Pillar å pallar

Inte riktigt! Jag orkar bara ta helg nu, jag orkar inte så mycket mer, ärligt! En vacker dag kommer jag kunna sätta ord på hur jobbigt det är ibland! Puss å puss :)


only one way to go, kungen, YO!

Jag tror jag börjar bli lite knäsvag over here! För att vara lite kryptisk mot alla och även mig själv så räcker just det ordet. Kanske sådär på rosa moln till och med. Men försiktigt! Vet inte om bambi klarar sig här ute på isen.
 

Idag har jag varit väldigt ambitiös och gjort klart en uppgift som jag inte ens förstår mig på, men håller tummarna att det går. Efter föreläsning imorn kanske det klarnar en del, hoppas jag. Innan den tänkte jag och Anna luncha, SUSHI, som jag längtat! Alltså, är helt fast nu, i början var jag skeptisk MEN fy va gott det är. Magiskt. Längtar lite smått till fredagsmyset som står på schemat, var längesedan! :) Råkade tömma ur min handväska på sängen för nån timme sedan, hade inte tid, så kul kvällsnöje. Nackdel med att va brud, ännu en, tänka sig ;-) haha. Bakade även nonstop cookies idag! :D Puss å puss!

Turn to you

Hej hopp! Hade en grymt bra helg :) Familjemys i Bollnäs på fredagen och gomiddag hemma hos Iréne i iggesund sedan utgång i lördags, riktigt kul hade jag :) Måste göras oftare, bästa gruppen :D Hade även en mysig söndag, lagom bakis åså! Gjorde en grym söndagsmiddag, oxfilé, hasselbackspotatis och ädelostssås! Kände att jag ville kompencera efter pappas flopp förra söndagen, potatisgratäng från golvet och skosula till kött ;D Imorse sov jag ända till halv tolv, insane. Sen plugg och förberedelse inför seminariet imorgon! Åka till Gävle för halvdag känns sådär, men vad gör man inte..
 

små medel stoooooor!

Godmorgon! Jag tänker nu bege mig in i en pluggdimma och efter det (på lördag) tänkte jag dricka vin och äta middag med min fina grupp och sedan gå ut på krogen. Sen söndagen tänkte jag ägna mig åt att vara bakis, lagom förstås. Men ändå. Så det är min helg, så om jag är i skick så kanske jag uppdaterar med bilder efter helgen :) Och imorgon ska jag åka till Falun, titta på bil :) Så då blir det plugg i bilen, en väldigt tur att jag har bra batteri på min dator! Ska ta den här kursen med storm! Eller vad säger du Sandra? hihi! 100 sidor kvar innan klockan 13, KÄMPA Mickilicious! Det namnet gillar jag :) puss å puss!

Lyssna lär å lev!

Våga är att bara mista marken för en stund, men att inte våga något fast man vill är att förlora sig själv och mer därtill. Jag vill mista marken för en stund lite då och då, men jag kan inte, jag förlorar mig själv. Jag glömmer bort mig själv, vad jag vill. Med det här inlägget tänker jag försöka påminna mig själv om att vara mig själv för min egen skull.


Kurslitteratur

Äntligen har vi fått böcker som går att ta sig igenom och verkligen är intressant, helt amazed! Bästa upplägget på en kurs och tror faktiskt att det kommer bli en mycket rolig men som alltid utmanande kurs :) Ska göra mitt fältstudiearbete med Sandra, kan ju inte bli bättre :) Ser mycket framemot det! Så idag hade jag tänkt att läsa iaf 150 sidor om inte mer, för att hinna med och så det går smidigt att skriva Journal på fredag! Underbart. Så nu har jag en mer struktuerad vardag! Perfektion. haha! Och igår tömde jag datorn på alla bilder, så kan inte bjuda på några sånna heller.. Dags att åka till stockholmet snart och styra upp Johannas tillvaro lite, MHM! Saknar dig verkligen jätte mycket. Puss å puss!

God morgon måndag!

Pigg å allert! Snart går tåget mot Gävle :) får träffa Sandri åså! Kursintrooooo! Gårdagskvällen var faktiskt helt freakin underbar, hade skypedejt med Johanna å Jonas! Precis som att va på plats :) Sen vill jag bara säga som en påminnelse, att ta någon förgivet är det sämsta man kan göra. Have a nice day!


Trevlig helg

Men skulle gärna doppa den nya kursläraren i het olja eller något annat smärtsamt.. Vi har inte ens fått ett normalt schema eller studiehandledning, men en uppgift ska göras innan tisdag. Dom ber om det... Nä slutklagat! Jag är klar med uppgiften och har börjat läsa boken som vi ska ha hjälp av, mer än jag gjort på väldigt länge. Haha!
 
Nu ska vi snart ut på isen och luncha, gasa lite skoter och leka lite i snön! :) Men först en kopp kaffe och musik på hög volym, so long!
 
En bild från förra året och jag ser ut som en man, kvinnligt ;-D
En ännu äldre bild.. Skönt att mitt långa hår snart är tillbaka :)

Tentan är ÖVER

Och jag hoppas att jag klarar det, för det är inget jag känner att det är värt att göra om.. Men bara till att vänta tre veckor på resultat och redan på måndag drar nästa kurs igång! Inget lugn såhär efter "lovet". En rolig sak är väl ändå att jag inte läst ett enda kapitel till denna tenta, så klarar jag den är jag nog mastermind genom föreläsningar och förmodligen rätt duktig att trixa med referenser och tolka fritt helt på egen hand! ;) Troligen är det dock för att jag läst liknande saker på gymnasiet. Men får jag omtenta på den här så lovar jag härmed att nästintill läsa böckerna från pärm till pärm. Så som jag gör med fifthy shades böckerna.. Galet, nu är de slut. Vad ska jag nu läsa om kvällarna? Inte alls bra! Morgondagen bjuder så fint på jobb, har inte jobbar sen jul, latmasken. Men har ju fått jobb, som kontaktperson :) lagomt när man studerar tycker jag. Var tidigare ikväll och åt med pappa på route 84 också, han bjöd en fattig fast rik student, iaf på måndag är jag de. Sedan fick jag ta ett glas per moberg, som jag längtat, haha! vinåtintokärring eller vad vi nu brukar kalla det. Men puss på nosen. :)
 
 

Tentatagg!

Men hej hallå godmorgon! Nu sitter jag vid köksbordet i mina snyggtöffler och onepiecen, har lite tid över innan jag ska köra all in på tentan klockan 8. Lite yoghurt och banan och jag kanske orkar första timmen. Haha :) känns som en halvrolig fredag... Hoppas kvällen bjuder på något extra roligt! Kanske får nått infall att dra till sthlm, lite sugen är jag allt! :) haha! Nä men wish me good luck! :)

Beam me up!

Men YO! Idag tänker jag inte gå utanför dörren, myskläder, kaffe, te, gröt, toast, pk och böcker. Tacka vet jag, för det snöar rätt bra ute. Kanske blir kanonväder för skoterglid i helgen :) Tänkte säga att jag skulle ägna mig åt serier också, men de har jag redan sett.. Vill ha enbart de riktigt bra serierna nu! Hart of dixie, Dexter och kanske games of thrones? På fredag har vi ju som sagt hemtenta, 9 timmar på oss. Känns galet mycket för sex frågor? Eller så är frågorna så svår? Vem vet. Det vanliga tecknet på att det är tentavecka är förstås att jag blir på städhumör, så igår städade jag, mer nogrannt än vanligt. Allt är roligare än att sitta och repetera det du hört de senaste 10 veckorna, promise. Igår åt jag middag med Anna, sushi å indiskt :) Blir ju inte så ofta man träffas, så när det väl blir är det extra mysigt! Så måste jag erkänna att för varje gång så blir det godare med sushi, magiskt och väldigt fascinerande.
 
Skulle vilja åka utomlands, sola å bada liteeeee!! Helst typ nu.
 

amazing, bästa ever.

 

It's like you're screaming
But no one could hear
You almost feel ashamed
That someone could be that important
  That without them, you feel like nothing
No one will ever understand how much it hurts
You feel hopeless, but nothing can save ya
  And when it's over and it's gone
You allmost wish that you could have all that bad stuff back
So that you can have the good.
 
 

on my mind

Den där känslan när alla småsaker får en att le, vilken veckoräddare. Igår fyllde både Johanna och Bella år (GRATTIS <3 <3) och de hade födelsedagsmiddag utan lilla mig. Nästan lite avis.. Men jag fick en rätt bra söndag ändå måste jag erkänna! Skotertur med familjen sen en dejt på kvällen :) Så dagen har spenderats på CUL för att plugga stenhårt, gick igenom allt som har med utsatta barn att göra, som att röra om i grytan återigen! Ska bli skönt att kursen är slut snart :D Ska nog unna mig nått glas vin direkt efter sista ordet är skrivet på fredag. Rött, Per Moberg närmare bestämt. Men nu såhär på eftermiddagen tänkte jag strunta i att plugga, lämnade tillochmed böckerna i bilen. Hitta på nått bus istället kanske, känns lagom. Puss å puss!
 
 

Mina planer att flytta

Är på is, for now! Det verkar som att allt pekar på att det är bättre att stanna hemma ett tag till, jippiiii :D glad tjej! Bästa lördagen på länge yao!!!!!!!


magic

Härliga sömn! Åter på banan :) Skulle ju förstås ha pluggat nu och hela dagen, men som det barn jag är tänker jag åka till buspalatset och vara med min bästa vän och Elin! Klart man ställer upp att vara häst, eller frukt.. :) Så jag tog helg igår redan, ruskigt skönt! Missade dock tåget igår från Gävle så vi fick åka timmen senare istället, så dagen blev lång! Har förövrigt fått en massa låtar av Sandriii, och den absolut bästa var ju Ron Pope - one grain of sand. Magisk! Fastnade direkt! :)
 
 
Enjoy! :)

God tidig morgon

Förhoppningsvis tar jag mig igenom dagen, har legat sömnlös i princip hela natten! Osäker på varför, men antingen är det opepp på dagens seminarium eller så är det de tre koppar kaffe jag drack lite för sent igår.. Who knows! Så såhär i förväg ber jag om ursäkt för tröttögonen och tröttmössehumör! ;-) Så nu ska jag ta mig samman och bege mig till Gävle med mysmickelistan :-)

Gårdagen spenderades med Johanna, som vi firade för att hon fyller år på söndag, fika sen käk på Kina! :-D Mysfamiljen! <3


Oförskämt bra dag!

Idag har det vart en såndär dag när allt är bra, tror nog inget kan få mig på dåligt humör faktiskt! Började med att åka på första föreläsningen för året, föreläsning är ju alltid som dom är, men så dyker Iréne upp och bjuder på en massage helt från ingenstans, uppskattning på högsta nivå! :) Sen eftermiddagens föreläsning bjöd på väldigt bra vibbar! Sedan drog jag vidare mot arbetsintervju och det kändes kanon! Sen skulle jag på stan och fixa present till Fia som fyller 30 idag, gick hur bra som helst, hittade kläder åt mig själv och kände att, MIKAELA varsågod dagen är din!! Trots mina senaste utgifter och ett lite tunnare konto än vanligt.. VÄRT. Sedan kom jag hem och vad ska vi äta? Jo entrecote, klyftpotatis, vitlökssmör och bea. Tisdagslyx extreme! Sen upp och fira Fia för tredje gången, tårta kaffe och chokladbollar. Så nu är jag i funderarmode, ska överväga att tacka ja till mitt uppdrag/jobb. Men känns som ett givet ja faktiskt :)
 
Bra dag helt enkelt. Perfektion på nå vis :)

Late night

Ligger i sängen och lyssnar på musik, listorna är under ombyggnation! :) Haft en lugn å mysig kväll framför hockey och film. Sinister och deadfall, sen brynäs-växsjö. Lite segt, men okej. Deadfall var klart bästa filmen av dem, med Charlie Hunnam, sexig han är. Vicke kom å höll oss sällskap :)
 
Tidigare idag var det ju JVMfinal, små kronorna förlorade mot USA, men stark insats ändå! :) så nu har jag tittat på hockey för några dagar framöver, måste ses på plats för den där extra roliga känslan! Sista lediga dagen imorgon, måste ta tag i livet och göra alla måsten..städa, städa, städa... skit. haha! Huvudsaken är väl att man försöker va?
 
Å på tisdag kommer Johanna hem åså, deeeee tycker jag är bra! :D leka lite med henne! Bra avbrott från skolan, iofs är alla avbrott från skolan bra, men lätt bästa! :)
 
Men nu ska jag sova! puss å puss.

spotify

Nu har jag äntligen tagit tummen ur och gjort nya spellistor.. Har kört på mina gamla sen jag öppnade kontot, frågan är nu vad jag ska stoppa in i min 2013, det var på tiden. & Mysmicke!?
 
Dagen och kvällen har bjudit på Märtavakt och lite matbak, langos & växterbottenpaj. Paj och hockey imorn :D JVM final. Tittade på film uppe i slottet, bra film, taken 2! :) vilken man alltså, han skulle man nog känna sig trygg med om man säger så! Slottsfolket ville inte se skrcäk/rysare.. vilka mesar. Tänkte att vi skulle se sinister eller nått sånt, avslag på den idén. I övrigt blir det en lugn helg, sista innan skolan drar igång igen. Måste tagga till lite för det, annars kanske tentan råkar illa ut. Måste också ta tag i att söka böcker till nästa kurs, men tror till och med städa är roligare.
 
So long! :)

Bildregn från sista veckan 2012

 



 
 
Så nu tänker jag ha ett lika bra 2013 som 2012, eller kansle till och med bättre :D
 

Nyårshelgen

Sitter just nu på bussen påväg hem. Har haft en underbar helg med min allra bästa vän! Med många roliga minnen och goda skratt :) Men det ska bli skönt att få komma hem, lägga sig i sin egna säng, tänka på egen hand och återgå till vardagen! Efter tre dagars festande känner jag mig nu lillgammal som säger att det lär dröja ett tag nu innan nästa alkoholintag ;) Det är istället dags att varva ner och sedan varva upp för hemtentan som kommer!

I övrigt försöker jag påminna mig själv hela tiden om att inte ha så förbaskat bråttom, med allt. Istället kanske njuta för en stund och bara låta det bli som det blir.

Våga är att bara mista marken för en stund, men att inte våga något fast man vill, är att förlora sig själv och mer därtill.

Just idag, just nu, kändes min verklighet främmande. Kämpa.


RSS 2.0