Yran!

Ja, då var man hemma igen, eller har varit hemma i ganska precis 12 h. Åkte hem natten till söndag för att Nathalia typ hade solfrossa! Kan ju med 100% säkerthet säga att det är det roligaste jag gjort i hela mitt liv, man lever i en bubbla och det finns inget annat än nuet! Ska försöka lägga upp lite bilder imorgon, för nu är jag helt förstörd å solbränd så ska lägga mig och sova så man orkar med Bulgarien på tisdag, omg :D

MEN VA?! SERIÖÖÖST?! FAN VA PSYKANDE.. AAAAHH! Skönasste citatet från tältgrannen "Brako Braxen Öl" och Nicklas med CK :D!


Lycklig!

Gårdagen var super kul :D Förutom att maten tog sån jävla tid, men inte dog vi! Sov hos Johanna, riktigt mysigt, värmer upp lite innan yran! Sen så på tisdag åker vi utomlands!!!!!!!!!!! :D SÅ ÖVERLYCKLIG! Så när jag kommer hem igen tänker jag göra ett ordentligt inlägg med bilder å annat kul! Ikväll tänkte jag tagga lite till inför färden imorn, å bara ta de lugnt, höh!

Kisses!

Bulgarien here we come.

snabbis.

Ja jag gillar snabbisar! Sitter på jobbet, så måste raska på! Helgen bestod ju av utång men nyktert, stolt över mig själv! Blev dock inte så mkt sömn den natten, upp å jobba klockan 7. Men det gick bra, å söndagen blev en sympatibakisdag med Johanna, sen hem å sova, över tolv timmar blev det! Sen igår var jag med Fia å sånt, förberedde lite inför yran. Blir till att köra en V50 dit, överlycklig, kompis det går bra nu! Texas & Sigge ikväll med bästa gänget.

Peace!

puuuh

Vart rätt lugnt med uppdateringar här nu, haft lite fullt upp.. Varit ledig två dagar! Haha (: Men tisdagen slutade ju inte direkt som den skulle.. Låg hemma i snängen redo för natten, nä då får jag för mig att vi ska gå ut, askalas blev jag och jobba dagen efter ända till 18, bra tänkt Mikaela, är huvudet dumt får kroppen lida! Men jag tog mig igenom det också :) Sen igår skulle jag lämna in bilen, men redan efter nån timme ringer de och säger att det saknas nått på den nya delen så ska förhoppningsvis få den lagad nästa vecka innan vi åker till yran! Upptäcker sedan att en fjäder är trasig där bak. Nådigt irriterad jag var! Men hängde med Camilla under dagen så vi hade iaf nått att pyssla med, snacka massa skit och klaga på min bil! Åkte sedan hem och kollade SoA, grymt jävla serie! Sedan åkte jag in till stan och sov där, mysigt! (: Så dagen till ära har jag tvättat, skulle försöka hitta orken till att städa nedervåningen också, men, vi får la se om det blir nått med de!

So long!

Det finns bara ett sätt att stoppa dom..

I munnen.... hittade nyss ahlgrens lakritsbilar i Mats å Fias skafferi, miss av dem, för de kan vara de godaste av dem alla! :D De är inte hemma, men tänkte fika med Anton som kommer å ska jöbba med toan på övervåningen här hos dem. Jobbade till tolv idag, riktigt skönt :) Jobbar dock längre imorn, ända till 18 från halv åtta. Sen ev. på kvällen blir det reunion med några av klasskompisarna ute i sannäs! :) Sen är jag ledig torsdag fredag för att sedan jobba sista helgen innan semestern, sen ett pass kvar nästa tisdag sen sååååååååååååå!

Trött, men aktiv!

Jobbandet inatt slutade med att jag åkte hem klockan 4.. Helt slut! Tur att det var intro så jag kunde åka hem :D Körde iskallt med högsta volym hem! Sedan sov jag tills Natta kom å väckte mig, så vi kunde dra in till stan å leka på buspalatset, sköj! Där träffade jag Johannas lillasyster Elin, så där fick man vara aktiv å åka kana :D
Isabella hittade ju en klasskamarat från sthlm så henne såg man knappt skymten av.. :P
Middag hemma som storfamiljen, löksås potatis och fläsk, gött!

PEACE!

jävla töffelhälg å!

Det blev en två dagars fylla :D Riktigt roligt båda dagarna! Fredagen var mysig med tacos hos Johanna med henne och Anna! Sen kom de lite annat folk å vi drog på böcks! Vaknade på lördagmorgonen att min lillasyster tyckte att jag skulle kliva upp, var helt förstörd.. Men försökte sova nån timme till, men tillslut fick man ju stiga upp. Sen var det bara försöka käka och börja om, å bra gick det trots lite motstånd de första två gröggarna! Sen helt plötsligt var jag askalas efter festen på vallvägen, sköj där assåååå!! Drog på hogges å fick ett par rejält sexiga tofflor, bara älskar dem! Hade det riktigt roligt där inne faktiskt! :) Sedan idag har jag hängt med Johanni, käka hot chili sen nu ska jag försöka sova innan jag ska jobba!

SO LONG!

Pigg eller så kanske..

Inte.. Men sitter nu åter på jobbet, grymt bra slut på Harry Potter :) Riktigt nöjd att ha sett den i 3D! Kikar på "kungamordet" nu, har för mig att jag sett de förr, men de håller på till fyra så lite tidsfördriv är alltid skoj! :)
Ska bli skönt att åka hem och lägga sig i en småkylig säng vid 7 tiden! ÅH snart får jag semester också!!! Då blir det storsjöyran å campa sen direkt därifrån utomlands i princip, ska bli så fett nice!!!!

PEACE OUT yao.


floppbollsvm

Ja, nu gjorde Japan precis 3-1.. Nu blir det sjukt tugnt att ta igen för lilla damsverige!

Sitter nu på jobbet, spenderar natten här! Sen imorgon ska jag sova läääänge, för att sen gå på Harry Potter innan jobb igen.

Funderat en hel del nu, får ju reda på om jag kommer in på skola imorgon eller fredag. Jag vet inte ens vart jag vill ta vägen, men jaa. Det visar väl sig! Det skulle ju vara bra att ge sig ut å "live a little" men samtidigt har jag det väldigt bra här, bo hos pappa å det enda jag behöver göra är att städa å handla mat ibland. Kommer inte behöva känna mig urfattig. Men det är ju i väntan på en egen lägenhet med bra läge å billig såklart! Hua mig, det är fan sjukt jobbigt att behöva välja bara sådär.



Typ sådär känner jag just nu, mysmongo blandat med en gorillas funderingar.

BBnörden..

Godmorgon! Var vaken rätt länge igår, hittade bbsara & bbmartins blogg, fastnade ett bra tag. Jag saknar fan bb, sinnesjuk man är! Men nu ska jag hoppa in i duschen å sedan åka till Bergsjö för att hänga med syster Carolajn, hon har sovit hos sin farmor å farfar inatt, sedan åker hon tillbaka till Göteborg imorn så måste passa på å träffas nu när hon är hemma :)

puss å kram!

Lugn hemmadag

Idag har jag haft en såndär dag som jag absolut gjort minsta möjliga.. Slappat i soffan, kollat film, sovit, ätit, kollat film igen och bara varit! Men beställde hem den här myspysen!!!


Sen skulle jag ju åka och jobba natt nu, men för nån timme sen fick jag ett sms att introt skulle skjutas upp, så nu är jag ledig ända till onsdagkväll klockan 21, skönt för mig :D Har en såkallad slapp vecka, jobbar bara två nätter :)

Tjarå!

Gatufesten!

Jungel cider är gott!

Mums
Klart man träffar gamla goingar i Sundsvall

Ös till nå metallband, gött!

My och Michaela i öltältet

Den coolaste båten jag sett...

Ja kvällen var grymt roligt, å de var mycket folk å varmt ute, precis som de ska vara! Kom hem imorse nångång, sen vart det jobb nu ikväll. Otroligt pigg för att ha sovit så lite, men nu är jag astaggad för att de TRUE BLOOD <3 Kommit ut två avsnitt nu, tredje kommer imorn! Denna vecka blir det bara nattjobb :)

So long

Tålamodet finns.. Ibland.

Ja.. Idag har jag slöasat bort mer än 7 timmar på att försöka lösa rubiks kub. Var sjukt nära, bara nått hörn som var fel på gult! Så helt plötsligt var de middag och jag har inget minne av dagen i övrigt! Men jag höll ut bra länge iallafall! Får väl ge mig på de en annan dag igen :) Men nu ska jag se klart eclipse som jag påbärjade imorse, innan jag avbröt för rubiks kuben.

Cya!

En stund i soffan tillsammans med Lars..

Hur underbart är inte det liksom? Hans ljuva stämma kan man ju iaf aldrig tröttna på.

Idag har jag jobbat en stund på morgonen, sen var jag med pappa och fixade inbjudningskort till hans 60årskalas. Sen vart det kalas för Ida som fyller nio år imorgon :) God mat och tårta. Nu är jag ledig ända tills söndagkväll, underbart!



Kollade alldeles nyss på 3 idiots, sjuk film, haha! På nått vis var den ju bra..
På lördag blir de gatufesten, tjoho, tredje året irad nu tror jag (:

So long!

Vad är inte en martini i solen?



Smakade på min allra första martini igår, riktigt god!

Kommer tillbaka hit igen :)


Jag och en  favorit!

En massa saker har ju såklart hänt, men tänker nämna det viktigaste!
- Jag ska bli faster, alltså Fia är gravid. I december tänkte den lille titta ut om allt går som planerat!
- Sökt skola till hösten, antingen stannar jag här på distans mot Gävle eller så blir det Uppsala :) Så jag ska bli socionom :D
-Flyttade till håsta i två månader med Johanni, men flyttade sedan hem igen.
-Festar i princip i samma takt som förr, dock är de mindre jobba dagen efter då jag inte klarar de lika bra som förr..

Men annars är allt som vanligt, singel å njuter av sömmarn, hehe!
Har dock gått klart tranieeåret :D 10 tusen kronor påväg in på kontot för körkortet.. Man har det bra! Har anställnig fram till den 20:e augusti, sen är de dags för skolböckerna :D

Have a nice day!


RSS 2.0