HELG

Tentan är över och jag är godkänd, lycka! Så nu blir helgen en grym ovanlig "inget alls att tänka på helg" förutom att supa å ha kul :D Skiter faktikskt fullständigt i vad jag får på tentan för jag pluggade inte ett skit.. Låg hemma och kollade biggan istället typ. Men nästa kurs är det salstenta så då måste man ju plugga järnet, men dit är det över en månad så... :D SKÅL.

Kärleken

Till skor och sånt har blivit större nu på senare tid, det är bilder överallt på skor, här på fejjan, tidningen ÖVERALLT. Sen kärleken till helg har ju alltid varit stor, med massa fest och sånt. Kan helt ärligt att jag mår superduper bra och har gjort det bra jävla länge nu! Inte haft deppdipp lika ofta som för några år sedan, kan ju ha med att göra att jag är mer medveten om saker och ting och absolut att jag börjat plugga igen, till något jag tycker är intressant :D Sen är det ju vårrus nu, alltid en uppåtpuff! :D Sen har jag ju världens bästa vänner som gör livet lite bättre än alla andras ;-) Kärlek till er <3




Viktig vinst

För brynäs idag :D lycka! Ska ju dit på fredag, hooooohooooo!!! :D
Det är insidan som räknas. PUSS

Ligger fortfarande i sängen..

Och kan inte klaga, för jag är på bättringsvägen! Men får däremot klaga över den där jävla tentan. Jag vet liksom inte hur jag ska plugga, känns som jag tar kursen med en nypa salt. Gör jag det kanske? Kommer jag klara den? Vaffan, tre timmar på mig, cirkus 20-25 frågor, varav cirka 20 kryssfrågor. Ska det vara helt omöjligt att slå upp? Man tycker att de borde gå.. Har ju jättebra anteckningar och utskrivna powerpoints! OCH givetvis finns ju internet till stor hjälp, man skulle haft en direktlinje till en psykolog eller någon som kan ;-)
Nya macen kan den, grodpicture, sexy! ;D

Uuuu

Helgen har vart så hård och ruuuulig så jag har gått och blivit sjuk! :'( jag som måste plugga å va duktig innan fredag! Tentajävel! Sen fredagkväll blir det hockey, sen lördag norlie&kkv! Så jävla taggad trots att jag är sjukt. Kåt är ja å, det är inte lätt när de är svårt, ehehehehehe! Sen har jag specialdesignade Alvedon, söft!


Nya skor till mig :D


Tyckte det var dags att shoppa lite :D

Beställde hem lite inför sommaren på nelly.com! Sen klickade jag hem lite nya sköna underkläder, hoppas på det bästa! Längtar till de kommer :)







Senare idag ska jag fika på stan med Noor, tänkte även kika om det kommit något nytt i skovärlden, vill ha lite
högre även till sommaren :) Här har ni alla mina skor:







Tekopp

Har inhandlat 6 stycken tekoppar, supernöjd!!! :D


Hej och hå

Vad fort veckorna går. Helgens fest slutade med en dunderdäck för min del, kunde liksom inte undvikas.. :P Men hade en trevlig kväll så länge jag orkade :) Sov över hos Johanna och hade en mysig natt med hinken bredvid sängen. Just nu kikar jag hockey innan jag ska dra vidare och åka och jobba natt. Sen föreläsning imorgon klockan 13, sen fira ett utav jobben som fyller 10 år. Om jag orkar dvs. Satt nyss och läste från Hanna Widerstedts blogg, vad kan man säga.. Hon skrev om vad hon tyckte om dubbelhakor och att det kostade ju bara 40k att fixa, känner mig såklart träffad men aaa, vet inte om det är värt 40k för ngt som troligen återkommer oavsett om du opererar bort den, får ta den andra utvägen som hon tipsade om, träna ;D ehehehehhehe... Men de är ju jobbigt de ååå! Sen vågade jag tillslut kika in på Jockibois blogg också, sicken jävel. Man kan ju glömma allt spårat man själv gjort för jämfört med de där två är allt outside of the box totalt normalt! Helt klart..
Ett riktigt radarpar.

Långledigt

Känner av lite långledigt från skolan nu, en vecka från tisdag till tisdag ;D Har dock jobbat men iallafall fri från skolan :-D Förra helgen åkte ju jag ocg far upp till Näsåker för att fira Kjell, som fyllde 50. Det var riktigt roligt, men fick lite lappsjuka direkt, liksom var har man kul där? Åka flera dundrande mil för ens gå ut. Inte för att Hudiksvall är så stort men där får man tala om litet kan jag tycka ;D Fick tillbaka resultat från makrotentan och skrapade ihop ett B, lycka. I helgen fyller min syster år, gammkärring! Så de ska firas med massa alkohol och fest hos Ante och henne.
Ja det har väl inte hänt så mycket mer under den här veckan än så länge, men det är på gång ;)

yoooooo ffffuuuuuuck.

Börjar känna av en slags tentaångest, liksom ska jag palla om jag kuggar en gång till? Försöker peppa igång med massa olika musik.. Bland annat bubbles. HAHA! Men just nu är det Ne-Yo med so sick. Lite passande för jag är verkligen so sick and tired på de sex böckerna jag måste kunna tills på lördag. BLÄ.

En helg i lastockholmia! ;D

Den var helt oslagbar! Hade så underbart kul på Avicii och sedan söndagen så blev det ett besök på bigbrother liven ;D Så blev man med på tv, hehehehe...


RSS 2.0