Vemdalen

Tog en impulsresa! :D awesome!


Sjuk helg

Den här julhelgen kommer inte bli så svår att komma ihåg! Fyfan sjukast med strömlöst grottfolk.. Kan inte ens skita hemma XD Sen blev de ju en tremastat ftw, å fyfan lovar att jag inte ser frisk ut just nu, men kul har ja haft!!!


Sötaste

Tittar upp på pappsen när han lyser på mig, säger Märta! :)


Myskväll hos min bror med familj!

Jobbade natt, så jag sov ända till 15 idag. Sen blev det en myskväll med Mats, Fia, Märta och pappsen, med glögg å smått å gott! :D Hon är så söt lilla Märtis! Liksom att ligga där och se i hennes ögon, AH lycka!!! Helt magiskt vad de lyckats med. Overkligt. Så julafton till ära ska jag och pappa åka till Bollnäs till syster och hennes familj :) Men ska åka hem på kvällen för att starta upp julhelgens fest med ös! :D Skönt med lite "jullov", ska ju inte glömma bort den tenta som jag ska ha den 20 Januari.. MEN lyckades kamma hem ännu ett C i kursen socialpolitik!! :)



Den här bilden förgyllde HT idag :) som sagt, lycklig! <3

God Jul allihopa!

gråter

över att min bankdosa är spårlöst, jag vill typ slå något så jävla hårt att det går sönder. För sånt här händer bara mig, såhär precis innan jul. FITTA

Värme? Jatack

Så var det dags att installera värmedynan, så skönt! Ruskigt nöjd :D


Hoffmaestro

En underbar kväll! ;)


Agerar chaffis!

Åt gubbarna.. Så nu får man som vanligt stå utanför å vänta att dom ska hitta kartan så dom hittar ut.. Kanske tom behöver en kompass! Men vad gör man inte för gamle farsgubben :) Imorgon är det fucking hoffmaestro!!!!!!!!!!!!!!!! :D ska sova så jävla hårt så jag orkar med varenda sekund av det denna lördag ska ge mig. Pusssssss å kjam!


Varför inte vända på dygnet liksom?

Ja, egentligen borde jag ha läst ut en av de två böcker jag tänkt läsa innan fredag men har bara hunnit lite över hälften.. Sitter istället framför datorn och kollar 90210! Men vad gör väl de om hundra år, ska ju lära mig på föreläsningen också, förhoppningsvis! Får ta lite i taget så det fastnar också, haha! Myste lite mer med Märta å Fia idag, den lilla kraken har fått ett namn :) Om dom står fast vid det nu då såklart :D världens sötaste är hon <3 men nu ska jag försöka sova! Pussnatti


Lycka!

Att få sitta å hålla i min brorsdotter, underbar känsla!


Världens stoltaste faster

Det är jag det, meeeeen. Faster låter helt klart som en, sur kärring. Tur att jag är ung å fräsch rakt igenom! ;D


Varför?

När man letar nått man vet vart man la de, sen är det spårlöst borta... Nå hemskt psykiskt påfrestande. Så nu skulle ju jag ha hittat ett gosedjur och en snuttis till den nya familjemedlemmen, en liten tös som föddes igår :D man gick liksom å blidde faster! LYCKA! Ska fortsätta leta imorgon, tudelo! Natti


Mys hos Noor

Med pizza, cola, te, vattenpipa och snacks :D nu är det helg! Woho, jobba lite imorn.... Å på söndag! Men en utgång ändå :D


Stockholm

Ja i tisdags åkte jag till mammsen i Sthlm :) var skönt att komma bort för en stund. Åker hem imorgon igen, efter ett besök för att pyssla om mig själv! :D i onsdags blev det en dag på shoppingrunda, lite julklappar, en present till mig och sånt kraffs! Sen har jag börjat nöta ännu en serie.. 90210.. Ja man är ju som förstörd, har spenderat i princip hela denna dag framför det.. Men det får mig liksom lugn, funderar inte så mkt då, så det tycker jag är skönt! Helgen bjuder på jobb och jag hoppas på en utgång också, en lugn sådan såklart, hihi! Jag måste skaffa mig ett nytt motto här i livet, helt klart! Natti :)


En gammal goding.

Sitter nu på min gamla dator igen, samma fel på min andra, ljudet skorrar å datorn är allmänt seg i kolan. Så nu är man datorlös igen, men som tur är funkar min gamla minst lika bra om inte bättre än förr, har tom windows sju på den tack vare pappas datatekniker på jobbet! :D Skulle vart sjukt skönt om man fick skicka in individuella för socialpolitik kände jag nu, men men.. Hade ju planer på att åka ner till stockholm i veckan så det hade vart skönt å fått det gjort. Dagen till ära ska jag sitta hemma och vänta på att schenker ska komma och hämta min dator, fick tid mellan 12-17 så blev ganska låst idag, hade planer på lunch med Johanna men :/ Senare ikväll blir det träning, hurtig nu för tiden! :D Skönt att ha kommit igång igen! Men nu ska jag kika på desperate housewives, hajtå!


Farväll datorn...


Tomta meeera!

Efter gårdagens fylla så tar jag tag i livet och gör något för en bra sak, ska på gula hjälmarnas hjulshow där intäkterna går oavkortat till läkare utan gränser :) puss å kram!


Frukost

Ska bli så gott nu! Sen läsa sig lite smart samtidigt ;)


Tidig morgon!

Innehållande gympa! Sen blir det gofrukost när jag kommer hem :D kanske unna mig lite nyköpt på maxi! Sen hem och klura på vad jag ska ha på mig ikväll :) kommer må som en kung hela dagen!


Mina nya kömpisar!

Åh vad jag älskar dem <3


Gävle, Bollnäs & Helg!

Hallilå! Denna dag har jag spenderat mestadels i bilen, antingen påväg till gävle, bollnäs och hem. Har varit och haft seminarium å som tur va gick de finfint :) Sen nu är jag på väg till syster i bollnäs, hon fyllde år förra helgen så vi ska gratta henne ikväll! :) Käka gott och mysa lite. Hann även med att inviga wayens coffee med Johanni! Det var super gott med en Chai latte och en minibrownie, hihihihi.


Sen nu tänkte jag ta helg, då jag gjort ifrån mig lite skolarbete, eventuellt en ledig vecka till veckan? ;D Wiho! Tänkte även tala om att imorn blir det fest i vanlig ordning, sen söndag ska jag på Julshow på hudiksvalls teater, där man kan se Gula hjälmarna spela och sjunga! Tror även jag ska ställa klockan så jag kan åka och träna imorgonbitti, för att sedan gå och ge mig själv lite belöning på bolaget, låter väl inte dumt?

Puss å kräm.

RSS 2.0