssning iaf, snöväder in my heart, naaat.
Sen har ju Johanni fyllt 20, sen söp vi en måndag och typ alla andra helgdagar :P Sjukt lite pengar kvar, sjukt värt alltihopa. Men nu vet jag inte vad vi har att se framemot under februari, för vi åker inte till sthlm på modelldagen först den tredje mars. Sen åker ju jag den 13 mars till england, sen drar johanni iväg och allt kommer bli jobbigt :P Men då blire dubbelt så kul att träffas sedan en månad senare och bara ha en massa nöje i skallen..
Men men, livet flyter på med några vägbulor. Vi kör över dom och stöter hela tiden på nya. 
Det kommer som det kommer.



RSS 2.0